polka dot Napisano 20 Lipiec 2006 Share Napisano 20 Lipiec 2006 hi. model howarda z jakiegoś forum, udostępniony za free. mój tylko render i materiały. ogólnie to daleko temu do końca, ale straciłem pliki a Marcin miał na dysku te obrazki to szkoda żeby przepadło :) w sumie wczesny wip ale co tam. celem nie były ładne obrazki, tylko fotorealistyczne rendery, wyglądające jak amatorska fotografia :) ---------------- ---------------- ---------------- ---------------- pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weinert Napisano 20 Lipiec 2006 Share Napisano 20 Lipiec 2006 materiały pierwsza klasa ( na monitorze ) fajnie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin Napisano 20 Lipiec 2006 Share Napisano 20 Lipiec 2006 Dlaczego jest taki GIGA-SZUM na renderkach?? Jeszcze trzeba oteksturowac kilka obiektow :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 20 Lipiec 2006 Share Napisano 20 Lipiec 2006 kome piłes cos ;) nawet ja takiego noisa nie rzucałem do finished :) - shadery srednie ale gdybys to wyrenderował do konca na wyższych ustawieniach to całosc wrazenie realistyczne by robiła. Szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 20 Lipiec 2006 Share Napisano 20 Lipiec 2006 kome -> co to są za monitory? ps. fajnie wyglada;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 20 Lipiec 2006 Share Napisano 20 Lipiec 2006 jak by nie było maga szumu to super.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 20 Lipiec 2006 Share Napisano 20 Lipiec 2006 Ja jestem bardzo mile zaskoczony, bardzo realistyczne renderki i to na dodatek vray :) szkoda że straciłeś plik, możesz coś napisać o oświetleniu i o GI jakie silniki zastosowaleś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 20 Lipiec 2006 Share Napisano 20 Lipiec 2006 Zboczeniec. Masakra. Zajebiste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 20 Lipiec 2006 Share Napisano 20 Lipiec 2006 Klasa stary, klasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BizU Napisano 20 Lipiec 2006 Share Napisano 20 Lipiec 2006 ale tam jest najeb*** kabli :P klimatyczny jest 2 render, obiektyw niczym z kamery internetowej :] plus za liczbe dupereli :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 20 Lipiec 2006 Share Napisano 20 Lipiec 2006 Zajebiste gdzie? Może musze iść do okulisty ale ja tu nic "mega super" nie widze, a najlepszy to jest ten czerwony materiał na krzesełku :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 20 Lipiec 2006 Share Napisano 20 Lipiec 2006 ekstra... to vray? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 20 Lipiec 2006 Share Napisano 20 Lipiec 2006 szkoda że nie dokończyłeś, jakbyś dowalił solidną aberrację to by dopiero było pięknie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 20 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2006 hkropinski - monitory te czarne to nie wiem. a z jasnym frontem to LG. szum, bo to testy hi speed low quality :D peter - tia, to vray. dzięki!! Georgas - LC + QMC, czyli po evermotionowsku, pewnie dlatego tak zajebiście :D Vorek - jakbym co dowalił? ;) dzięki reszta :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 20 Lipiec 2006 Share Napisano 20 Lipiec 2006 w takim razie wale ten biznes, od dzis robisz mi rendery :) cena nie gra roli ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 20 Lipiec 2006 Share Napisano 20 Lipiec 2006 Pięknie źją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 20 Lipiec 2006 Share Napisano 20 Lipiec 2006 naprawde kawał dobrej roboty :D oswietlenie extra, shader`y rowniez, tylko wielka szkoda ze nie całość nie dokonczona :/ paa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 plus za liczbe dupereli :] jak mozna dac + za liczbe dupereli skoro komo to tylko renderuje i robi shadery :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 21 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2006 no no, właśnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 A nie możesz od nowa tego dziabnąć ? było by extra jak byś to wyrenderował jako finished a nie jako test z tymi odpałkami co masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 21 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2006 nie mam czasu. ale może kiedyś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonVito Corleone Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 Jak zrobiłeś rybie oko...znaczy obiektyw szeroko kątny, no wiesz o co mi chodzi ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 Jak zrobiłeś rybie oko...znaczy obiektyw szeroko kątny, no wiesz o co mi chodzi ? :) Photoshop :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 Ustawienia camery w VRay ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#Pawel Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 Najbardziej realistyczny obrazek to ostatni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 lipa :P ostatni render nawet ciekawy... szkoda że nie zrobiłeś wszystkich materiałów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BizU Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 jak mozna dac + za liczbe dupereli skoro komo to tylko renderuje i robi shadery :| osz ty... faktycznie ;p a szkoda..... + za ..... yyyyy...... hmmmm.... niby materiały, ale nie są kompletne. 3maj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 Ziarno większe niż w maxwell'u :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi