chveti Napisano 12 Styczeń 2007 Share Napisano 12 Styczeń 2007 Get Rich or Die Tryin' :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Mich@l_ Napisano 12 Styczeń 2007 Share Napisano 12 Styczeń 2007 Moją propozycja tematu jest dość niewinna i przyjemna. "Dzieci i natura" Jakiś dzidziuś na trawce bawi się kotkiem itp. Dla odmiany coś spokojnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shi Napisano 12 Styczeń 2007 Share Napisano 12 Styczeń 2007 co powiecie na : 2012 ? :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 13 Styczeń 2007 Share Napisano 13 Styczeń 2007 Dawajcie propozycje tematow sezor 2007 otwarty :) starajcie sie wybierac takie tematy gdzie mozna duzo podciagnac :) wiecie zeby mozna bylo pokombinowac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkStar Napisano 13 Styczeń 2007 Share Napisano 13 Styczeń 2007 Pokusiłem się o spisanie tematów zaproponowanych już w tym temacie. Moim zdaniem jest z czego wybierać :) - wyimaginowany zwierzak i jego najbliższe otoczenie / środowisko naturalne - co by się stało, gdyby 100 lat temu skończyła się na ziemi ropa (jakieś miasto). - szalony naukowiec przy pracy -podwodny świat -Klasyka Filmów S-F -Miasto Masa Maszyna -Miasto Masa Maszyna -A może jakiś post-nuke? - Only The Good Die Young - Sztuczny świat - Piekło/niebo - Sąd ostateczny - Odkrycie - AI -Dzieci i natura Jak coś pominąłem to przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 Danse macabre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 Odkrycie Przenicowany świat (Taki ukłon w stronę "braci Moskali"... :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 Danse macabre Tańcząca teściowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sand Napisano 16 Styczeń 2007 Share Napisano 16 Styczeń 2007 mi sie podoba "Dzieci i natura" oraz "Odkrycia". Moj pomysl: Hobby (i nie ze ktos zrobi model komputera :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giegiel Napisano 17 Styczeń 2007 Share Napisano 17 Styczeń 2007 Moja propozycja to "Zapomniane pojazdy" ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 dziś wpadły mi do łba 2 pomysły: -XXL -Przekroczenie granic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 23 Styczeń 2007 Share Napisano 23 Styczeń 2007 -Siła -Kataklizm -Zima -Slumsy -Nocne życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferni Napisano 26 Styczeń 2007 Share Napisano 26 Styczeń 2007 to i ja dam jakies propozycje pisze to co mi wpada do glowy: -perspektywa i kierunki -detal, konkret -czlowiek przyszlosci -głebia natury -przeciwienstwa -fragmenty -gniew wyobrazni -konstrukcje zbrojone -bajkowa scenka -czlowiek nowy - czlowiek stary -elementy ruchome -kraj kwitnacej wisni -karykatura modelatora -koniec swiata -zwierzeta wyobrazni -inspiracje ''złota galeria'' -komix (max 5 obrazków) -anatomia -IV RP -Lepper -abstrakcja -muzyka -złudzenia obtyczne -dzieło rodzi dzieło -environment -instalacja moze którez z moich propozycji posłuzy jakko inspiracja do nowej bitwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 7 Luty 2007 Share Napisano 7 Luty 2007 I mamy luty... ferie powoli się kończą... na lodzie wilki się ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 7 Luty 2007 Share Napisano 7 Luty 2007 -karykatura modelatora -Lepper Cos z tego weźcie :) A ja myslę tak może... czwarty wymiar?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 8 Luty 2007 Share Napisano 8 Luty 2007 czwarty wymiar?? :D sprecyzuj definicje i daj przykład, a najlepiej daj spokój z tym :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 8 Luty 2007 Share Napisano 8 Luty 2007 Forteca Laboratorium szaleńca Ruiny cywilizacji Proces (niekoniecznie Kafki) Początek Stąd do wieczności Leże Demonów Nibylandia Kraina Fantazji Takie Zwierzę Nie Istnieje Ała Boli Dokąd Mnie Ciągniesz Paskudo!!!???? Brama Wiodąca Tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 13 Luty 2007 Share Napisano 13 Luty 2007 a najsmieszniejsze ze w jury jedna z osob pewnie bedzie jakis burak co sie tym juz chodzi i chwali... gorzej ze to osoba o wyjatkowo niskich kwalifikacjach moralnych... no ale dobor widze jest podlog widowiskowosci dokonan :) gratuluje czlonka jury :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 13 Luty 2007 Share Napisano 13 Luty 2007 Ars moriendi, czyli Sztuka Umierania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 13 Luty 2007 Share Napisano 13 Luty 2007 DraB- trudno by było- niewiele osób ma jakieś doświadczenia w tej dziedzinie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 13 Luty 2007 Share Napisano 13 Luty 2007 Sztuka Umierania-za bardzo kontrowersyjne imho Deus ex machina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 13 Luty 2007 Share Napisano 13 Luty 2007 Niech będzie cokolwiek... :) Ja i na misia Uszatka się zgodzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 13 Luty 2007 Share Napisano 13 Luty 2007 RK-ale jak dadza temat "mis uszatek" to ..... nie wiem co ale napewno cos Ci zrobie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 14 Luty 2007 Share Napisano 14 Luty 2007 Misia ? :) Uczcijmy kultowego misia czynem społecznym ! Tysiąc misiów na tysiąc lat ! Miliony rąk, tysiące rąk a miś k... jeden... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paper_nr1 Napisano 14 Luty 2007 Share Napisano 14 Luty 2007 Moja mała propozycja :) ZAWODY chodzi mi o pracę jaką wykonują ludzie, czyli np. górnik, prostytutka, kaskader, grafik, milicjant ;p itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 15 Luty 2007 Share Napisano 15 Luty 2007 moglibyscie chocaz troche w przyblizeniu podac termin wiadmo ze nie dokladna date ale tak na oko czy za miesiac za dwa a moze za dwa dni ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 15 Luty 2007 Share Napisano 15 Luty 2007 a czy będą chociaż nagrody. Bo bez nich, nie ma po co zaczynac bitwę. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 15 Luty 2007 Share Napisano 15 Luty 2007 Jonasz - będą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferni Napisano 21 Luty 2007 Share Napisano 21 Luty 2007 jeszce jeden temat wpadł mi do głowy a mianowicie III wojna swiatowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 21 Luty 2007 Share Napisano 21 Luty 2007 z przyczyn oczywistych (temat bitwy został już ustalony), zamykam watek z propozycjami swoich tematów. ale już teraz zapraszam do wątku: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=35776 gdzie możemy wspólnie czekać na ogłoszenie tematu i terminu Bitwy :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi