Napisano 1 Sierpień 200618 l Zapraszamy do wzięcia udziału w nowym konkursie - Bitwie 3D. Tematem nowej edycji Bitwy 3D są "Mity i Legendy". Zobacz: [Bitwa3D: Mity i Legendy - regulamin, terminy]
Napisano 1 Sierpień 200618 l może sie za to zabiore fajnie byłoby coś w końcu konkretnego skończyć ;-) powodzenie ludziska ;-P
Napisano 1 Sierpień 200618 l wkoncu :) a co z nagrodami sa wogole bo nie widzialem zadnych informacji :) :D pozdro
Napisano 1 Sierpień 200618 l ja nie narzekam tylko tak z ciekawosci bo po pierwsze nie wygram po drugie.....
Napisano 1 Sierpień 200618 l bardzo fajny temat.... bardzo konretny.... czesc zasad bedzie ustalona po rozpoczeciu konkursu :) oczywiscie nei zapomne ponarzekac :)
Napisano 1 Sierpień 200618 l zabił bym za pierwszą trójke - bo misiek to już ostro zbiera nad avatarem odznaczenia :) Życze powodzenia wszyskim uczestniokom.
Napisano 1 Sierpień 200618 l Bomba temat. Moderacja się popisała. Napiszcie kto to wymyślił, bo mam dużego plusa do reputacji na zbyciu. :) Życzę wszystkim uczestnikom powodzenia. :)
Napisano 1 Sierpień 200618 l to ja siłą mojego umysłu wpłynąłem na decyzje moderatorów Shogun 3D ślij mi plusy nie będe narzekał ;-) (joke)
Napisano 1 Sierpień 200618 l to ja siłą mojego umysłu wpłynąłem na decyzje moderatorów Shogun 3D ślij mi plusy nie będe narzekał ;-) (joke) mówisz masz ;) Adku może by tak newsa na główną ?
Napisano 1 Sierpień 200618 l to ja wymyslilem temat mozecie sypac punkciki :) :P Temat naprawde fajny, trzeba wziąć udział a co najważniejsze skończyć :). Szkoda że zrezygnowano z nagród :(.
Napisano 1 Sierpień 200618 l właśnie max_1989 dobrze prawisz najważniejsze to skończyć i zdobyć doświadczenie bo to jedyna inwestycja która na pewno sie zwróci ;-) poza tym dzieki Hindus ;-D max_1989 - kto jest szybki ten ma ;-P
Napisano 1 Sierpień 200618 l pierwsza bitwa w ktorej na powaznie wystartuje i rezygnyja z nagrod. skad ja to znam :D
Napisano 1 Sierpień 200618 l Swietny temat. Powodzenia wszystkim startujacym :) no wlasnie hindus skad ;>?
Napisano 1 Sierpień 200618 l dokładnie super pomysł :) z jeszcze większa przyjemnością będę wchodził na forum... heh.. gdyby umiał tak pareset procent więcej to bym sam startował :)... ale tak to ino powodzenia wszystkim życze!
Napisano 2 Sierpień 200618 l A na **** nagrody ? "Romania, Securitate Ciausescu, daj panie dwa złote, daj, ja tak ładnie grafikuję w 3d" :)