Piterus_123 Napisano 11 Maj 2006 Share Napisano 11 Maj 2006 Nudzi mi sie troche to audi wiec wziolem sie za astre gtc staram sie ja zrobic najlepiej jak umiem ale brak mi printa z gory,oto efekt po 3 godzinkach 200 facow na polowce. narazie niewiem do czego to bedzie ale mozliwe ze do WR2 (mam nadzieje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 11 Maj 2006 Share Napisano 11 Maj 2006 narazie jest w porzadku, pozdarwiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 11 Maj 2006 Share Napisano 11 Maj 2006 o ile go skończysz to zapewne będzie ładny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 11 Maj 2006 Share Napisano 11 Maj 2006 na razie to bardzo mało pracuj !!:) mam nadzieje że niedługo zobaczymy wiecej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marcin_mocny Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 ten model mi się najzajebiściej podoba... sam go miałem robić ale wziąłem na warsztat w końcu co innego mam nadzieję że go zrobisz co najmniej tak świetnie jak inne swoje pojazdy:) czekam na finish powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 długa droga do przed tobą... narazie jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 hehe będę złośliwy troche wcześnie by nazywać to astrą - teraz to jest zderzak ;) ale puki co jest ok dawaj dalej - czego to ta siatka prezentuje sie jako trójkątna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 widocznie w zmodelerze tak jest ;) na razie ladnie, zawsze lubilem Twoje prace :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 13 Maj 2006 Autor Share Napisano 13 Maj 2006 2048 facow calosc wraz z tablica rejestracyjna, ciesze sie ze sie wam podoba a z ta siatka to poprostu tak jest bo w zanozie pokazany jest kazdy face z osobna i wlasnie pod postaca trojkatow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 13 Maj 2006 Share Napisano 13 Maj 2006 fajnie ci idzie mam nadzieje ze będzie tez fajny render bo model będzie ładny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 13 Maj 2006 Share Napisano 13 Maj 2006 Nie no wszystko ok tylko nie wyłapałem że dłubiesz zanozą, to czekam na więcej rejestracje to może zostaw na później a teraz to do roboty i tylny zderza a póxniej szybciorem połaczyc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 13 Maj 2006 Share Napisano 13 Maj 2006 ladny model, choc nie dokonca rowny, czekam na update'y, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 15 Maj 2006 Autor Share Napisano 15 Maj 2006 popoprawialem troszke i dorobilem halogen wraz z listewkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 15 Maj 2006 Share Napisano 15 Maj 2006 no i bardzo ladnie, super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 15 Maj 2006 Share Napisano 15 Maj 2006 jest ok, rowniutko, wszystko w porzadku, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 16 Maj 2006 Autor Share Napisano 16 Maj 2006 zderzak skonczony teraz biore sie za felge 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 16 Maj 2006 Share Napisano 16 Maj 2006 No dobre kumie robicie, dobrze tylko jakos mało ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 Piękne autko sobie wybrałeś do modelowania, bardzo jestem ciekaw efektu końcowego, będe tu zaglądał :) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 ładne auto wybrałeś i ładny model robisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 23 Maj 2006 Autor Share Napisano 23 Maj 2006 dawno mnie niebylo, ale mialem maturki ustne (ang 80% pl 75%), a dodatkowo felga byla dosc skomplikowana i zabieralem sie do niej ze 4 razy, no w koncu gowien pokazywac niebede. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 23 Maj 2006 Share Napisano 23 Maj 2006 No to teraz mnie zabiles :) Robic felge w Z to nielada wyzwanie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 23 Maj 2006 Share Napisano 23 Maj 2006 No to teraz mnie zabiles :) Robic felge w Z to nielada wyzwanie ;) a poradzil sobie znakomicie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 23 Maj 2006 Share Napisano 23 Maj 2006 no co wy tak na te biedną zetke, tyle bryk co w tym wydłubałem - wszystko sie da kwestia samozaparcia no a pietrusowi go nie brak ;) ciagle mi jeszcze czegoś tu jednak brakuje :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Maj 2006 Share Napisano 24 Maj 2006 Witam!! sorki ale musze cos napisac gdyz dziwie sie ze tak chwalicie ten model(modeling) a wszczegolnosci ludzie znajcy sie na samochodach,mianowicie model jest kiepski lagodnie mowiac zderzak prawie caly do wymiany blacha jest krzywa najbardziej widoczne jest to przy nadkolu a takze przy grillu (kanty) to samo tyczy sie rozplanowania siatki, widac ze jeszcvze malo umiesz i musisz ogladac mase siatek aby nad nia zapanowac co najwidoczniej sprawia ci trudnosc gdyz tam gdzie potrzeba masz za malo trojkatow a tam gdzie nie (czyli maly luk) dajesz kupe trojakatow np. na dole zderzaka ale jak to poprawisz bedzie dobrze :) choc zamiast robic felge mogles wyklepac karoserie do widac mase nie rownosci :) jesli chodzi o felge wyszala fajnie ale opona bienika juz nie widac kanty i nie rownosci jest za bardzo kanciasta :) mam nadzieje ze poprawisz :D pozdro :) ...................................................................... JOKE taki zarcik :) mam nadzieje ze sie nie obrazisz choc zaloze sie ze goraco sie zrobilo i szukalo bledow na pewno sie przygladales blachom i msyales gdzie on tu widzi krzywizny :D hehe teraz na serio modelik bardzo fajny widac ze opanowales zmodeller do perfekcji tylko patrzyc i sie uczyc :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 24 Maj 2006 Autor Share Napisano 24 Maj 2006 uh... ty prawie sie nabralem!! grrr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 24 Maj 2006 Share Napisano 24 Maj 2006 nielot popsułes całą zabawę;) prawie sie nabral:PP a tak serio to nielot ma wiele racji, model teraz wydaje sie pokrzywiony, troche slabo widac, brzydkie rendery:/ pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 24 Maj 2006 Autor Share Napisano 24 Maj 2006 nielot popsułes całą zabawę;) prawie sie nabral:PP a tak serio to nielot ma wiele racji, model teraz wydaje sie pokrzywiony, troche slabo widac, brzydkie rendery:/ pozdr a to dlatego ze brak tu renderkow tylko screany z perspektywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 Ej bez jaj - jakie brzydkie rendery, jakie rendery ? Nie wiem albo ja patrze inaczej albo wcale nie jest tak krzywo, miejscai sa niedociągnięcia fakt ale nic co by wymagało wywalenia raczej posmetyki, chyba łatwiej przezunąć kilka verteksów niż dłubać to na nowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
himek Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 to byl zart :P niezly ... sam nie doczytalem na poczatku i tez szukalem i szukalem gdzie krzywo --- hehehehe usmialem sie potem jak P.S przeczytalem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 14 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2006 wielki maly come back Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 14 Sierpień 2006 Share Napisano 14 Sierpień 2006 Ładny zderzaczek i błotniczek ale narazie to mało.........:), mam nadzieje ze niedługo będą większe postępy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 14 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2006 spryskopsik reflektorow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 14 Sierpień 2006 Share Napisano 14 Sierpień 2006 Piterus_123 - jka zrobiłeś ten "spryskopsik reflektorow" ?? PS możesz pokazać siatkę?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 14 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2006 normalnie troche wyciolem dodalem troche nowego i tak wlasnie powstal... chocapic ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 14 Sierpień 2006 Share Napisano 14 Sierpień 2006 No to oblej go teraz shaderem pysznej czekolady dzorzuć jakieś płatki i bedzie pycha :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 14 Sierpień 2006 Share Napisano 14 Sierpień 2006 Ekhm... trochę dziwna ta siatka... Używasz mesh smooth?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 14 Sierpień 2006 Share Napisano 14 Sierpień 2006 swietne te twoje modele. bylyby jeszcze lepsze z chamferami :) ---------------- patry XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 14 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2006 No to oblej go teraz shaderem pysznej czekolady dzorzuć jakieś płatki i bedzie pycha :] a przewalisz mi to do maxa bez straty deatehsow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 14 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2006 Ekhm... trochę dziwna ta siatka... Używasz mesh smooth?? puk puk to jest zmod1 lepiej sie nieda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 14 Sierpień 2006 Share Napisano 14 Sierpień 2006 puk puk to jest zmod1 lepiej sie nieda I tak jest bosko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 14 Sierpień 2006 Share Napisano 14 Sierpień 2006 I tak jest bosko :D Dokładnie :) Zabijasz mnie dokladnoscia :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 14 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2006 dorobilem zaslepke haka cholowniczego troche drzwi i tyleczka troszke chrzani sie przy mocnym chromie ale nie jest tak zle na zwyklym lakierze nawet tego niewidac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 14 Sierpień 2006 Share Napisano 14 Sierpień 2006 Zauwazylem jedno... robisz tak jak ja :) powoli, ale starasz sie oddac forme w jak najlepszym wymiarze ... Pospiech jest zgubny... A Twoj model powala na kolana. Szczerze mowiac to sie przymierzam do czegos w stylu low poly i bede czerpal wiedze z twoich siatek - jesli mozna ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 14 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2006 Zauwazylem jedno... robisz tak jak ja :) powoli, ale starasz sie oddac forme w jak najlepszym wymiarze ... Pospiech jest zgubny... A Twoj model powala na kolana. Szczerze mowiac to sie przymierzam do czegos w stylu low poly i bede czerpal wiedze z twoich siatek - jesli mozna ;P prosze uprzejmie tylko ze to juz nie jest low poli calosc tj nadwozie i kola maja juz 35.000 poli (nieliczac tego co jest w odbiciu lustrzanym) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 14 Sierpień 2006 Share Napisano 14 Sierpień 2006 No ale wiesz... Moj model ma "troche" wiecej po dodaniu MSa :) Ale ogolnie to rewelka - tylko go skoncz!! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 14 Sierpień 2006 Share Napisano 14 Sierpień 2006 no ładnie, ale przydałyby się jakieś chamfery żeby nie było tak kanciasto (o ile coś takiego jest w zmodzie) ps.też lubie takie dłubanko bez ms :) (patrz skoda 130rs:D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 15 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2006 no ładnie, ale przydałyby się jakieś chamfery żeby nie było tak kanciasto (o ile coś takiego jest w zmodzie) ps.też lubie takie dłubanko bez ms :) (patrz skoda 130rs:D) niestety niema chamferow a co do skodziny to podoba mi sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 16 Sierpień 2006 Share Napisano 16 Sierpień 2006 No moge spróbować, choć nie testowałem nigdy na tych plikach... NIE ZABIJAJ BUBU - bedzie nam jeszcze potrzebny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 16 Sierpień 2006 Share Napisano 16 Sierpień 2006 ładnie ładnie chcemy więcej:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 17 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2006 ładnie ładnie chcemy więcej:P no to macie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi