little-ninja Napisano 9 Czerwiec 2006 Napisano 9 Czerwiec 2006 no i moge chyba juz zamiescic pracke, ktora zrobilem na potrzeby antologi pilkarskiej zatytulowanej 'wszystko co chcielibyscie wiedziec o pilce...' moje eksperymenty kolorystyczno techniczne sa wciaz aktualizowane...wiec czuje sie w drodze :) pozdrawiam i mam nadzieje przyjemnego ogladania
tweety Napisano 9 Czerwiec 2006 Napisano 9 Czerwiec 2006 wszystko fajnie ale jak się do tego zalogować? :)
little-ninja Napisano 9 Czerwiec 2006 Autor Napisano 9 Czerwiec 2006 kurka sorki skopalem trza poczekac :/
himek Napisano 9 Czerwiec 2006 Napisano 9 Czerwiec 2006 super :D bardzo mi sie podoba :D bardzo ciekawy pomysl :)
tweety Napisano 9 Czerwiec 2006 Napisano 9 Czerwiec 2006 hehehe. dobre dobre :) i takie... zielone :D
rowr Napisano 9 Czerwiec 2006 Napisano 9 Czerwiec 2006 ooo rewelka :) chociaz troche jak bys odszedl od swego stylu rysowania...[tylko ochroniaz mi przpomina twoje wczesniejsze prace :)] ale swietne uderzajaca pilka miodzio i ta fabola :)
boba Napisano 9 Czerwiec 2006 Napisano 9 Czerwiec 2006 chociaz troche jak bys odszedl od swego stylu rysowania...[tylko ochroniaz mi przpomina twoje wczesniejsze prace :)] ale swietne uderzajaca pilka miodzio i ta fabola :) hehee - to pewno wina tego ze za duzo czasu ze mna przebywa ;) jak dla mnie za mało soczyste.. trawa wg mnie powinna 'dawac po oczach' jak samochod jadacy z naprzeciwka w nocy na długich.. pozdro! i gratuluje
Amrun Napisano 9 Czerwiec 2006 Napisano 9 Czerwiec 2006 zaj... znaczy ladniutkie, bo mnie znowu zcenzoruja :) i czego nie ma tego na glownej jeszcze? tylko trzeba szukac... pzdr...
Vorek Napisano 9 Czerwiec 2006 Napisano 9 Czerwiec 2006 Świetnie rozegrałeś to kolorystycznie, kontrast między całością w zieleni a trzema ostatnimi klatkami czerwonymi dodaje dramatyzmu zakończeniu ;) No i cały czas głowiłem się jaki to ma związek z piłką....oczywiście do czasu :) Pozdrawiam
JakkaS Napisano 10 Czerwiec 2006 Napisano 10 Czerwiec 2006 Siwietny pomysl, wykonanie tez daje rade. Zwlaszcza podoba mi sie ten kadr z pilka...fajny stworek z tego wyszedl...:D
little-ninja Napisano 10 Czerwiec 2006 Autor Napisano 10 Czerwiec 2006 dzieki ludziska rowr - kolor duzo zmienia ;)...a poza tym ta historyjka byla kompletna odskocznia od poprzednich moich wypocin, tak czy siak wszedlem w te kolorowanki ale jeszcze kawal drogi przede mna ...i dobrze :) "tylko świnia sie nie zmienia" jak to kazik powiedzial na jakiejs libacji w odpowiedzi na stwierdzenie podnieconej panienki ktora cala obsliniona wydusila z siebie piskliwe "ach ty jestes taki fajny wogole sie nie zmieniasz" hehehe ps. ogolnie glowny minus pracy to czcionka czyli liternictwo to standardowy comic font, nie mialem czasu jeszcze zrobic wlasnej a to dosc istotne no i jeszcze pare kiksow by sie znalazlo oprocz tego :) a tu szczegoly antologi
Phantom Napisano 10 Czerwiec 2006 Napisano 10 Czerwiec 2006 hah little, stary drabie :> nie odzywales sie na maile ani na gg :> komiks 1 klasa :D fajny pomysl, ciekawa kreska i miodzio kolorki trzymaj sie
Morbid Karbid Napisano 10 Czerwiec 2006 Napisano 10 Czerwiec 2006 fajna, luźna kreska. I śmieszne jest
leander Napisano 10 Czerwiec 2006 Napisano 10 Czerwiec 2006 Pomysł, wykonananie, watek erotyczny.. bomba! Troche tylko jakby za zielono. Osobiscie bym dodal troche czerwonego i magenty zeby ocieplic ten kolor i troche go zlamac.
little-ninja Napisano 10 Czerwiec 2006 Autor Napisano 10 Czerwiec 2006 słusznie słusznie ale klimat w odbiorze prawdopodobnie zmienilby sie dosc drastycznie przynajmniej jakbym ja wprowadzil te poprawki :P...wyjatkowo 'zielony' jest uzyty jak najbardziej celowo i ta jego monotonnosc ma sprawiac klimat makro trawy :) ale byc moze z dodaniem tych kolorow o ktorych mowisz zroznicowalbys kolor na planszy nie tracąc trawiastego klimatu poki co nie moja liga stary bo jesli chodzi o kolor to jestes master of dizaster a ja dopiero powoli raczkuje :) tak czy siak dzieki za rade i pozdrowka
leander Napisano 10 Czerwiec 2006 Napisano 10 Czerwiec 2006 A, bo ja nigdy nie ogladalem trawy w makro. Ale tym komiksem otworzyles mi oczy i chyba bede mial nowe hobby ;)
smart Napisano 11 Czerwiec 2006 Napisano 11 Czerwiec 2006 Pomysł świetny! :) wykonanie jak storyboard, niedopracowane.jedynie ostatnia plansza robi na mnie duże wrażenie,brawo za ten efekt zaskoczenia, miażdzenia bardzo fajne ale jeśli to już finalna pracka, to ogólem, nie podoba mi sie. jak na Twoje poprzednie prace to tu wypadasz blado :/
Gość User190 Napisano 11 Czerwiec 2006 Napisano 11 Czerwiec 2006 IMHO troszkę za dużo słów bez treści, ale pomysł i wykonanie genialne :) el ninjo na prezydenta :) :D Btw. Domyślam się, że inspiracje bierze ze swoich wyjazdów w plener ;) :P
little-ninja Napisano 12 Czerwiec 2006 Autor Napisano 12 Czerwiec 2006 dobra dobra leander ja wiem ze siedzisz teraz w trawie i na bank tego nie przeczytasz bo jestes na makro nastawiony ;P smart ...no i dobrze nikt nie bedzie sie za slowa krytyki obrazal a na pewno nie ja hehe dzieki za szczera wypowiedz m@ti ... co do innych kiksow o ktorych wspominalem to trafiles w sedno dialogi to kolejny powazny minus oki pozdrawiam chopoki
Conrad Napisano 12 Czerwiec 2006 Napisano 12 Czerwiec 2006 Fajne :) Skłonny jestem to wudrukować heheh.
Rekomendowane odpowiedzi