Matti Napisano 7 Lipiec 2006 Napisano 7 Lipiec 2006 Witam, Postanowilem zalozyc niniejszy watek bo powoli zaczyna mi brakowac natchnienia do dalszej pracy i mam nadzieje ze mi pomozecie;) Scena ma przedstawiac uciekajaca przed swoimi oprawcami dziewczyne ktroa jest swojego rodzaju piratem:] Narazie tylko tyle(ambitne nieprawdaz;)). Klimat ma byc jak najbardziej fantasy. Jakis ladny krajobraz itp. Zyczcie mi powodzenia. pozdrawiam Mateusz,
krzyhhh Napisano 7 Lipiec 2006 Napisano 7 Lipiec 2006 tytuł jakiś znajomy :> no powiem jedynie że pomysł i jak na razie model REWELKA ;) Tylko nie mów mi ze ta dziewczynka mając taki silnik będzie wiosłować xD życze ci powodzenia ;) hehe
Matti Napisano 7 Lipiec 2006 Autor Napisano 7 Lipiec 2006 heh krzyhhh no wioslowac to ona raczej na pewno nie bedzie bo ten statek to bedzie latal:] ale jeszcze nie jest skonczony. Daj render glowy dziewczynki:
pietrius Napisano 7 Lipiec 2006 Napisano 7 Lipiec 2006 no ten update to odstaje jakością od poprzednich (nad drzewkami przydałoby się popracować), ale zdolności masz to na pewno efekt końcowy będzie wymiatał. powodzenia
XaoC Napisano 7 Lipiec 2006 Napisano 7 Lipiec 2006 Fajna ta laseczka:P hihi Pomysł też dobry, będę kibicować:)
gregorjan Napisano 7 Lipiec 2006 Napisano 7 Lipiec 2006 Fajnie głowa, ale dużo lepiej prezentuje się ten futuro-statek:) Powodzenia
KacperSpala Napisano 10 Lipiec 2006 Napisano 10 Lipiec 2006 dobrze sie zaczyna. Świetny model samolotostatku x), panienka też, tylko imo PLASKA XD, z resztą zobaczymy , bo to cos z żółtym tlem jest nieczytelne zupelnie ^^ GL.
Matti Napisano 11 Lipiec 2006 Autor Napisano 11 Lipiec 2006 KacperSpala: dzieki, w takie skorzanej kurtce nie bedzie widac jakis wiekszych wypuklosci;) pierwsze przymiarki do shader`a kurtki(jeszcze duzo roboty): pozdrawiam
Matti Napisano 13 Lipiec 2006 Autor Napisano 13 Lipiec 2006 o widze ze shader sie nie podoba(no trudno sie dziwic:]) Maly upik kobitki narazie tekstury slabe ale niedlugo powinny byc lepsze(czekam na tablecik:D) pozdro
KLICEK Napisano 13 Lipiec 2006 Napisano 13 Lipiec 2006 ryjek piekny, model jak i textura :) wyspa fajna ale textury NIE. Kurteczka fajnie wymodelowana ale imo wiecej faldeczek zrob, albo namaluj na texturce bo taka troche biedna w detale :) Trzymam kciuki super Ci idzie narazie
KacperSpala Napisano 14 Lipiec 2006 Napisano 14 Lipiec 2006 hmm.... kurteczka w obecnym stanie wygląda na mokrą, i nie wiem czy tak ma byc ale stosunek głowa - ciało jest imo zły (za duża głowa). materiał dolnego ściagacza prosze przerzucic na sciagacze na rekawy :> (zeby tez mialy takie paski, dobrze wygląda).
Matti Napisano 14 Lipiec 2006 Autor Napisano 14 Lipiec 2006 KLICEK- dzieki, jeszcze nad tym posiedze na pewno bo musze rekawy troche wlasnie pod tuningowac KacperSpala- chcialbym zaznaczyc ze to bedzie wszystko troche catroon/fantasy wiec porporcje napewno beda troche inne. A tekstura sciagacza jest tam tylko mapowania jeszcze nie zapodalem:)
Matti Napisano 20 Lipiec 2006 Autor Napisano 20 Lipiec 2006 O widze ze nie za bardzo sie podoba:( no to mowicie co wam sie nie podoba:) Prawie skonczona dziewczynka, jeszcze spodnie i buty wymagaja poprawek, no i tekstury:] :
Vorek Napisano 20 Lipiec 2006 Napisano 20 Lipiec 2006 Hola Zacny modelik, poprzecieraj trochę kurtkę, żeby nie błyszczała jak nówka, przybrudź nieco spodnie. Teksturę twarzy można by nieco urozmaicić, trochę bladawa jest. Piegi to jest wyraz który aż błaga żeby zostać użytym w opisie tej dziewczyny ;] Pozdrawiam
Matti Napisano 21 Lipiec 2006 Autor Napisano 21 Lipiec 2006 dzieki Vorek na pewno zrobie tak jak mowisz, dzis w koncu dostalem upragniony tablet:)(Wacom Volito2), wiec zabiore sie za ulepszanie tesktur. Narazie taki maly update (delikatna zmiana konceptu dziewczyny)
c4rl0s Napisano 21 Lipiec 2006 Napisano 21 Lipiec 2006 no niezłe cycusie są de best tak trzymaj teksturka spodenek mi jakos nie pasuje moze lepsza by była czarna skóra albo jakis lateksik ewentualnie jasny jeans no i do tych cycusiów mugłbys okolce łona na sodniach bardziej zarysowac to by nadalo darpiezny charakterek tej lasecce pozdro:)
vv3k70r Napisano 21 Lipiec 2006 Napisano 21 Lipiec 2006 he, hehe, heheh ;P-- a juz chcialem anpisac zebys Jej rozpial kurteczke :P-- hehehe :) fajne
SirAnen Napisano 21 Lipiec 2006 Napisano 21 Lipiec 2006 Naprawde , stateczek mi sie podoba :) Pani troche mniej , te balony :) Nie rozumiem tylko dlaczego ona ma ten lancuh :) ?? Odgania nim ptasia grype czy co :P ??
Matti Napisano 24 Lipiec 2006 Autor Napisano 24 Lipiec 2006 O widze ze panienka zaczyna wam sie podbac;) to moze wogole ja nago dam;P?? Narazie odpoczywam od niej i wzielem sie za wstepne(bardzo wstepne) teksturowanie statku. Wszelkie uwagi mile widziane pzdrawiam
Matti Napisano 24 Lipiec 2006 Autor Napisano 24 Lipiec 2006 i wersja OLD, troche presadzielm z dziurai w zaglach ale to juz pozniej poprawie teraz ide spac:]
Matti Napisano 26 Lipiec 2006 Autor Napisano 26 Lipiec 2006 o widze ze sie nie podobac:] trzecia wersja:] komentarze mile widziane:P
JmTm00 Napisano 27 Lipiec 2006 Napisano 27 Lipiec 2006 a ja jestem ciekaw jakiego to ładnego szaderka uzyłeś do głowki postaci? Dziewczynka spoko tylko jakies minimalne chociaz wciecie by sie jej jednak przydało ;) Pozdrawiam
Matti Napisano 27 Lipiec 2006 Autor Napisano 27 Lipiec 2006 shader to nic innego jak mentalowski sss. do kobitki wroce jeszcze i poprawie to i owo moze i nawet zrobie to wciecie;) ale co ze statkiem?:(
lewis Napisano 27 Lipiec 2006 Napisano 27 Lipiec 2006 Statek mi sie podoba , nie wiem czy mam juz prawo zeby cokolwiek tutaj oceniac :D ale zaryzykuje : moze moznaby poprawic teksture wiosla i masztu . oraz wrzucic go na jakas wode ? pozdrawiam :)
dokturpotfor Napisano 27 Lipiec 2006 Napisano 27 Lipiec 2006 wiosla, maszt i okucia wydaja sie strasznie gladkie/idealne, moze jakas faktura, troche nierownosci. przy okazji: porownujac kolo sterowe do wiosel, to wiosla strasznie duze ci wyszly.
Jonasz_Real Napisano 27 Lipiec 2006 Napisano 27 Lipiec 2006 Ładny render kobietki, ja tak nie umiem :)
Matti Napisano 27 Lipiec 2006 Autor Napisano 27 Lipiec 2006 dziekuje kochani za komentarze:* lewis- jasne ze masz prawo i twoje uwagi licza sie tak samo jak i innych userow:] i tu sie z toba zgodze bo tekstura masztu i wiosla sa blee jak teraz na to patrze:] dokturpotfor - sluszna uwaga. przeskaluje te wiosla. Jonasz_Real-dzieki, to zadna filozofia;) poprostu przyfarcilem z ustawieniami;);P dzieki i licze na wiecej:]
Matti Napisano 1 Wrzesień 2006 Autor Napisano 1 Wrzesień 2006 Witam ponownie:] Bo dluzszej przewie postanowilem cos z tego skonczyc. Raczej calej sceny nie zrobie ale za to mam zamiar dokonczyc postac no i moze statek http://img313.imageshack.us/my.php?image=aaa3kopiaoh4.jpg
Leleń Napisano 1 Wrzesień 2006 Napisano 1 Wrzesień 2006 slodka, cos jak panienka (rayne chyba) z Beyond Good Evil, powodzonka, czekam na wiecej.
Matti Napisano 1 Wrzesień 2006 Autor Napisano 1 Wrzesień 2006 Dzieki lelen :* Dodalem kwiatek do spodni:] i zminilem poze.
Gość BiX Napisano 1 Wrzesień 2006 Napisano 1 Wrzesień 2006 OO tera fajowo... Podoba mi się i czekam na reszte.. Jedyne co mnie denerwować to to coś czerwone na prawej ręce dziewoji :) Jakieś takie za jaskrawe.. ;) Co do statku jest super.. ;) Jeśli będzie fajne tło, dobra praca kamery to naprawde super ;) Narazie wszystko wzkazuje na to, że właśnie tak będzie :) Życzę POWODZENIA!!
pecet Napisano 1 Wrzesień 2006 Napisano 1 Wrzesień 2006 postać bardzo fajna (wykonanie, dizajn) kończ całą scenke bo napewno wybije się z tłumu innych prac :)
Matti Napisano 2 Wrzesień 2006 Autor Napisano 2 Wrzesień 2006 dzieki za komentarze. Byc moze postaram dokonczyc cala pracke. Zobacze jak bedzie z czasem(szkola:)). Update`y wrzuce jutro bo dzis mi sie system cos ciagle wyspywal i nie moglem nic zrobic. Pozdro
SirAnen Napisano 4 Wrzesień 2006 Napisano 4 Wrzesień 2006 Do przodu , chociaz wczesniej bardziej mi sie podobala , byla taka piracka :)
Matti Napisano 4 Wrzesień 2006 Autor Napisano 4 Wrzesień 2006 Siranen- tamta miala downa;) taki male dwa update`y:)( jeszcze duzo roboty przede mna domek testur i mapowanie itd.) czekam na komentsy :*
Rekomendowane odpowiedzi