Napisano 18 Lipiec 200618 l Zapraszamy do nowego działu serwisu Max3D.pl - POLSKIE ANIMACJE 3D. Nowy dział będzie prezentował najlepsze polskie animacje, ułożone chronologicznie, zarówno trailery jak i pełne wersje filmów. Na ten moment znajdziecie tam 12 animacji i trailerów, które każdy kto śledzi "świat grafiki komputerowej i animacji" dobrze kojarzy. Animacji o których pisaliśmy ostatnio, filmy o których było głośno kilka lat temu, filmy wielokrotnie nagradzane w międzynarodowych jak i polskich konkursach. Czekamy na propozycje animacji, którymi będziemy mogli uzupełnić dział. Tymczasem zachęcamy do cofnięcia się kilka lat do tyłu i przypomnienia sobie choćby głośnej produkcji Staszka Mąderka "Stars In Black", obejrzenia pełnej wersji filmu, nominowanej do Oskara "Katedry" Tomka Bagińskiego, filmu "Mantis" Grzegorza Jonkajtysa oraz trailerów filmów o których pisaliśmy ostatnio [Polska Animacja Komputerowa]
Napisano 18 Lipiec 200618 l fajne :) wstyd sie przyznać ale chyba po raz pierwszy zobacze pełną wersje katedry :) buziaczek aduś :* :)
Napisano 18 Lipiec 200618 l wypas, myslalem ze trzeba miec jakie sprawa autorskie albo cos chyba ze adek pod wplywem socjalistycznej ideologi rodem z gentoo robi rewolucje :D szkoda ze tylko najlepsze,chcialbym tam zobaczyc swoja saroc a tak to musze cos nowego zrobic XD -edit- zapomnialem dodac ze aparatus rzadzi :D
Napisano 18 Lipiec 200618 l Autor Zgadza sie. Trzeba mieć pozwolenie. I takowe uzyskalem do filmów, które wgrałem. Dzieki uprzejmosci Platige Image możecie oglądać pełną wersję "Katedry".
Napisano 18 Lipiec 200618 l Staszek szybki jest :D dzięki za stars in black, z przyjemnością jeszcze raz obejrzę
Napisano 18 Lipiec 200618 l a już myslałem, że zobaczę jeszcze raz magiczne "Legotrix" i reklamę "CocaColi" (wyrenderowaną w całości w Final Renderze). że nie wspomnę o "IT" czy "cztery pory roku". szkoda, że nie ocalały poprzednie pliki z dawnego działu "animacje". ale i tak gratsy za pomysł. Pozdrawiam [ps] ech... Katedra - wspaniale zapowiadająca się animacja Tomka Bagińskiego ech... łezka się kreci... :)
Napisano 18 Lipiec 200618 l Autor tweety: coca-cola nie była polska :) Ale co do IT, nic straconego. Bede sie kontaktowal z autorem. Oczywiscie chcialbym, aby znalazl sie tutaj również REF Łukasza Pazery.
Napisano 19 Lipiec 200618 l Proponowalbym dodac jeszcze date powstania danej animacji... Pomysl b dobry :)
Napisano 19 Lipiec 200618 l Adek: no to co? fajna reklama była :) REF musi być obowiązkowo. Tak samo Moloch (full ver.) jesli się PI zgodzi. a czy masz jeszcze trailer Katedry jaki zamieściłeś w dziale Animacje? pamiętam, że przeniosłem go na kilkunastu dyskietkach z pracowni w liceum, a była tam scena wycięta później z oryginalnego filmu.
Napisano 19 Lipiec 200618 l Pomysł świetny...o ile widziałęm Katerdre i Sztuke Spadania to chętnie zobacze inne polskie animki. btw. Wie ktoś dla czego po mimo iż wgrywałem Flash PLayera 9 1May nie chciał mi pójśc...musiałem wgrywac jeszcze raz...choć niczego nie kasowałem(?)
Napisano 19 Lipiec 200618 l CzAk1 - instalowałeś może Operę9? Jeżeli tak to tak jest, trzeba jej zainstalowąc flasha na nowo.
Napisano 19 Lipiec 200618 l CzAk1 - instalowałeś może Operę9? Jeżeli tak to tak jest, trzeba jej zainstalowąc flasha na nowo. No właśnie pod Opera 9 ten problem się pojawił. Zainstalowałem FlashPlayera na nowo i narazie działa, ale czy to juz taki bug, że co jakiś czas będe musiał to instalowac od nowa?
Napisano 19 Lipiec 200618 l Nie, to jest jednorazowe. Instalujesz Operę 9, potem musisz jej znów flash playera zainstalować i działa.
Napisano 21 Lipiec 200618 l No to jeszcze ja z spóźnionymi gratulacjami za pomysł :) Aparatusa to od dłuższego czasu na sieci szukałem i nic, a tu prosze :)
Napisano 23 Lipiec 200618 l a ja mam takie pytanko "Stars In Black 2" wyszlo bo wiem ze byly plany nakrecenia i cos sie juz robilo...
Napisano 1 Sierpień 200618 l a o Wawszczyku nikt nie pamieta... a powinniscie :) Radze zrobic maly research :)