adek Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 Zapraszamy do przeczytania wywiadu ze zwycięzcą ostatniego konkursu "Bitwa: Piękna i Bestia" - Marcinem Jakubowskim (znanym również pod pseudonimem Morbid Karbid). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 A ja myślałem, że to 2D przydaje się w 3D, a nie na odwrót ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 "about your person..." :> Mozna chyba bylo spokojnie rozdzielic wersje jezykowe, bo czytanie tego jest delikatnie mowiac wkurzajace. "A ja myślałem, że to 2D przydaje się w 3D, a nie na odwrót ;)" Podobna wiedze nabywa sie rysujac/malujac z natury. Jednak modelowanie 3d zmusza do dokladnej i doglebnej analizy formy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w!e8 Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 generalnie pozytywnie, szkoda ze tak krotko, ale tutaj zarzut do osoby Hindusa - ktory to najwyrazniej nie mial zbyt wielu pomyslow na wywiad. No ale Spoko, spoko doceniam wysiłek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 O_o hindus dziennikarzem :D bardzo fajny wywiad, wiecej takich rzeczy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 Dobrze, że ja chociaż nie będę miał wywiadu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 ooo... wywiad. Mam nadzieję, że jeszcze nie macie mnie dość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 ooo... wywiad. Mam nadzieję, że jeszcze nie macie mnie dość ;) mamy, ja najchętniej wywaliłbym Cie z forum za Twoje prace :) i zbanował dozywotnio za to ze jestes lepszy Bardzo pozytywny wywiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 Pozdrowienia dla ziomala z Braniewa ,powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 ja też jestem from Braniewo, kurna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 ... boje sie otworzyc konserwe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 czytajcie wywiady...fajnych rzeczy mozna się dowiedzieć:) (gettyimages.com- rewelka;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gremi Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 Pozdrowienia z poprzedniego "zakładu" pracy ;) young Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raspar Napisano 7 Maj 2006 Share Napisano 7 Maj 2006 krotki ten wywiad ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi