Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich zgromadzonych.

W sumie zakladam ten watek zeby zaklepac sobie miejsce :)

Prosilbym aby kazdy kto znajdzie jakas niezgodnosc z oryginalem napisal co i gdzie, jest malo referencji a i blueprinty nie sa spojne...

Jesli ktos chce zrobic mi konkurencje-

http://www.smcars.net/forums/blueprints-donation/18480-audi-tt-2006-a.html?highlight=audi :)

PS. miejsce na rejestracje jest "w budowie"

Render numer uno

and

Render numer zwei

• Odpowiedzi 24
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no rzeczywiscie na tym zdjeciu tak jest chochiaz powiem ci szczerze ze w przypadku tego rilla to chyba designer dal ciala bo nieladnie to wyglada :) no i popracuj nad ta obwodka do grilla bo "belki" sa ok :)

Napisano

Co do modelu auto bardzo mi sie podoba. :) a co do aktualnej pracy to miedzy grillem a maska jest troche pokrzywione. co do reszty nie mam zastrzezen. pracuj dalej :) chetnie zobacze final

Napisano

Dzięki bogu ze to nowe Audi,bo jak bym kolejne stare zobaczyl to bym sie juz napewno ostro zrazil:]Narazie malo ,ale trzymam kciuki za powodzenie calej operacji.Pracuj duzo i sumiennie, bo bede przygladal sie bacznie calemu przedsiewzieciu:)

Pozdrawiam.

Napisano

Znaczek+poprawione bledy o ktorych pisaliscie

Render

Cos mi nie pasuje w grilu, tylko nie wiem co :/

A, nie patrzcie na to po prawej, to to jest bez chamferow i w ogole work in progress :)

Napisano

No rzeczywiście tak jak poprzednicy stwierdzam, że mocno trzymasz się oryginału. Model jest dopracowany i bardzo ładny. Jak tak dalej będziesz robił to zrobisz b. ładne autko oraz świetną scenkę.