gucias Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 Witam w tym wątku będę wrzucał autka LP ( pierwszy model który chciałem tu pokazać jest ultra mega kosmos szybki wypasior :):):):) DEŁUUUU ESPERO :) 542 fajsy p.s. zaczynam od niego bo mam z nim styczność od 9 już lat :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 hyhy - niktorzy na niego wolaja despero... :) spx - jak na 542 fejsy to spx - nawet niezle wyglada - troche nierowny i z dziurami - ale spx - nie jest zle - do archi-wizek z duzej odleglosci by sie nadal :) pzopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 7 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2006 Właściwie to robie te auta włąśnie z myślą o takim ich wykorzystaniu ..........Smarcik 416 fajsów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 tez wporzo - skad masz fotki?? sam pstrykasz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 7 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2006 Volvo s40 491 fajsów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 7 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2006 Bus miejski neoplan :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 7 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2006 stary poczciwy tramwaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 7 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2006 VW JETTA :) 421 fajsów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 no teraz tylko zrobić z tego kolekcje i sprzedawaj na turbosquid :) z daleka będzie wyglądać w miare realistycznie edit: właśnie z kąd tekstury? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 7 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2006 no na drugim planie prezentują się całkiem spoko chociaż czasem i jako uzupełnienie na pierwszym planie nawet by się mogły nadać ...SOLARIS 417 fajsów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość e=mc^2 Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 siatki pokaz tych autek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 spoko modele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wichur Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 Ladne modele, naprawde... ale wlasnie zastanawiaja mnie textury jak sa wykonane (na bazie zdjec) no i oczywiscie jak siateczka jest wykonana :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 spoko nawet te autka :) texturke na góre dorabiasz sam ?? bo fotek z góry raczej niemasz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 Ładne modele, texturki rónież. Dołączam się też do wszystkich proszących o pakazanie siatki ;).Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 8 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2006 ttexturki to są poprostu zdjęcia bez żadnego ich modyfikowania (oprócz zmiany kolorów lakieru) ....no i policje sam sobie namalowałem wg obrazków, bo nie mogłem pożadnego radiowozu znaleść (PRZÓD a siateczki to w miarę proste robię , jedynie istotne charakterystyczne szczegóły aut jakoś tam uszczegóławiam w modelu (np: odstające zderzaki, lusterka, itp) oto np: siateczka espero, minimoris'a, fiesty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 8 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2006 a oto textura espero (rozdziałke zmniejszyłem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 9 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2006 VW transporter :) + suka :):):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 10 Sierpień 2006 Share Napisano 10 Sierpień 2006 Zamiast tych słabych chamferów na spodzie kogutów, trzeba było zrobić lusterka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 10 Sierpień 2006 Share Napisano 10 Sierpień 2006 no no ciekawe, tak z ciekawosci ile ci zajmuje ukonczenie 1 autka? (modeling + textury) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clown Napisano 10 Sierpień 2006 Share Napisano 10 Sierpień 2006 bardzo przyzwoite l poly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość yon Napisano 10 Sierpień 2006 Share Napisano 10 Sierpień 2006 Fajne autka, no i blender :) Ale zdjecia moglbys jakos obrabiac, szkoda miejsca na teksturze, no i rozciaga ci sie wszystko na krawedziach - widac na renderach bez noise ;) Pewnie o tym wszystkim wiesz. Zreszta do wizek jest oka :) btw. tez tak kiedys samochody robilem. zwalalem z oryginalnej strony producenta gdzie mozna bylo obejrzec sobie auto z dowolnego kata. ale to dawne czasy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 10 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2006 dzięx 1 auto robię ok 1 h - modeling+ texturing :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 14 Sierpień 2006 Share Napisano 14 Sierpień 2006 kiepskie mapowania:/ widac na szybach i slupkach ze jest cholernie nie rowno, tracisz glowna bryle samochodow-m.in Transporter, zle zwymiarowane swiatla, i zle z mapowane masz tez sporo polygonow ktore moglbys zamienic na detal(miedzy innymi te w okolicach welda/symmetry) Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 17 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2006 No kolejne cacko LP do kolekcji :) tym razem zrobiłem Landrover 464 fajsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 17 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2006 Pandzia fiat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 17 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2006 a teraz rozpoznaj które auta to moje LowPoly :):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 hehe - fajne - tylko fotka w suabiutkiej rozdzialce - ale wyglada niezle - pewnie gdybys nie pokazal wczesniej tych modeli nie byloby wiadomo... ps. miejsce wyglada na mateczny w krakowie - a w opisie masz poznac... huh?? pooa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 Ten pierwszy, po lewej stronie, no i ten środkowy srebrny, też mógłby byc. Czy celowo wstawiłesz w takiej rozdziałce? :) A propos, samochodów policyjnych, zastanawiam skąd masz takie texturki. Czy miałesz aż tyle odwagi, żeby sfotografowac te samochody? Bo gdybym je robił, zaczęli by mnie podejrzewac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 18 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2006 zdjecia biore z internetu, a wszelkie odmiany aut (inne kolory, policja itp.) to poprostu przerabiam i przemalowuję zwykłe auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
himek Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 bardzo fajne :D milo sie oglada :D - ale czasem tak jak pisali wczesniej... mozesz w paru miejscach zaoszczedzic zeby zrobic jakis inny detal :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 18 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2006 Kiła Sorento Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 21 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2006 no a teraz? ile tu jest aut fałszywek ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TORCIK Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 Chyba 3 :D hehe. A co do aut to mi się również podobają. Zastanawiasz się może, jakąś gierke zrobić? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 Kiła panda i espero :* Ale OK. Z tym że w innych warunkach by się bardziej odcinały... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 21 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2006 No i próbka użycia tych modeli w "grze" nie umiem tego robić więc rozwijać tego nie bedę, tak więc zostawiam takią małą, niedopracowaną "demo-gre" TUTAJ DAWLOAD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TORCIK Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 Hehehe fajnie się driftuje między samochodami ^^. Jakbyś nad nią popracował troche to by mogło być coś ciekawego :). Ogólnie to mi się podoba :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 22 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2006 no dokończę otoczenie,ale to wszystko bo nie znam sie na GE w Blenderze aż tak dobrze. Jak się podszkole to napewno coś konkretnego zrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 23 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2006 Bumka Siudemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TORCIK Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 Mi się podoba, super model :). Troche śmiesznie to wygląda jak się patrzy na przednią szybe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 24 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2006 hehe no wiem chyba poprzyciemniam wszystkimmoim modelom te szyby bo faktycznie czasem kłują oko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 25 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2006 Lexus GS 450h 514 fajsów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 hehehe totalnie mnie zaskoczyłeś tą mini gierką, więcej takich :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 25 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2006 no i kolejny do kolekcji Golf GTI :):) based on this model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 26 Sierpień 2006 Share Napisano 26 Sierpień 2006 echh nie przesadzasz przypadkiem troche?? sorry ale takie lp to się modelowało za czasów "the nfs" ok 10 lat temu ^^ ale skoro jeden model robisz w 1h to cię usprawiedliwia ;) ps na renderach w mieście wyglądają zaj***ście xD ps2 texturka szyby obleśnie wygląda (te siedzenia ;f) zrób czarne szyby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 27 Sierpień 2006 Share Napisano 27 Sierpień 2006 wszystko ladnie... ;) nie chcialbys pracowac przy grze moze?? ;p tyle ze za daremo na razie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 28 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2006 Stachu - wiem że to nie jest "najnowsze" LP, ale założyłem że bede robił LP ot TAKA bieda za tyle kasy??? w życiu nie dam tyle!!! Oczywiście są i TAKIE LP ale te mają jednak za dużo fejsów (no iwciąż są za drogie :):) No więc żeby nie zamulać kompa takie LP jest idealne dla mnie. Scottero - nie mam AŻ tyle czasu, sory :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 29 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2006 poprostu kolejny model.....:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 29 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2006 i kolejny przykład jakby to mogło wyglądać gdyby je użyć na wizkach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 aha no chyba że tak :) ale do vizek to takie wystarczą bo mi chodziło o takie lp ;] >>obrazek p.s. a czy jak bym kiedyś potrzebował (własnie do vizek bo też czasmi robię) to byś mógł się podizielić? ;) p.s 2 a z kąd ty bierzesz takie dobre texy? latasz po mieście z aparatem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi