adek Napisano 3 Maj 2006 Napisano 3 Maj 2006 Zapraszamy do przeczytania wywiadu ze zwycięzcą ostatniego konkursu "Bitwa: Piękna i Bestia" - Marcinem Jakubowskim (znanym również pod pseudonimem Morbid Karbid).
piotrek Napisano 3 Maj 2006 Napisano 3 Maj 2006 A ja myślałem, że to 2D przydaje się w 3D, a nie na odwrót ;)
Reanimator Napisano 3 Maj 2006 Napisano 3 Maj 2006 "about your person..." :> Mozna chyba bylo spokojnie rozdzielic wersje jezykowe, bo czytanie tego jest delikatnie mowiac wkurzajace. "A ja myślałem, że to 2D przydaje się w 3D, a nie na odwrót ;)" Podobna wiedze nabywa sie rysujac/malujac z natury. Jednak modelowanie 3d zmusza do dokladnej i doglebnej analizy formy.
w!e8 Napisano 3 Maj 2006 Napisano 3 Maj 2006 generalnie pozytywnie, szkoda ze tak krotko, ale tutaj zarzut do osoby Hindusa - ktory to najwyrazniej nie mial zbyt wielu pomyslow na wywiad. No ale Spoko, spoko doceniam wysiłek :)
nielot007 Napisano 3 Maj 2006 Napisano 3 Maj 2006 O_o hindus dziennikarzem :D bardzo fajny wywiad, wiecej takich rzeczy :D
Morbid Karbid Napisano 3 Maj 2006 Napisano 3 Maj 2006 ooo... wywiad. Mam nadzieję, że jeszcze nie macie mnie dość ;)
ReflectVision Napisano 3 Maj 2006 Napisano 3 Maj 2006 ooo... wywiad. Mam nadzieję, że jeszcze nie macie mnie dość ;) mamy, ja najchętniej wywaliłbym Cie z forum za Twoje prace :) i zbanował dozywotnio za to ze jestes lepszy Bardzo pozytywny wywiad
CzAk1 Napisano 4 Maj 2006 Napisano 4 Maj 2006 czytajcie wywiady...fajnych rzeczy mozna się dowiedzieć:) (gettyimages.com- rewelka;))
Gość gremi Napisano 6 Maj 2006 Napisano 6 Maj 2006 Pozdrowienia z poprzedniego "zakładu" pracy ;) young
Rekomendowane odpowiedzi