Napisano 12 Luty 200718 l Autor Witam!! dzieki za komensy ;) ale nieprzesadzajmy :) kuba racja za duuuuuze sa :) jutro moze cos wrzuce... pozdro
Napisano 12 Luty 200718 l Ty mi sie nielot niewykrecaj model jest naprawde dobry ! Chcialbym go potem zobaczyc z detalami z zetki ! :). I ty mozesz afryke w polsce ozywic !:D Powodzenia czekam na dalsze postepy pracy .
Napisano 12 Luty 200718 l Siemka :) Niezłe szczegóły bardzo ładna pracka ^^ P.S wyczyść skrzynke w max3d.pl :P bo masz zapchaną
Napisano 12 Luty 200718 l Autor Witam!! dzieki za komentarze :) Predator--> :P planuje w maxie zrobic caly detal a w sculpcie(albo zbrush albo mudbox...) zrobic tylko fakture skory :) ..::Krzysiek M::..--> dzieki :) wlasnie wyczyscilem ;) pozdro
Napisano 13 Luty 200718 l Autor Witam!! wsumie bardzo malo zrobilem ps. jakbyktos chcial(choc nie wiem po co) moge wrzucic siatke :) pozdro
Napisano 24 Luty 200718 l Autor Witam!! dzieki za komentsy :) nad tylkiem jeszcze bede pracowal :) a tu malutki upik :) pozdro
Napisano 24 Luty 200718 l WOW, fałdki super!!! Wyrobiłeś się w tej organice, że ho ho ho!!! :) Poka siateczkę ;)
Napisano 24 Luty 200718 l Heyah :) Głowa nosorożca ruleZ , ale stopy chyba coś nie takie (ale to już tylko moja zazdrość ;) ) bardzo fajnie wyszło :) , powodzenia w dalszej pracy Pozdro
Napisano 24 Luty 200718 l Witam ! ladnie ladnie choc te nowe fladki na tulowiu w moim mniemaniu jakby nienaturalnie wygladaja, jesli moglbym cos podowiedziec to moze zmniejsz ich ilosc.Patrzalem na foty i jesli te faldy na tulowiu wystepowaly to w rzadszej ilosc (choc to kwestia chyba osobnika a nie ich wrodzonej budowy). To tyle :) uwazam ze tym modelm pokazales swoj progres i niech ktos probuje sie zemna niezgodzic to bedziemy bili Gratuluje serdecznie i czekam na dalsze postepy skillowe i z tym modelem ;).
Napisano 26 Luty 200718 l Autor Witam!! Predator--> dzieki :) polukam i moze faktycznie zmniejsze te faldki na tulowiu :) a tu taki speed mialo byc ciekawsze ale niechcialo mi sie max i mudbox :) wszystko z glowy aha i nie mowcie ze nos za maly taki mial byc ;) pozdro
Napisano 27 Luty 200718 l Autor Witam!! dzieki za posty :) taka zabawa mudboxem :) ps. tegoco teraz zrobilem nie bedzie na modelu to tylko taka zabawa :) pozdro i jeszcze takie cos :) skasowalem bo wicha byla :D
Napisano 27 Luty 200718 l Kurde nielot Twoje modele są coraz lepsze ;) Naprawdę mi się bardzo podobają. Gratuluję! :)
Napisano 28 Luty 200718 l Autor Witam!! dzieki za komentsy ;) a tu poczatek zabawy w mudboxie :) narazie zabawa na levelu 1 :) pozdro
Napisano 28 Luty 200718 l hehe model jest na "pierwszym levelu" a juz mnie zmiażdżył :D sietną robote robisz :) pozdrawiam!
Napisano 28 Luty 200718 l Autor Junior hehe dzieki, ale na pierwszym to jeszcze nie najgorzej wyglada ale na drugim tragicznie :( a tu poczatek, drugi level narazie srodek twarzy nie byl robiony wiec dlatego tak do kitu wyglada :) wszystko narazie to poczatek :) postaram sie cos jeszcze dzisiaj wrzucic ale to dopiero wieczorkiem choc watpie za duzo modelowania mam aby sie bawic ;) pozdro
Napisano 28 Luty 200718 l Autor Fajna głowka, base mesh robiles w maxie prawda? basemesha nie robilem :D kiedys sciagnalem model (moge umiescic) ktory idealnie nadaje sie na baze :) pozdro
Napisano 28 Luty 200718 l całkiem całkiem, może powinieneś trochę usta poprawić. A ten base mesh całkiem nie zły jest.
Napisano 28 Luty 200718 l lepiej, ale nie rob mu takich ostrych fałedk, Twoj personalny Bog yyyy Kolby robi to inaczej, tworzy to tak ze jest uczucie "mesistosci" naprawde super mu to wychodzi i ciebie to jest poprostu "cos" :) ucho dobre prawie, ale wcisnij mu glebiej i wyciagnij bardziej tego helixa a docisnij antyhelixa (hehe czy jak to sie tam zwie)
Napisano 28 Luty 200718 l Pewnie chodzi o ten zrobiony przez kogos na tweak'u :D Aha co do modelu to ucho do wymiany ale to pewnie wiesz : P
Napisano 28 Luty 200718 l Autor zonk nie ;) nie z tweak'a :D nie pamietam z kad ale wtedy chyba jeszcze o tweak'u nie slyszalem :D jak chcesz moge pokazac baze :) a ucho nie do wymiany tylko do wysculptowania gdyz jeszcze nie bylo ruszane :D
Napisano 28 Luty 200718 l Autor prosze cie bardzo ;) http://rapidshare.com/files/18734140/basehead_final.obj.html
Napisano 17 Marzec 200717 l Autor Witam!! mial isc do bitwy ale wymogow niespenia :D ps. to nie koniec ;) ps2. 10k odwiedzin, dzieki :D pozdro
Napisano 19 Marzec 200717 l przypomina mi ta kolesiane z Piratow z Karaibow:P , Keira jakas tam:D ladnie ladnie
Napisano 19 Marzec 200717 l Autor Pokaz siateczkę prosze bardzo :) przypomina mi ta kolesiane z Piratow z Karaibow:P , Keira jakas tam:D Oo madafaka jestes :D
Napisano 20 Marzec 200717 l Autor Witam!! obo jessica przyjdzie czas ;) a tu taki test nowej metody robienia cialka :) pozdro
Napisano 20 Marzec 200717 l ladnie ladnie, przypomina mi klate brada pitta... Znawca męskich klat się znalazł :) Mi tam trochę styl Kolbiego przypomina, to było jakieś f2f nielot ??
Napisano 20 Marzec 200717 l bardzo fajnie sie wprawiłeś w to modelowanie drogi nielocie :] p.s ej no powiedz wszystkim, ze zdjęcia mojej klaty posłużyły jako referki ;D pozdrawiam!
Napisano 20 Marzec 200717 l Autor Witam!! dzieki za komentarze :) o metodzie powiem jak sie sprawdzi kuba dobrze gada choc niedokonca tzw robie f2f ale troche mam pomocy aby wychodzio jak nalezy ;) :D JohnZi--> chcesz nam o czyms powiedziec ? :D Junior--> nie klam, referką byl hcpiter :D