Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

A wi臋c kolejny samoch贸d ameryka艅ski (Lincoln Continental Mark III) przerobiony ale do orgina艂u mu troche brakuje.

render8xg.jpg

render21cr.jpg

renderbok1lg.jpg

renderinny26yy.jpg

renderprzod0el.jpg

• Odpowiedzi 16
  • Wy艣wietle艅 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Bardzo przyjemne rendery. 艁adny lakier. :)

pozdrawiam

Napisano

model 艂adny, nawet bardzo ale autko wygl膮da jak resorak

popracuj nad materia艂ami, szczeg贸lnie szyby

Napisano

kiepsko ... nieodda艂e艣 podstawowej bry艂y tego samochodu - jest za bardzo kanciasty, ma p艂aski bok :|, oszklona cz臋艣膰 kabiny powinna si臋 zw臋za膰 ku g贸rze no i brak jakich艣 uszczelek i listewek wok贸艂 okien bocznych

rozumiem 偶e niema blueprint贸w do takich autek ale i ze zdj臋膰 mog艂e艣 lepiej zrobi膰 jak by艣 si臋 postara艂

tuning te偶 mi si臋 niepodoba :P

czyli w sumie lipa jak dla mnie :)

Napisano

mo偶e i troche zbyt kanciasty, ale 艂adny efekt w sumie daje...

podoba mi si臋 :)

Napisano
  • Autor

No troche moze nie jest idelany ale og贸lnie ten samoch贸d jest taki jaki艣 kanciak. No i ci膮gle mam problem z szybami (odbicia brak)

lc5803012tm.jpg

Napisano

fajne ale taki kwadraciok, cho膰 bardzo 艂adne wykonanie :)) mog艂 by艣 zorbi膰 jakie艣 Lamborghini Gallardo czy co艣 a nie takie kwardatowe pud艂o ;P

Napisano

Jak wspomnia艂 Dareg autko wygl膮da jak resorak, ale dla mnie to 偶adna przeszkoda - gdyby艣 zrobi艂 do tego jakiego艣 bajkowego stwora to by wysz艂o 艣wietnie. Samochodzik ma potencja艂. Zr贸b scen臋! :)

Napisano
  • Autor

Mam za s艂aby sprz臋t 偶eby sie bawi膰 w uszczelki i dorabianie innych bajer贸w. A jak juz napisa艂臋m do orgina艂u mu brakauje a to jest orgina艂.

star3254iy.jpg

star3263ow.jpg

Napisano
model spoko, ale samochod brzydki...
Samochodzi k jest piekny :) MOdel troszke mniej :) Ale spoko daje rade :) Robisz modele w szybkim tepie i do tego bardzo fajne autka wybierasz :)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci