Napisano 30 Kwiecień 200618 l A więc kolejny samochód amerykański (Lincoln Continental Mark III) przerobiony ale do orginału mu troche brakuje.
Napisano 30 Kwiecień 200618 l model ładny, nawet bardzo ale autko wygląda jak resorak popracuj nad materiałami, szczególnie szyby
Napisano 30 Kwiecień 200618 l kiepsko ... nieoddałeś podstawowej bryły tego samochodu - jest za bardzo kanciasty, ma płaski bok :|, oszklona część kabiny powinna się zwęzać ku górze no i brak jakichś uszczelek i listewek wokół okien bocznych rozumiem że niema blueprintów do takich autek ale i ze zdjęć mogłeś lepiej zrobić jak byś się postarał tuning też mi się niepodoba :P czyli w sumie lipa jak dla mnie :)
Napisano 30 Kwiecień 200618 l może i troche zbyt kanciasty, ale ładny efekt w sumie daje... podoba mi się :)
Napisano 30 Kwiecień 200618 l Autor No troche moze nie jest idelany ale ogólnie ten samochód jest taki jakiś kanciak. No i ciągle mam problem z szybami (odbicia brak)
Napisano 1 Maj 200618 l fajne ale taki kwadraciok, choć bardzo ładne wykonanie :)) mogł byś zorbić jakieś Lamborghini Gallardo czy coś a nie takie kwardatowe pudło ;P
Napisano 1 Maj 200618 l Jak wspomniał Dareg autko wygląda jak resorak, ale dla mnie to żadna przeszkoda - gdybyś zrobił do tego jakiegoś bajkowego stwora to by wyszło świetnie. Samochodzik ma potencjał. Zrób scenę! :)
Napisano 1 Maj 200618 l Autor Mam za słaby sprzęt żeby sie bawić w uszczelki i dorabianie innych bajerów. A jak juz napisałęm do orginału mu brakauje a to jest orginał.
Napisano 1 Maj 200618 l model spoko, ale samochod brzydki...Samochodzi k jest piekny :) MOdel troszke mniej :) Ale spoko daje rade :) Robisz modele w szybkim tepie i do tego bardzo fajne autka wybierasz :)