Euzebi Napisano 30 Kwiecień 2006 Napisano 30 Kwiecień 2006 A więc kolejny samochód amerykański (Lincoln Continental Mark III) przerobiony ale do orginału mu troche brakuje.
RA Napisano 30 Kwiecień 2006 Napisano 30 Kwiecień 2006 Bardzo przyjemne rendery. Ładny lakier. :) pozdrawiam
dariusz Napisano 30 Kwiecień 2006 Napisano 30 Kwiecień 2006 model ładny, nawet bardzo ale autko wygląda jak resorak popracuj nad materiałami, szczególnie szyby
7demon Napisano 30 Kwiecień 2006 Napisano 30 Kwiecień 2006 Naprawde fajnie. ale jak mozna jezdzic takim czyms ?
javor Napisano 30 Kwiecień 2006 Napisano 30 Kwiecień 2006 kiepsko ... nieoddałeś podstawowej bryły tego samochodu - jest za bardzo kanciasty, ma płaski bok :|, oszklona część kabiny powinna się zwęzać ku górze no i brak jakichś uszczelek i listewek wokół okien bocznych rozumiem że niema blueprintów do takich autek ale i ze zdjęć mogłeś lepiej zrobić jak byś się postarał tuning też mi się niepodoba :P czyli w sumie lipa jak dla mnie :)
dj_Smok Napisano 30 Kwiecień 2006 Napisano 30 Kwiecień 2006 może i troche zbyt kanciasty, ale ładny efekt w sumie daje... podoba mi się :)
Euzebi Napisano 30 Kwiecień 2006 Autor Napisano 30 Kwiecień 2006 No troche moze nie jest idelany ale ogólnie ten samochód jest taki jakiś kanciak. No i ciągle mam problem z szybami (odbicia brak)
Master Kiełbaster Napisano 1 Maj 2006 Napisano 1 Maj 2006 fajnie ale samochód obleśny.. mogłeś dać rendery z mniejszej wysokości
naeq Napisano 1 Maj 2006 Napisano 1 Maj 2006 fajne ale taki kwadraciok, choć bardzo ładne wykonanie :)) mogł byś zorbić jakieś Lamborghini Gallardo czy coś a nie takie kwardatowe pudło ;P
Obywatel Napisano 1 Maj 2006 Napisano 1 Maj 2006 Jak wspomniał Dareg autko wygląda jak resorak, ale dla mnie to żadna przeszkoda - gdybyś zrobił do tego jakiegoś bajkowego stwora to by wyszło świetnie. Samochodzik ma potencjał. Zrób scenę! :)
Euzebi Napisano 1 Maj 2006 Autor Napisano 1 Maj 2006 Mam za słaby sprzęt żeby sie bawić w uszczelki i dorabianie innych bajerów. A jak juz napisałęm do orginału mu brakauje a to jest orginał.
Bubu Napisano 1 Maj 2006 Napisano 1 Maj 2006 model spoko, ale samochod brzydki...Samochodzi k jest piekny :) MOdel troszke mniej :) Ale spoko daje rade :) Robisz modele w szybkim tepie i do tego bardzo fajne autka wybierasz :)
Rekomendowane odpowiedzi