Napisano 15 Sierpień 200618 l Co sie stało z forum? Chodzi mi o przeglądanie wątków. Teraz jest strasznie beznadziejne. Wcześniej jak klikneło się na niebieski kwadracik przy tytule wątku, to przeskakiwało odrazu do pierwszego nieprzeczytanego postu, a teraz wyświetla się ten jeden post. I nie ma numerków z ilością stron przy tytule, gdzie można było sobie kliknąć na "Ostatnia strona" i było cacy, a teraz trzeba wejść w wątek i potem dobiero przeskoczyć na ost. stronę. To niby nic takiego, ale mnie strasznie to drażni. I jeszcze strona się dłużej ładuje. Zastanawiam się czy to nie przez to okienko na góże strony ze skrótemi postów. Sorry, ale mi się to wszystko nie podoba :| Pozdrawiam
Napisano 15 Sierpień 200618 l gdzie tu jest niebieski kwadracik? Sa numerki.. Mi sie normalnie laduje (tzn. wolno jak zawsze :D ). sorry ale niewiem o co chodzi :| pzdr :p
Napisano 15 Sierpień 200618 l Chodzi mi o taki kwadracik Nie wiem może się coś u mnie tylko ******* :/
Napisano 15 Sierpień 200618 l a u mnie nie dziala "przejdz do poprzedniej strony" ktos tez tak ma? czy to u mnie cos szwankuje:]
Napisano 15 Sierpień 200618 l Dobra jest spoko :) Teraz wszystko działa poprawnie. Wszedłem do opcji w panelu użytkownika i zapisałem ustawienia (nic nie zmieniając) i wszystko po staremu. Zastanawia mnie dlaczego tylko tak się robiło, skoro nigdy w tych ustawieniach nic nie zmieniałem :/ Coś musiało się skaszanić... Pozdro I sorry za ten głupi problem ;P
Napisano 15 Sierpień 200618 l Nic nie bylo zmieniane. Za kilka dni i tak czeka nas upgrade calego systemu. Dosc duza aktualizacja. Bedzie duzo nowych rzeczy :)
Napisano 15 Sierpień 200618 l w deseczke :) , ale wolal bym zeby serwis dzialal a nie wisial znowu caly dzien :(
Napisano 15 Sierpień 200618 l Wisial caly dzien? A kiedy wisial? Byly przerwy ... to prawda ... obciazenie serwera jest dosc znaczace :( Mysle, ze nie bedzie to przerwa dluzo. Wszystko powinno pojsc gladko. Jedynie kilka hackow ktore byly zagina zapewne i trzeba je bedzie pisac od nowa.
Napisano 15 Sierpień 200618 l Właśnie, dużo nowych rzeczy i fajnych narzędzi do usuwania postów i całych sześciotysięczników ;)
Napisano 15 Sierpień 200618 l ohoho robcie juz backupy rzeczy interesujacych :p a co do nowosci to fajnie jakby na max3d bylo ibProArcade (hehe...) i uCash (cos jak reputacja, ale mozna by za to kupowac np. user title, albo wieksza rozdz. dla avatara etc..) ttaaddeekk niewiem, chcialem byc oryginalny:P ale chetnie pogralbym sobie w jakies gierki w max3d.arcade, mozna turnieje robic i w ogole :> hehe... mintrill uskopuj sie ;p
Napisano 15 Sierpień 200618 l Leleń - to jest okropny pomysł. User Title, avatary o różnych rozmiarach - okropności.
Napisano 16 Sierpień 200618 l multi quote oO eextra ^^ o i jakie fajne ladowanie jak sie wysyla wiad. :p
Napisano 16 Sierpień 200618 l ograniczenie do jednego obrazka+ 500x100 jest [imho] ok, ale jesli mialo by byc 182 obrazki zawalajace wiecej miejsca niz sama wiadomosc to...
Napisano 16 Sierpień 200618 l wywalcie sygnaturkowe image !!!!!!!!!! Btw multiquote wyczes na maxiora
Napisano 16 Sierpień 200618 l Mi się kosmetyka nowa podoba , i cytaty ;D sygnaturki mogą być , byle nie wychodziły poza zdrowy rozsądek.
Napisano 16 Sierpień 200618 l chveti masz prawie 3300 postow a regulaminu nieznasz? no i to ze masz tyle nie znaczy ze mozesz robic co chcesz !!!
Napisano 16 Sierpień 200618 l czego mnie czy regulaminu bo jak tego drugiego to slownik w łapy i do dzieła
Napisano 16 Sierpień 200618 l Ok, to jak juz przeróbki, to ja poproszę o umożliwienie wstawiania animowanych avatarów, tak, jak kiedyś było... :) Z góry dziękuję. :)
Napisano 16 Sierpień 200618 l Ciebie.Ale opierając się na domysłach wprowadziłem niezbędne poprawki ;] Pozdrawiam.
Napisano 16 Sierpień 200618 l Shogun 3D-> przeciez dzilaja gify chveti-> widzisz a jednak sie rozumiemy :)
Napisano 16 Sierpień 200618 l Co do miniaturek w Galeriach oraz Bitwie. Wrócą jak tylko wgryze się w nowy kod. Niestety w nowej wersji został zmieniony i bede musial go przepisac na nowo :(
Napisano 16 Sierpień 200618 l Jak to działają, skoro mnie nie chce się załadować i pyskuje, ze nie wolno? You may not upload animated images.
Napisano 17 Sierpień 200618 l Adku mozesz podac liste wszystkich nowosci bo ponoc duzo a ja 2 dopiero widze
Napisano 17 Sierpień 200618 l Ja zauwazyłem kilka :D 1.Forum działa wolniej 2.Nieraz avatarki sie nie ładują 3.numery komunikatorow są nad przeniesione pod pasek reputacji ale trosze za wysoko a panel po lewej dalej jest szeroki :] 4.Mozna podpis miec z obrazka :] 5.Mozna zrobic multi cytat
Napisano 17 Sierpień 200618 l no i jeszcze inne ladowanie w trakcie wysylania wiad., bialy kolor tla jak sie kliknie na np.: szybkie menu (tego chyba nie bylo^^), teraz nie pamietam ale chyba byla linia miedzy reputacja/komunikatorem a online/raport, w (szybkie) szukaj jest "show thread i post" - tego tez chyba nie bylo, no i ogolnie jest nowa wersja silnika vBulletin 3.6.0^^ http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?t=186803 btw. tego multiquota lepiej zmienic na cos ciemniejszego. chocby to:
Napisano 17 Sierpień 200618 l Jest jeszcze taki napis: The threads below have not been updated since your last visit or since forums have been marked read. W "nowe posty".
Napisano 17 Sierpień 200618 l o co chodzi z ta multi quota, jak tego uzywac ? ;] edit: te białe tło - w szybkie menu i szukaj - do bani, psuje estyke :( wogole cos dziwnie, szeroka przestrzen po lewej gdzie nazwa usera i reszta. jakos tak - ehh
Napisano 17 Sierpień 200618 l no mozesz zaznaczyc pare cytatow (zrobi sie czerwona ikonka) pozniej kliknac odpowiedz i wszystkie zaznaczone cycaty beda zacycatowane :p
Napisano 17 Sierpień 200618 l no mozesz zaznaczyc pare cytatow (zrobi sie czerwona ikonka) pozniej kliknac odpowiedz i wszystkie zaznaczone cycaty beda zacycatowane :p no mi to nie działa cosik ;) o co chodzi z ta multi quota, jak tego uzywac ? ;] edit: te białe tło - w szybkie menu i szukaj - do bani, psuje estyke :( wogole cos dziwnie, szeroka przestrzen po lewej gdzie nazwa usera i reszta. jakos tak - ehh klikasz w te ikony i wybierasz kilka, klikasz "CYTUJ" na byle jakim zaznaczonym poście i dziala ;]
Napisano 17 Sierpień 200618 l I dobrze, że nie działają. Chwała za to Adkowi. Zaprzeczam. Popieram ;) Zaprzeczam. zaprzeczam, moze jakis powod podacie? Popieram. Estetyka forum... Zaprzeczam.
Napisano 17 Sierpień 200618 l No nie wiem. Moim zdaniem obrazek w podpisie to zbędna, a nawet negatywna zmiana na forum. Ale będzie jak będzie... nie zginę od tego ;P Pozdrawiam Ps. Może jakąś sonde zrobić?