adek Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 Zapraszamy do wzięcia udziału w nowym konkursie - Bitwie 3D. Tematem nowej edycji Bitwy 3D są "Mity i Legendy". Zobacz: [Bitwa3D: Mity i Legendy - regulamin, terminy] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 Powodzenia wszystkim startującym ! Bardzo ciekawy temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 może sie za to zabiore fajnie byłoby coś w końcu konkretnego skończyć ;-) powodzenie ludziska ;-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 wkoncu :) a co z nagrodami sa wogole bo nie widzialem zadnych informacji :) :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 eee tam nie ma co narzekać na brak nagród, nie one najważniejsze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 a wiekopomna sława i chwała nie wystarczy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 ja nie narzekam tylko tak z ciekawosci bo po pierwsze nie wygram po drugie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 bardzo fajny temat.... bardzo konretny.... czesc zasad bedzie ustalona po rozpoczeciu konkursu :) oczywiscie nei zapomne ponarzekac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 zabił bym za pierwszą trójke - bo misiek to już ostro zbiera nad avatarem odznaczenia :) Życze powodzenia wszyskim uczestniokom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 Bomba temat. Moderacja się popisała. Napiszcie kto to wymyślił, bo mam dużego plusa do reputacji na zbyciu. :) Życzę wszystkim uczestnikom powodzenia. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 to ja siłą mojego umysłu wpłynąłem na decyzje moderatorów Shogun 3D ślij mi plusy nie będe narzekał ;-) (joke) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 to ja siłą mojego umysłu wpłynąłem na decyzje moderatorów Shogun 3D ślij mi plusy nie będe narzekał ;-) (joke) mówisz masz ;) Adku może by tak newsa na główną ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 to ja wymyslilem temat mozecie sypac punkciki :) :P Temat naprawde fajny, trzeba wziąć udział a co najważniejsze skończyć :). Szkoda że zrezygnowano z nagród :(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 właśnie max_1989 dobrze prawisz najważniejsze to skończyć i zdobyć doświadczenie bo to jedyna inwestycja która na pewno sie zwróci ;-) poza tym dzieki Hindus ;-D max_1989 - kto jest szybki ten ma ;-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 pierwsza bitwa w ktorej na powaznie wystartuje i rezygnyja z nagrod. skad ja to znam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 skad ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 Swietny temat. Powodzenia wszystkim startujacym :) no wlasnie hindus skad ;>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 fajna bitwa :) milo bedzie popatrzec na wiekszy ruch i pracki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tullaris Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 dokładnie super pomysł :) z jeszcze większa przyjemnością będę wchodził na forum... heh.. gdyby umiał tak pareset procent więcej to bym sam startował :)... ale tak to ino powodzenia wszystkim życze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 kome a nie hindus;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levan Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 Jak beda nagrody to wystartuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 A na **** nagrody ? "Romania, Securitate Ciausescu, daj panie dwa złote, daj, ja tak ładnie grafikuję w 3d" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 W nagrodę mogę wam pożyczyć avatara na 2 miesiące :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 Kurde, chveti czy Ty rzeczywiscie musisz wszedzie spamowac ;D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi