damusTo Napisano 21 Czerwiec 2006 Share Napisano 21 Czerwiec 2006 hehe ten render na gole mi sie podoba daj zooma i siatki dziewczat :p hehe... ...podciągnij no cos kontrast bo mdłe te renderki i bez okularów nie widzetych detali o których mowa ;) nie no poważnie słabo to widoczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marcin_mocny Napisano 4 Lipiec 2006 Share Napisano 4 Lipiec 2006 trochę updatuję... męczyłem ten hood silnika z 2-3 dni, ponieważ według tutka był zrobiony jakoś tak, że nie mogłem sobie poradzić w ten sam sposób i musiałem zrobić PO SWOJEMU ;) (po prostu użyłem czworokątów zamiast trójkątów) coś tam po dłuuuuugim czasie... może się teraz ruszy praca tutaj trochę chyba za głęboko wszedłem z drzwiami (za grube wyszły) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 Witam!! no no bardzo fajnie wyglada :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyCa Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 Swietnie Ci idzie. Sam mam w planie zaczac jakies autko tylko na razie jeszcze nie wiem na co warto sie na ten pierwszy raz zdecydowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 27 Wrzesień 2006 Share Napisano 27 Wrzesień 2006 A ja tak troszke inaczej co to za mapke masz w tle ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marcin_mocny Napisano 27 Wrzesień 2006 Share Napisano 27 Wrzesień 2006 jakąś taką asfaltu... jak chcesz to daj znać na gg a ja dziś zacznę dopiero coś po 23... bo z rańca muiałem trochę pozałatwiać z wyrejestrowaniem wozu edit... >> dobra więc mapka to jest 18Mb 3072x2048 tej miniatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 27 Wrzesień 2006 Share Napisano 27 Wrzesień 2006 Całość wygląda wporzo :) W prawym górnym rogu przedniej szyby masz "kant" na drzwiach - chyba nie powinno go tam być... i dolny wlot powietrza zaczyna się troszkę inaczej - ale to drobiazg! Niezła robota - Pozdrawiam! PS. I love this car :-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marcin_mocny Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 ostatnio miałem przygodę padł mi 2 latek Radeon 9200 128Mb 128bit byłem pozbawiony grafiki .. ale wszystko już w normie, jest nowa karta też Radeon tym razem 9550 (niestety taka sama pamięć) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 W porównaniu do Twojego pamiętnego Fiata to majsterszyk :) Jakieś błędy są napewno , ale nie zaznaczę bo się nie znam na samochodach. Wyrabiasz się. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TouchThis Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 powodzenia, na razie całkiem ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dom_in Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 Idziesz jak burza chlopie... czekam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marcin_mocny Napisano 11 Październik 2006 Share Napisano 11 Październik 2006 może szybko nie modeluję, ale nie mam tak dużo czasu na zabawę a teraz wszystkich, którzy liczyli na zakończenie, rozczaruję K O N I E C pozwolę sobie na OFF TOPIC... zakończenie pracy wiąże się z tym, że wszystko poszło się j3bać .. sorki ale jestem wkurzony, dopadło i mnie to co się większości z Was stało a mianowicie żegnaj twardzielu dlaczego te dyski tak padają, a myślałem, że mnie to ominie i nie chodzi mi o stratę finansową, choć to też boli ale dużo danych straciłem (min. zdjęcia) bo nie zdążyłem zgrać na płytki, więc pytanie po co montować dyski o ogromnych pojemnościach skoro i tak nie ma sensu trzymanie danych na nich tylko jak najszybsze zgrywanie na płytki a w tym miechu to jakaś porażka bo twardy padł i został przeze mnie wymieniony po tym jak wcześniej walnęła karta grafiki mój powrót do zabawy w 3d planuję po ochłonięciu ze straty wszystkiego (tak kasy jak i plików) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goran Napisano 11 Październik 2006 Share Napisano 11 Październik 2006 Wiem co czujesz, też tak kiedyś miałem. Może kiedyś tu wrócisz? Szkoda by było, bo fajnie Ci szło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 11 Październik 2006 Share Napisano 11 Październik 2006 Em... No to faktycznie szkoda, mnie sie udało juz 2krotnie odzyskać dane ale z macierzy raidowych ze zwykłym dysiem to moze byc trudniej mimo to moge na niego zerknąc jeśli da sie to jakos zorganizować no i jeśli dysk sie kręci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 13 Październik 2006 Share Napisano 13 Październik 2006 Jezeli padla mechanika..zanies do specjalnego serwisu odzyskiwania danych..przeloza ci taleze do nowego..zaplacisz 200zl ale bedziesz mial swoje dane. Jezeli padla ci partycja tylko czy jakies bledy sie porobily, sformatuj pozadnie dysk i odzyskuj dane. Poki talerze nie sa uszkodzone to wszystko mozna odzyskac, czasami trzeba sie nameczyc ale w wiekszosci przypadkow udaje sie od 80 - 99% wszystkie dane odtworzyc. Jezeli nie miales nigdy z tym doczynienia kup jakas krakowska gazetke gdzie jest duzo ogloszen, zawsze sie ktos znajdzie kto odzyskuje dane za niewielkie pieniadze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marcin_mocny Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 dzięki za porady .. za niedługo oddam w czyjeś ręce dysk... i zobaczymy na pewno nie dam rady go sam sformatować bo jak go podpinam to mi się nie uruchamia komp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 no ajk mi padl to tez dalem do ozdyskania danych i 90% sie udalo uratowac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor1988 Napisano 14 Październik 2006 Share Napisano 14 Październik 2006 Mój dysk padł i oddałem go no serwisu. Na szczęście wszystko co najważniejsze było na D i E bo c trzeba było wyczyścić, nie mam pojęcia jak oni to zrobili ale ale zrobili :D, jak ja go chciałem sformatować to nijak się nie dąło próbowałem na 10 sposobów i na 2 kompy i przez sieć różnymi metodami myślałem że to koniec :/ cała praca się poszła j@##@ A teraz pracuje dalej na tym samym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi