Fatum Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 Jakich Dj's lubicie, jacy sa wedlug was najlepsi???:). I wasze ulubione utworki pochwalicie sie swoim guscikiem ;p??. Dla mnie znakomici sa Marcel Woods, Dj Jean i Dj Tiesto:D. Niom a ich utworki: Advanced, Adagio for strings i Traffic zbijaja mnie z nog heh;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 Dj SexPistols i Dj Frank Sinatra caloksztalt Dj Cobain tez jest niezly niestety mu sie umarlo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 Albo Dj Miles Davis, Dj Duke Elington...:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 Dj Illy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 Illy to Vj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 no ale kiedys byl normalny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 lol ....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 Dla mnie znakomici sa Marcel Woods, Dj Jean i Dj Tiesto Tiesto sam nie potrafi nic zrobić, a AFS nie jest jego ;) po ostatnim secie Armin czołówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 A ja tam komercyjnie pojade z całą stajnią Low-Spirit i Electric Kingdom Z polskich wykonawców to Electro One Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fatum Napisano 31 Maj 2006 Autor Share Napisano 31 Maj 2006 O to o tym AFS nie wiedzialem ;D. Ja to jeszcze bardzo lubie Ekwadorki i Sensation, jakos mam do nich pociag, a szegolnie na filmikach loo..;P. A jakie utworki polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 Tomcraft i tylko Tomcraft, jeśli chodzi o ten rodaj muzyki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 Tomcraft i tylko Tomcraft Ale coś ostatnio na manowce zszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voyager Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 W końcu jakiś porządny temat :D My top: Ferry Corsten DJ Tiësto (troche komercha, ale kawałki ma niezłe) Armin van Buuren Ostatnio słucham tylko trance - bo tylko on ma sens :P. Wiecie, ze w niektórych kultutach trance uważany jest za muzyke szatana? A jak mam ochote na coś "luźniejszego" to puszczam East Clubbers - fajny polski zespół. Piszcie może jakie utworki wam sie podobają. Będe wiedział co [użytkownik przyłapany na zachęcaniu do piractwa. Życze miłego dnia - Hilary Rosen prezes RIAA] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 My top: Ferry Corsten DJ Tiësto (troche komercha, ale kawałki ma niezłe) Armin van Buuren Ta ..a Armin to co ..pewnie underground... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 Fakt Tiesto jest naprawde dobry, choć osobiście szczególnie go nie lubie :) Właściwie to nie mam ulubionego dj'a, lubie różne kawałki różnych dj'ów. Często zdażają się dj'e którzy mają jedną bądź dwie fajne piosenki, a potem o nich nie słychać. Takim jest między innymi C-Bool i jego kawałek Would You Feel (to jest, no może był zajebisty kawałek) a teraz o nim nie słychać :P Teraz czekam na Sunrise Festival 2006 (na tych imprezach są dosyć spoko dj'e i fajny klimacik ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fatum Napisano 1 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2006 Nom wlasnie najczesciej Dj'e maja jedynie 1-2 kawalki dobre rozslawiajace go na calosc, a gdy przesluchamy inne poprostu DNO roznie to bywa:). Loo.. ja tez sie nie moge doczekac SF 2006, to jest poprostu w deche, ta muzyka ohh..;p. A co do klimatu.... to nie ma nic lepszego jak popatrzec na filmik, pomarzyc sobie o tych ruszajacych bioderkami maniurkach BOZIU:D. To co SF najlepsze i najczesciej brane na tasme filmowa to nasze piekne polskie dziewczyny, gdzie nie ma nigdzie indziej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 A co do klimatu.... to nie ma nic lepszego jak popatrzec na filmik, pomarzyc sobie o tych ruszajacych bioderkami maniurkach BOZIU. To co SF najlepsze i najczesciej brane na tasme filmowa to nasze piekne polskie dziewczyny, gdzie nie ma nigdzie indziej Święta prawda, panienki są tam w deche, mam wszystkie filmiki i na każdym jest na czym oko zawiesić ;) A tym razem tam pojade i będę je oglądał na żywo :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TeNZuO Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 Paul Van Dyk - fantastycznie mixuje, potrafi laczyc rozne style w jednym secie, no i chyba nie skomercjalizowal sie tak bardzo jak tiesto Above&Beyond, Andy Jay Powell - za wspanialy uplifting ktory z ich setow saczy sie strumieniami A tak w ogole to lubie sluchac malo znanych dj'ow, gdy czasami nie wiadomo kiedy, ale dalismy sie poniesc ich muzyce, fajnie dac sie tak zaskoczyc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 Wolę Enigmę, Deep Forest lub kawałki z lat '80 w oryginale... a jna szczególne okazje mam Dream Theater, Gamma Ray lub Carla Orffa, ale to już skrajność... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 Paul Oakenfold - majtersztyk dla mnie :D Carl Cox & Pete Tong xDDD setowa masakra, wielki respect generalnie wszystko co leci w Renaissance i Creamfields :D ciezko polecic jakies kawalki bo slucham glownie setow. Ostatnio slucham tez progressive i d'n'b głownie z http://www.di.fm :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 2 Czerwiec 2006 Share Napisano 2 Czerwiec 2006 hmm... ani tool ani matallica ani nawet AC/DC nie mają dzidzeji i co ja mam tu wpisać :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtala Napisano 2 Czerwiec 2006 Share Napisano 2 Czerwiec 2006 Dj Kazik Staszewski ! ;) Ostatnio zachwycila mnie pani Maria prowadzaca Breezeblock - co audycje zaprasza roznych muzykow, glownie klubowych, by pomixowali troche czy popuszczali co sami lubia sluchac. Czasami wpadaja do nich nieklubowi didżeje tacy jak bjork, sigur ross, beastie boys, radiohead i wtedy sie dopiero dzieje :) http://www.bbc.co.uk/radio1/maryannehobbs/ sporo starszych jej audycji jest na sieci. polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 2 Czerwiec 2006 Share Napisano 2 Czerwiec 2006 David Holmes znam tylko soundtrack Ocean12 jego autorstwa. słucham nieprzerwanie od czterech dni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owca Napisano 2 Czerwiec 2006 Share Napisano 2 Czerwiec 2006 Roy Gates, DJ Jean, DJ Tocadisco, DJ Jose, DJ Matys, Marc Van Linden, Mauro Picotto, Silvio Ecomo (na razie słyszałem tylko Uprising (the pull speed garage) ale bardzo mi się podoba) i jedna piosenka K-Tronica (Love Beats (Pump It Up Mix)) a jeśli chodzi o samo granie: Dj Antex. Utworki? 1. ATB - Let U Go (Tocadisco Doesn't Give A Rat's Ass Mix) (7:00) 2. Big Ang & 187 Lockdown - Rock the Funky Beats (beatdown rmx) (6:26) 3. Big Ang - Jump To It (5:17) 4. Break Beat Bomfunk Mc - Uprocking Beats (speed garage) (5:02) 5. Buzzy Bus - Jum (speed garage version) (6:21) 6. Dave Mccullen - Bitch (3:14) 7. Dj Jean - Feel it (3:29) 8. Dj Jean & Peran - Move Your Body (speed garage mix) (4:31) 9. Dj Jose - Hecitate (Club) (7:56) 10. Dj Jose - His Choice (3rd choice) (5:25) 11. DJ Jose - Stepping to the Beat (Dave Mcdonald Remix) (5:54) 12. Dj Kor - Gonna Getcha (speed garage mix) (8:50) 13. Dj Matys & Marc Van Linden - Am 2 Pm (sound players rmx) (5:43) 14. Dj Onne - Get It On (5:46) 15. Dj Speed - Move It (speed garage version) (4:19) 16. Dj Tocadisco - Nobody Likes The Records That (7:43) 17. Dj Young - Move That Body (6:47) 18. Eddie Amador - Hause Musik (3:25) 19. Filterfunk - S.O.S. (Delano & Crokett Remix (4:20) 20. K Tronic - Love Beats (Pump It Up Mix) (6:12) 21. Marc Van Linden & Matys - Sunrise (7:55) 22. Mauro Picotto - Funkytek (5:02) 23. Mauro Picotto - New Time, New Place (9:26) 24. Mylo - In Your Arms (Tocadisco`s Zwischen Den Stuehlen Mix) (5:50) 25. MYLO VS. MIAMI SOUND MACHINE - Doctor Pressure (Dirty Club Mix) (5:39) 26. Niels De Vries - We've Got M (garage bass mix) (6:34) 27. Roy Gates - How Deep (John Marks Remix) (5:37) 28. Roy Gates - We Rock Together (3:14) 29. Silvio Ecomo - Uprising (the pull speed garage) (7:27) 30. Tocadisco - You´re No Good For Me Tocadiscos Recover Mix (5:44) Mam jeszcze trochę speed garage-u ale nie chciało mi się na playlistę wrzucać. Jak ktoś coś ze speed garage-u posiada to niech się odezwie na PW - tego zawsze mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 2 Czerwiec 2006 Share Napisano 2 Czerwiec 2006 Nom wlasnie najczesciej Dj'e maja jedynie 1-2 kawalki dobre rozslawiajace go na calosc to jest dupa a nie dejot... Above & beyond , Armin van Buuren ROX ! i nie ma we wsi xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 2 Czerwiec 2006 Share Napisano 2 Czerwiec 2006 David Holmes znam tylko soundtrack Ocean12 jego autorstwa. słucham nieprzerwanie od czterech dni :) W Ocean's 12 był fajny kawałek w czasie pokonywania pokoju z laserami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 2 Czerwiec 2006 Share Napisano 2 Czerwiec 2006 dj Ludwig van Beethoven, dj Wolfgang Amadeusz Mozart i paru innych dj'ów ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 2 Czerwiec 2006 Share Napisano 2 Czerwiec 2006 DJ illY :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 2 Czerwiec 2006 Share Napisano 2 Czerwiec 2006 Peran van Dijk!! Kawałki zarąbiste, a osobowość...??!! Jak ten człowiek się bawi!! - własna muza go roznosi :D No i uwielbia Polske :D Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fatum Napisano 2 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2006 Slucham Armin van Buuren'a od niedawna jakos tak wlecial na playliste i tera gra mi on non stop w chacie:D. Robi naprawde zajefajna muze moim zdaniem ni ma co!!:). A co do wypowiedzi Chrisa, jak zobaczylem pierwszy raz na filmiku Peran van Dijk'a to pomyslalem swir:D, koles jest bąbowy a jego muza tez stoi na wysokim poziomie, chociaz to do jego osobowosci nie ma startu hehe:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 2 Czerwiec 2006 Share Napisano 2 Czerwiec 2006 Armin van Buuren moze nie tyle jego utwory ile A State of Trance i oczywiście Blank & Jones Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 2 Czerwiec 2006 Share Napisano 2 Czerwiec 2006 Armin van Buuren moze nie tyle jego utwory ile A State of Trance i oczywiście Blank & Jones a to armin cos tam to cos znane bo ostatnio oddalem kumplowi bilety jak we wro bym z 2 miechy temu :] i nie wiem czy mi sie piwo za to nalezy czy nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 2 Czerwiec 2006 Share Napisano 2 Czerwiec 2006 ASOT to jego co czwartkowa audycja w radiu di.fm gra trancowe kawałki mniej lub bardziej znanych dj w zeszły czwartek było 5 lecie tego i na zywo słuchało 1,2 mnl ludzi na świecie wiec chyba jest znane ale do Polski dopiero wchodzi mało ludzi w sumnie nad Wisłą słucha prawdziwego trance albo sie ukrywają bo ojciec dyrektor ściga :) a piwo jak najbardziej powinno być twoje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fr3d3k Napisano 2 Czerwiec 2006 Share Napisano 2 Czerwiec 2006 Mario Ranieri Dj Rem Marco Remus Valentino Kanzyani Takaaki Itoh i wielu innych... A co do Armina i całego trance'u to szanuję i muzyke i wykonawców ..ale jakoś działają na mnie usypiająco ...takie to radosne dzwieki ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 2 Czerwiec 2006 Share Napisano 2 Czerwiec 2006 no bo stąd nazwa nawet tego gatunku muzyki :) wprowadza Cie w trans :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 2 Czerwiec 2006 Share Napisano 2 Czerwiec 2006 ASOT to jego co czwartkowa audycja w radiu di.fm gra trancowe kawałki mniej lub bardziej znanych dj ba... nawet byl kawałek Underwatera - studenta z Torunia bodajze w ostatnim ASOT`cie 250 , kazdy moze sie wybic, wystarczy tylko troche chęci ! A Underwater tworzy genialne nuty również http://www.torun.mm.pl/~tranceftp/tranzy%20chiller.mp3 http://www.torun.mm.pl/~tranceftp/eurasian.mp3 to są jego 2 demka ogólnodostępne Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fatum Napisano 4 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2006 Hmm.. Nom przesluchalem i niezle niezle te kawalki:) a znacie cos w stylu odswiezenia starych hitow na nowe brzmienie??:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 4 Czerwiec 2006 Share Napisano 4 Czerwiec 2006 wiekszosc z was wymienila tak chamsko komercyjne kawalki, tak radiowe i tak wiwowe ze az wiecej tu nie wejde, http://john.opole.pl/~tmm/ macie tutaj normalna muzyke normalch dj's czyli to co bylo zrodlem tego co teraz mamy a nie jakies tam Arminy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chojraq Napisano 4 Czerwiec 2006 Share Napisano 4 Czerwiec 2006 Benny Benassi, Def Cut, ZebRocSki, Afrika Bambaataa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 7 Czerwiec 2006 Share Napisano 7 Czerwiec 2006 a nie jakies tam Arminy jakos ostatnio cie nie rozumiem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 7 Czerwiec 2006 Share Napisano 7 Czerwiec 2006 Benny, Tiesto, Frankie Wilde, Armand Van Helden, Junior Jack, Royal Gigolos, Galleon :] - moglbym tak wymieniac w nieskonczonosc... >D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 7 Czerwiec 2006 Share Napisano 7 Czerwiec 2006 Knysha Ty wszytkich ich tak lubisz?? Czy poprostu wymieniasz tych których znasz?? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 7 Czerwiec 2006 Share Napisano 7 Czerwiec 2006 A jaki jest temat topicu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 7 Czerwiec 2006 Share Napisano 7 Czerwiec 2006 Których dj najbardziej lubisz i którzy są twym zdaniem najlepsi... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 7 Czerwiec 2006 Share Napisano 7 Czerwiec 2006 Których dj najbardziej lubisz i którzy są twym zdaniem najlepsi... Knysha Ty wszytkich ich tak lubisz?? Czy poprostu wymieniasz tych których znasz?? ;P No wiec nie rozumiem Twojej wypowiedzi >D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 7 Czerwiec 2006 Share Napisano 7 Czerwiec 2006 Aha... no to wystarczyło poprostu napisać "tak lubie ich" ;) Nie sądziłem poprostu na początku że można lubić ich aż tylu... choć... w sumie ja też lubie sporo wykonawców ;P Heh, takie małe nieporozumienie ;) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fatum Napisano 7 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2006 hehe:) niom a ogladacie filmiki z dyskotek:p. w niektorych graja naprawde niezla muze i czesto cos tam nowego mozna wysluchac:D.I jesli ogladacie to jaki jest wash ulubiony hmm?;D ja to z tych co widzialem to najbardziej wpad mi w uszko Sunrise with Ekwador 2005, fantastyczni dj'e, muza niom i te piczunie uhmm.. ujecia na te kobiece czesci ciala;*** (pod spudniczke w biust hihi ale JA gadam chyba mam chcice:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voyager Napisano 7 Czerwiec 2006 Share Napisano 7 Czerwiec 2006 Hmm... Nikt nie wymienił najlepszej chyba skladanki trance "Tunnel Trance Force" Każda edycja wymiata. Przynajmniej dla mnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chojraq Napisano 7 Czerwiec 2006 Share Napisano 7 Czerwiec 2006 Skladanka "Supertrance" tez jest dobra. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 8 Czerwiec 2006 Share Napisano 8 Czerwiec 2006 A mówi wam cos DJ babu z formacji Dilated Peoples... ...pewnie nie bo juz stary jestem no a DeeJay W-du Fetysz pewnie tez nie, hehe to znaja nieliczni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi