Napisano 20 Lipiec 200618 l hi. model howarda z jakiegoś forum, udostępniony za free. mój tylko render i materiały. ogólnie to daleko temu do końca, ale straciłem pliki a Marcin miał na dysku te obrazki to szkoda żeby przepadło :) w sumie wczesny wip ale co tam. celem nie były ładne obrazki, tylko fotorealistyczne rendery, wyglądające jak amatorska fotografia :) ---------------- ---------------- ---------------- ---------------- pozdrawiam.
Napisano 20 Lipiec 200618 l Dlaczego jest taki GIGA-SZUM na renderkach?? Jeszcze trzeba oteksturowac kilka obiektow :P
Napisano 20 Lipiec 200618 l kome piłes cos ;) nawet ja takiego noisa nie rzucałem do finished :) - shadery srednie ale gdybys to wyrenderował do konca na wyższych ustawieniach to całosc wrazenie realistyczne by robiła. Szkoda.
Napisano 20 Lipiec 200618 l Ja jestem bardzo mile zaskoczony, bardzo realistyczne renderki i to na dodatek vray :) szkoda że straciłeś plik, możesz coś napisać o oświetleniu i o GI jakie silniki zastosowaleś??
Napisano 20 Lipiec 200618 l ale tam jest najeb*** kabli :P klimatyczny jest 2 render, obiektyw niczym z kamery internetowej :] plus za liczbe dupereli :]
Napisano 20 Lipiec 200618 l Zajebiste gdzie? Może musze iść do okulisty ale ja tu nic "mega super" nie widze, a najlepszy to jest ten czerwony materiał na krzesełku :p
Napisano 20 Lipiec 200618 l szkoda że nie dokończyłeś, jakbyś dowalił solidną aberrację to by dopiero było pięknie :)
Napisano 20 Lipiec 200618 l Autor hkropinski - monitory te czarne to nie wiem. a z jasnym frontem to LG. szum, bo to testy hi speed low quality :D peter - tia, to vray. dzięki!! Georgas - LC + QMC, czyli po evermotionowsku, pewnie dlatego tak zajebiście :D Vorek - jakbym co dowalił? ;) dzięki reszta :*
Napisano 20 Lipiec 200618 l w takim razie wale ten biznes, od dzis robisz mi rendery :) cena nie gra roli ;)
Napisano 20 Lipiec 200618 l naprawde kawał dobrej roboty :D oswietlenie extra, shader`y rowniez, tylko wielka szkoda ze nie całość nie dokonczona :/ paa
Napisano 21 Lipiec 200618 l plus za liczbe dupereli :] jak mozna dac + za liczbe dupereli skoro komo to tylko renderuje i robi shadery :|
Napisano 21 Lipiec 200618 l A nie możesz od nowa tego dziabnąć ? było by extra jak byś to wyrenderował jako finished a nie jako test z tymi odpałkami co masz.
Napisano 21 Lipiec 200618 l Jak zrobiłeś rybie oko...znaczy obiektyw szeroko kątny, no wiesz o co mi chodzi ? :)
Napisano 21 Lipiec 200618 l Jak zrobiłeś rybie oko...znaczy obiektyw szeroko kątny, no wiesz o co mi chodzi ? :) Photoshop :) ?
Napisano 21 Lipiec 200618 l lipa :P ostatni render nawet ciekawy... szkoda że nie zrobiłeś wszystkich materiałów.
Napisano 21 Lipiec 200618 l jak mozna dac + za liczbe dupereli skoro komo to tylko renderuje i robi shadery :| osz ty... faktycznie ;p a szkoda..... + za ..... yyyyy...... hmmmm.... niby materiały, ale nie są kompletne. 3maj sie