FF Napisano 22 Czerwiec 2006 Share Napisano 22 Czerwiec 2006 Wcześniej były Pantery to teraz będą Ople Blitz:D To nie zbieg okoliczności ze razem z Klimentem robimy ten sam model bo to on mnie zainspirował swoim. Jest to pomocne bo nie trzeba np. juz liczyć ile ma być skrzeli na klapie:D Kliment podrzucił mi tez gotowy koncept na scene za co wielkie dzieki. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Czerwiec 2006 Share Napisano 22 Czerwiec 2006 Witam!! o lol blizniaki z klimentem hehehe modeluja to samo ;) twoj model ladniejszy (sorki kliment) zrob(cie) go zniszczonego krzywa blacha itp. by swietnie wygladal :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 22 Czerwiec 2006 Share Napisano 22 Czerwiec 2006 wiecie co? hyba tez wezme swojego starego opla blitza poprawie go i bedziemy jechac we trzech :P nie nie zartuje jeszcze nie teraz. ale i na niego przyjdzie pora :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 22 Czerwiec 2006 Share Napisano 22 Czerwiec 2006 zróbcie z klimentem wspólna scenkę dla tych autek jedno zniszczone a drugie nowe dopiero co z fabryki wyjechało a co do modelu bardzo ładnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 22 Czerwiec 2006 Share Napisano 22 Czerwiec 2006 śliczny modeling Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 23 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2006 Troche drobiazgów: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 23 Czerwiec 2006 Share Napisano 23 Czerwiec 2006 ładne drobiazgi pokaż jakieś siatki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 23 Czerwiec 2006 Share Napisano 23 Czerwiec 2006 właśnie, pokaż siatke:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 25 Czerwiec 2006 Share Napisano 25 Czerwiec 2006 ...fajno sie zrobilo- bedziemy mieli dwie odmiany Opla Blitz'a widze :) - mi pasuje :) - jak na razie wyglada...najs :) - powodzenia obu Oplom zycze ...acha i jeszcze a'propos pomyslu na scenke - wiem ze still'e itp ale mi sie spodobala taka wizja jak na tym rysuneczku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 26 Czerwiec 2006 Share Napisano 26 Czerwiec 2006 W zasadzie nie ma co komentować. Wszystko jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 2 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2006 eco - właśnie po zobaczeniu tego obrazka zacząłem robić Blitza:) Była przerwa bo pływałem po wielkich jeziorach:P Teraz tez nie będzie za szybko bo ucze sie latać szybowcem;D Ale cos tam wydziergałem. Model przeszedł testy zgodności i musiał zostać trochę zmieniony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 widać że dbasz o szczegóły ładnie ten napis wyszedł:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 Rzeźnik... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 5 Lipiec 2006 Share Napisano 5 Lipiec 2006 ...ostro jedziesz z koksem - podoba mi sie bardzo hehe - wiem ze to nie miejsce na takie pytania ale powiedz mi ile kosztuje kurs na szybowce ??- mozesz podac jakiegos linka z info jak to wyglada ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 13 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2006 zrobiłem koło:) eco-to zalezy, musiał byś się dowiedzieć w pobliskim aeroklubie. Bo to zalezy ud wielu rzeczy (wyciągarka czy holówka i takie tam) ale spodziewaj sie cos około 3000zł. Ma ktoś jakiś pomysł czemu te cienie w bieżniku są takie niefajne? Renderuje w Brazilu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 Super, detale powalające, za znaczek - respect. :) Ten brazil fajnie brudzi GI. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 fajna felga ładnie wyszło oświetlei na niej, ładny detal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 fajnie wyglada, dobrze ze dbasz o detal;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goran Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 bardzo ładnie, ale to chyba mówi każdy kto tu zajrzy;-) czy możesz pokazać bieżnik opony? najlepiej z siatką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 na tym materiale co dales na kola to zaznacz 2-sided jesli nie masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 Bardzo ładny model oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 twój model nie jest ładny jest śliczny, ale śruby w kołach za mały kaliber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 16 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2006 Dzieki wszystkim. Marcin_ps-niestety juz jest zaznaczony. Apdejt: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secator Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 :] super model, jak reszta bedzie na takim samym (czyt. bardzo wysokim) poziomie to szykuje sie naprawde rewelacyjna praca :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 Ehhh zeby w tych nowoczesnych samochodach byly takie lusterka to by sie fajnie modelowalo ;P Dbalosc o szczegoly na porazajacym poziomie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 Mam nadzieję ze poradzisz sobie dobrze z texturami bo z modelem na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 17 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2006 SoAd-ja też... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 Nie no pogielo chlopa... ;P To sa zapinki SPARCO...?? ;P ;P ;P hehe Nie no rzeznia nieludzka - strasznie mi sie to podoba i bede to powtarzal do znudzenia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 WOW niezły detal bardzo mi się to podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 17 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2006 Dzieki za miłe komentarze. Następne drobiazgi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 Nieźle nieźle, 3maj tak dalej, a efekt końcowy bendzie zaje..... :) :) Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 19 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2006 Ostatni render bedzie musiał być spory zeby było widać te szczegoly nad ktorymi tyle siedze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 Sliczna rama :) A co bedzie na tej "pace"...?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 Oj widać że solidna robota, narazie wygląda świetnie, Delae i szczególiki w HP no cód miód :)) Życzę powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scibor Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 Bosko .Siateczki byś jakieś wrzucił ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goran Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 Masz rację, ostatni render będzie musiał być naprawdę gigantyczny żeby to wszystko pokazać... Cały czas Ci kibicuję, oby tak dalej. Ale...mam kilka spostrzerzeń/uwag: 1. Na drzwiach pod tym "paskiem" nad klamką jakieś dziwne cienie, ale to ustawienie renderera 2. Bardzo dziwnie wygląda tylnia opona, jakos tak sztucznie, za bardzo cylindryczna, za czysta. Może jak dodasz felgę coś się zmieni, ale chyba powinieneś troszeczkę ją poprawić. Jakie masz ustawienia materiału i renderera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goran Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 Jeszcze coś: wyloty powietrza na bocznej powierzchni pokrywy silnika - wszystkie są ok poza ostatnim - nie wiem czy to zamierzone, ale wygląda jakby w trzech miejscach był "zatkany" ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BODJO Napisano 20 Lipiec 2006 Share Napisano 20 Lipiec 2006 No powalajace detale, jak dla mnie sam tłuszcz!!!! gratulacje bodjo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 20 Lipiec 2006 Share Napisano 20 Lipiec 2006 super pracka :) jest w niej naprawde masa detali a to duzy plus :) no i wlasnie jak bys mogl pokazac siatke... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 20 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2006 Dzieki. goran-twoje uwagi są jak najbardziej uzasadnione, ale pokolei: 1. Listwa na drzwiach i ostatni wylot w pokrywie silnika to ta sama sprawa. Jakiś dziwny cień z którym nie wiem jak sobie poradzić. Jak ktoś sie zna na Brazilu i wie co może być przyczyną to prosze o pomoc. 2. Koła juz nie wyglądają cylindrycznie bo przykrył je błotnik. 3. Materiał to zwykły standard ze Specular Level ustawionym na 20. EDIT: Czego konkretnie byscie chcieli siatki, bo calosci to i tak nie wiele bedzie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goran Napisano 20 Lipiec 2006 Share Napisano 20 Lipiec 2006 Niestety nie znam się na brazilu więc Ci nie pomogę. Dużo dała felga w tylnich kołach, teraz wyglądają lepiej. Czy modelując takie proste elementy jak błotnik dajesz na nich ms-a czy tak wygląda bez niego? Błotnik robiłeś z cylindra/tuby czy z wygiętego plane'a? Świetnie wykonany model, jakość detali powala ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mujas Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 wszystko Super jak narazie wygląda ale sorki jedno mi się nie podoba opona (szczególnie bieżnik), chyba że textura zrobi odpowiednią robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 27 Lipiec 2006 Share Napisano 27 Lipiec 2006 dawaj dawaj- model jest jak najbardziej wporzadku bez texturek :) wiec sadze ze jak dostanie materialy to nawet niewielkie wpadeczki (ktore ktos przyuwazyl) znikna :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi