Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 360
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

witam Master jak zwykle zaskakujesz ciekawym pomyslem :D chuck jak sie patrzy :) hehe jesli moge cos zaproponowac odnosnie sceny :) jak juz jedziesz to na calego , fajnie gdybys zaprezentowal chucka w ujeciu z jego slynnym kopem z pol obrotu.:D srodkowy kadr bliske ujecie buta, a dalej chuck :) cos ala

ten obraz tyle zejak pisalem noga na wyproscie. Nieznam sie na tym kung-po :) wiec niepowiem ci jaka to figura czy jak oni tam to zwa:D.

Napisano

Przeciez ten chlop przez Was siedzi pewnie gdzies w ustronnym miejscu i mysli co zrobil ze sie wszyscy na niego uwzieli... ;P A tak wracajac do tematu to modellin super, proporcje wydaja sie byc w miare poprawne :) Poki co wyglada jak wiesniak... No ale to przeciez taki niby "kałboj" ;)

Napisano

glowa, kapelusz i buty wyszly bardzo fajnie ale spodnie i koszula wydaj mi sie zupelnie nienatoralne, wymagaja jeszcze duzo pracy. co do rak to chyba efektywniej jest je modelowac zgiete wygldaja wtedy lepiej i latwiej jest zlapac ich wlasciwy ksztalt. co nie znaczy ze te sa zle wymodelowane. pozdrawiam.

Napisano

strasznie fajnie to wychodzi:-)

drobne rady:

-zobaczyłbym jakby wyglądała trochę większa gwiazda strażnika teksasu i trochę szerszy pas

-wydaje mi się że pas mógłby wyglądać na bardziej obciążony po stronie klamki

-trochę jeszcze bardziej zdżinsowić spodnie - np widoczny szew po boku (wersja polska 4 szwy:P) i może podwinięte nogawki?

a kapelusz... jest śliczny!:-) trzym się

Napisano

ten kolo cos ma nie tak z powiekami (tymi dolnymi, hlehle), ale ja nie o tym, bo on dostal kopniaka w twarz nie? to zrob mu takie ladne a'la "neo vs. smith w matrix rewolucje" - znieksztalcenie policzka :p pzdr

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności