Napisano 3 Maj 200618 l Zapraszamy do przeczytania wywiadu ze zwycięzcą ostatniego konkursu "Bitwa: Piękna i Bestia" - Marcinem Jakubowskim (znanym również pod pseudonimem Morbid Karbid).
Napisano 3 Maj 200618 l "about your person..." :> Mozna chyba bylo spokojnie rozdzielic wersje jezykowe, bo czytanie tego jest delikatnie mowiac wkurzajace. "A ja myślałem, że to 2D przydaje się w 3D, a nie na odwrót ;)" Podobna wiedze nabywa sie rysujac/malujac z natury. Jednak modelowanie 3d zmusza do dokladnej i doglebnej analizy formy.
Napisano 3 Maj 200618 l generalnie pozytywnie, szkoda ze tak krotko, ale tutaj zarzut do osoby Hindusa - ktory to najwyrazniej nie mial zbyt wielu pomyslow na wywiad. No ale Spoko, spoko doceniam wysiłek :)
Napisano 3 Maj 200618 l ooo... wywiad. Mam nadzieję, że jeszcze nie macie mnie dość ;) mamy, ja najchętniej wywaliłbym Cie z forum za Twoje prace :) i zbanował dozywotnio za to ze jestes lepszy Bardzo pozytywny wywiad
Napisano 4 Maj 200618 l czytajcie wywiady...fajnych rzeczy mozna się dowiedzieć:) (gettyimages.com- rewelka;))