Master Kiełbaster Napisano 3 Sierpień 2006 Share Napisano 3 Sierpień 2006 A właściwie to Reek... update: 3ds max 8, body paint 3D, maxwell 1.1, photoshop CS2, 2 tygodnie skrobania po 10 godzin dziennie :/. Jak będę miał wenę to może wrzucę ciekawszy render. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secator Napisano 3 Sierpień 2006 Share Napisano 3 Sierpień 2006 Niezłe, ale wyglada bardzo jak figurka :] Oko reeka mi sie niepodoba, jakby wklęsłe było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 3 Sierpień 2006 Share Napisano 3 Sierpień 2006 Panienka swietna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek G Napisano 3 Sierpień 2006 Share Napisano 3 Sierpień 2006 ladne, podoba mi sie ten stworek :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 3 Sierpień 2006 Share Napisano 3 Sierpień 2006 nielze samochody... a wlasciwie to fajna praca tylko modele troche kanciaste;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 3 Sierpień 2006 Share Napisano 3 Sierpień 2006 Zwierzaczek fajny, z panną nieco gorzrej, wygląda nieco plastikowo, chyba za bardzo się pospieszyłeś i nie dopracowałeś detali. Brakuje mi tu nieco posta, kurz, wiatr pustyni. Jestem zagorzałym przeciwnikiem różnicowania planów za pomocą DoF'a, chociaż w tym przypadku nie ma wrażenia makiety, to jednak lepiej wyodrębniać plany kolorami, światłem, perspektywą powietrzną, takie moje zdanie :) Masz fajną bazę, teraz przysiądź i podłub detale, warto :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 3 Sierpień 2006 Share Napisano 3 Sierpień 2006 tekstura stworka niebardzo, wygląda jak odlany z betonu pomarańczowy background nieco kłuje w oczy panienka i model stworka bardzo dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KacperSpala Napisano 3 Sierpień 2006 Share Napisano 3 Sierpień 2006 wszystko zostało powiedziane od siebie dodam, że ciut przesadziłeś z garbem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 3 Sierpień 2006 Share Napisano 3 Sierpień 2006 papierowe nie? to był kotek ...zdecydowanie za dużo głaskania ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 3 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2006 to piesek. od urodzenia łysy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 3 Sierpień 2006 Share Napisano 3 Sierpień 2006 a ja nielegalnie ustawiłem to sobie jako tło pulpitu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 3 Sierpień 2006 Share Napisano 3 Sierpień 2006 no rewelka master!! zwierze cool (wszystko) babka tez cool tylko z texturak odstaje pokaz siateczki babki i reeka :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 3 Sierpień 2006 Share Napisano 3 Sierpień 2006 imo najlepsza tekstura na "zwierzaku" , babka troche plastikowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 3 Sierpień 2006 Share Napisano 3 Sierpień 2006 klasa ale zwiezak az sie prosi o zbusha :) bedziesz robil pozostale 2 pary ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 5 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2006 nigdy więcej :P updejt doszedł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 5 Sierpień 2006 Share Napisano 5 Sierpień 2006 wszystko w dobrym kierunku, ale to nei jest moment zeby przestac, trzeba jeszcze chyab nad tym popracowac.... zeby bylo ladne... musisz jeszcze porpacowac.. poki co to polprodukt..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 5 Sierpień 2006 Share Napisano 5 Sierpień 2006 miliard razy lepiej :) panienka piekna, ale obok tego lezacego padalca mogles faldki piasku zrobic nooooo detal a razi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weinert Napisano 5 Sierpień 2006 Share Napisano 5 Sierpień 2006 cos w tym jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mileS Napisano 5 Sierpień 2006 Share Napisano 5 Sierpień 2006 Nie no super ale sztucznie(plastikowo) przynajmniej jeśli chodzi o panienke stworek już lepiej ubrany.;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flesz_gordon Napisano 6 Sierpień 2006 Share Napisano 6 Sierpień 2006 fajna dziołcha :) co do stwora to shader jakos nie bardzo...jakis specular by sie przydal i rogi bardziej kontrastowe- teraz zlewaja sie z łbem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 6 Sierpień 2006 Share Napisano 6 Sierpień 2006 serwus :) wyglada fajnie - babka znacznie fajniej :) pozdrawiam i zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 fajna pracka podoba mi się brawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi