Gość obo Napisano 15 Sierpień 2006 Napisano 15 Sierpień 2006 Co sie stało z forum? Chodzi mi o przeglądanie wątków. Teraz jest strasznie beznadziejne. Wcześniej jak klikneło się na niebieski kwadracik przy tytule wątku, to przeskakiwało odrazu do pierwszego nieprzeczytanego postu, a teraz wyświetla się ten jeden post. I nie ma numerków z ilością stron przy tytule, gdzie można było sobie kliknąć na "Ostatnia strona" i było cacy, a teraz trzeba wejść w wątek i potem dobiero przeskoczyć na ost. stronę. To niby nic takiego, ale mnie strasznie to drażni. I jeszcze strona się dłużej ładuje. Zastanawiam się czy to nie przez to okienko na góże strony ze skrótemi postów. Sorry, ale mi się to wszystko nie podoba :| Pozdrawiam
Leleń Napisano 15 Sierpień 2006 Napisano 15 Sierpień 2006 gdzie tu jest niebieski kwadracik? Sa numerki.. Mi sie normalnie laduje (tzn. wolno jak zawsze :D ). sorry ale niewiem o co chodzi :| pzdr :p
Gość obo Napisano 15 Sierpień 2006 Napisano 15 Sierpień 2006 Chodzi mi o taki kwadracik Nie wiem może się coś u mnie tylko ******* :/
Gość obo Napisano 15 Sierpień 2006 Napisano 15 Sierpień 2006 Hmmm to ja już sam nie wiem :( Dobra, jakoś przeżyje ;P Pozdro
Matti Napisano 15 Sierpień 2006 Napisano 15 Sierpień 2006 a u mnie nie dziala "przejdz do poprzedniej strony" ktos tez tak ma? czy to u mnie cos szwankuje:]
Gość obo Napisano 15 Sierpień 2006 Napisano 15 Sierpień 2006 Dobra jest spoko :) Teraz wszystko działa poprawnie. Wszedłem do opcji w panelu użytkownika i zapisałem ustawienia (nic nie zmieniając) i wszystko po staremu. Zastanawia mnie dlaczego tylko tak się robiło, skoro nigdy w tych ustawieniach nic nie zmieniałem :/ Coś musiało się skaszanić... Pozdro I sorry za ten głupi problem ;P
adek Napisano 15 Sierpień 2006 Napisano 15 Sierpień 2006 Nic nie bylo zmieniane. Za kilka dni i tak czeka nas upgrade calego systemu. Dosc duza aktualizacja. Bedzie duzo nowych rzeczy :)
KLICEK Napisano 15 Sierpień 2006 Napisano 15 Sierpień 2006 w deseczke :) , ale wolal bym zeby serwis dzialal a nie wisial znowu caly dzien :(
adek Napisano 15 Sierpień 2006 Napisano 15 Sierpień 2006 Wisial caly dzien? A kiedy wisial? Byly przerwy ... to prawda ... obciazenie serwera jest dosc znaczace :( Mysle, ze nie bedzie to przerwa dluzo. Wszystko powinno pojsc gladko. Jedynie kilka hackow ktore byly zagina zapewne i trzeba je bedzie pisac od nowa.
Leru Napisano 15 Sierpień 2006 Napisano 15 Sierpień 2006 Właśnie, dużo nowych rzeczy i fajnych narzędzi do usuwania postów i całych sześciotysięczników ;)
Leleń Napisano 15 Sierpień 2006 Napisano 15 Sierpień 2006 ohoho robcie juz backupy rzeczy interesujacych :p a co do nowosci to fajnie jakby na max3d bylo ibProArcade (hehe...) i uCash (cos jak reputacja, ale mozna by za to kupowac np. user title, albo wieksza rozdz. dla avatara etc..) ttaaddeekk niewiem, chcialem byc oryginalny:P ale chetnie pogralbym sobie w jakies gierki w max3d.arcade, mozna turnieje robic i w ogole :> hehe... mintrill uskopuj sie ;p
ttaaddeekk Napisano 15 Sierpień 2006 Napisano 15 Sierpień 2006 @Leleń fajny bajer ale tak szczerze to po co to komu :)P
piotrek Napisano 15 Sierpień 2006 Napisano 15 Sierpień 2006 Leleń - to jest okropny pomysł. User Title, avatary o różnych rozmiarach - okropności.
illy Napisano 16 Sierpień 2006 Napisano 16 Sierpień 2006 warna dostalem, ale pewnie inni tego nie widza :(
Leleń Napisano 16 Sierpień 2006 Napisano 16 Sierpień 2006 multi quote oO eextra ^^ o i jakie fajne ladowanie jak sie wysyla wiad. :p
piotrek Napisano 16 Sierpień 2006 Napisano 16 Sierpień 2006 Ale obrazki w sygnaturce, mimo wszystko, powinny być wyłączone.
Kr3tz Napisano 16 Sierpień 2006 Napisano 16 Sierpień 2006 ograniczenie do jednego obrazka+ 500x100 jest [imho] ok, ale jesli mialo by byc 182 obrazki zawalajace wiecej miejsca niz sama wiadomosc to...
KLICEK Napisano 16 Sierpień 2006 Napisano 16 Sierpień 2006 wywalcie sygnaturkowe image !!!!!!!!!! Btw multiquote wyczes na maxiora
chveti Napisano 16 Sierpień 2006 Napisano 16 Sierpień 2006 Mi się kosmetyka nowa podoba , i cytaty ;D sygnaturki mogą być , byle nie wychodziły poza zdrowy rozsądek.
Bzyku Napisano 16 Sierpień 2006 Napisano 16 Sierpień 2006 chveti masz prawie 3300 postow a regulaminu nieznasz? no i to ze masz tyle nie znaczy ze mozesz robic co chcesz !!!
chveti Napisano 16 Sierpień 2006 Napisano 16 Sierpień 2006 Nie zrozumiałem? Akurat liczba postów , dla mnie nie ma znaczenia.
Bzyku Napisano 16 Sierpień 2006 Napisano 16 Sierpień 2006 czego mnie czy regulaminu bo jak tego drugiego to slownik w łapy i do dzieła
Shogun 3D Napisano 16 Sierpień 2006 Napisano 16 Sierpień 2006 Ok, to jak juz przeróbki, to ja poproszę o umożliwienie wstawiania animowanych avatarów, tak, jak kiedyś było... :) Z góry dziękuję. :)
chveti Napisano 16 Sierpień 2006 Napisano 16 Sierpień 2006 Ciebie.Ale opierając się na domysłach wprowadziłem niezbędne poprawki ;] Pozdrawiam.
Bzyku Napisano 16 Sierpień 2006 Napisano 16 Sierpień 2006 Shogun 3D-> przeciez dzilaja gify chveti-> widzisz a jednak sie rozumiemy :)
adek Napisano 16 Sierpień 2006 Napisano 16 Sierpień 2006 Co do miniaturek w Galeriach oraz Bitwie. Wrócą jak tylko wgryze się w nowy kod. Niestety w nowej wersji został zmieniony i bede musial go przepisac na nowo :( 1
Shogun 3D Napisano 16 Sierpień 2006 Napisano 16 Sierpień 2006 Jak to działają, skoro mnie nie chce się załadować i pyskuje, ze nie wolno? You may not upload animated images.
AGmakonts Napisano 17 Sierpień 2006 Napisano 17 Sierpień 2006 Adku mozesz podac liste wszystkich nowosci bo ponoc duzo a ja 2 dopiero widze
hcpiter Napisano 17 Sierpień 2006 Napisano 17 Sierpień 2006 Ja zauwazyłem kilka :D 1.Forum działa wolniej 2.Nieraz avatarki sie nie ładują 3.numery komunikatorow są nad przeniesione pod pasek reputacji ale trosze za wysoko a panel po lewej dalej jest szeroki :] 4.Mozna podpis miec z obrazka :] 5.Mozna zrobic multi cytat 1
Leleń Napisano 17 Sierpień 2006 Napisano 17 Sierpień 2006 no i jeszcze inne ladowanie w trakcie wysylania wiad., bialy kolor tla jak sie kliknie na np.: szybkie menu (tego chyba nie bylo^^), teraz nie pamietam ale chyba byla linia miedzy reputacja/komunikatorem a online/raport, w (szybkie) szukaj jest "show thread i post" - tego tez chyba nie bylo, no i ogolnie jest nowa wersja silnika vBulletin 3.6.0^^ http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?t=186803 btw. tego multiquota lepiej zmienic na cos ciemniejszego. chocby to:
piotrek Napisano 17 Sierpień 2006 Napisano 17 Sierpień 2006 Jest jeszcze taki napis: The threads below have not been updated since your last visit or since forums have been marked read. W "nowe posty".
Master Kiełbaster Napisano 17 Sierpień 2006 Napisano 17 Sierpień 2006 Bajer :* i jeszcze tablki się zmieniły..
Master Kiełbaster Napisano 17 Sierpień 2006 Napisano 17 Sierpień 2006 Gdzie??? :o Czemu podpisy z obrazkiem nie działają :[ ?
piotrek Napisano 17 Sierpień 2006 Napisano 17 Sierpień 2006 I dobrze, że nie działają. Chwała za to Adkowi.
Gość obo Napisano 17 Sierpień 2006 Napisano 17 Sierpień 2006 I dobrze, że nie działają. Chwała za to Adkowi. Popieram ;)
w!e8 Napisano 17 Sierpień 2006 Napisano 17 Sierpień 2006 o co chodzi z ta multi quota, jak tego uzywac ? ;] edit: te białe tło - w szybkie menu i szukaj - do bani, psuje estyke :( wogole cos dziwnie, szeroka przestrzen po lewej gdzie nazwa usera i reszta. jakos tak - ehh
Leleń Napisano 17 Sierpień 2006 Napisano 17 Sierpień 2006 no mozesz zaznaczyc pare cytatow (zrobi sie czerwona ikonka) pozniej kliknac odpowiedz i wszystkie zaznaczone cycaty beda zacycatowane :p
Marcin Napisano 17 Sierpień 2006 Napisano 17 Sierpień 2006 no mozesz zaznaczyc pare cytatow (zrobi sie czerwona ikonka) pozniej kliknac odpowiedz i wszystkie zaznaczone cycaty beda zacycatowane :p no mi to nie działa cosik ;) o co chodzi z ta multi quota, jak tego uzywac ? ;] edit: te białe tło - w szybkie menu i szukaj - do bani, psuje estyke :( wogole cos dziwnie, szeroka przestrzen po lewej gdzie nazwa usera i reszta. jakos tak - ehh klikasz w te ikony i wybierasz kilka, klikasz "CYTUJ" na byle jakim zaznaczonym poście i dziala ;]
Master Kiełbaster Napisano 17 Sierpień 2006 Napisano 17 Sierpień 2006 I dobrze, że nie działają. Chwała za to Adkowi. Zaprzeczam. Popieram ;) Zaprzeczam. zaprzeczam, moze jakis powod podacie? Popieram. Estetyka forum... Zaprzeczam.
Gość obo Napisano 17 Sierpień 2006 Napisano 17 Sierpień 2006 No nie wiem. Moim zdaniem obrazek w podpisie to zbędna, a nawet negatywna zmiana na forum. Ale będzie jak będzie... nie zginę od tego ;P Pozdrawiam Ps. Może jakąś sonde zrobić?
Rekomendowane odpowiedzi