Napisano 17 Marzec 200717 l no stary jestem pod wrazeniem i to ogromnym, szcegolnie podoba mi sie ten ostatni, te bruzdy, zmarszczki wypas. bierzesz udzial w bitwie 2d??
Napisano 17 Marzec 200717 l Twarzyczki pięknie "wycackane". A robot stylem wykonania skojarzył mi się od razu z grafikami ze sceny Amigowej.Oczywiście z tymi najlepszymi (i gościu który nazywał się "lazur" czy jakoś tak). Należy się front page! Pzdr!
Napisano 17 Marzec 200717 l Gosc w okularach jest niesamowity, ten poprzedni zbyt sterylny. Inne prace tez swietne - czekam na nowe :)
Napisano 17 Marzec 200717 l bardzo ladnie, niespotykana czystosc, fajne kolory, dlugo takie pracki dlubiesz?
Napisano 18 Marzec 200717 l szok! pierwszy jest tak gladki ze az za bardzo=ale doktorek oO. miazga,kurde w szoku jestem;p
Napisano 12 Listopad 200717 l uff człowieku skilla masz i zmysł masz i smak masz, Gratuluje i Zazdroszczę i Pozdrawiam ;] ps: jeździsz w photoshopie czy może w painterze??
Napisano 12 Listopad 200717 l bardzo fajniutkie te 4 pierwsze, zielona babeczka juz mnie mi podeszla, za gladziutka i dopieszczona
Napisano 12 Listopad 200717 l Wgniataja w ziemie - zwłaszcza 3 ostatnie. Jedynie kolor tła przy tej laseczce mi nie podchodzi.
Napisano 12 Listopad 200717 l mamo! dlaczego mnie tu jeszcze nie było... tła, krajobrazy są nie z tej ziemi! i jeszcze skoro tyle razy się już to przewinęło to może ja powtórzę - może by tak mały tutek? ;] szczególnie mnie interesuje jak się te texturki robi do skał i mazia potem
Napisano 12 Listopad 200717 l Twarzyczki pierwsa klasa ale faktura skal i kamieni to po prostu powalasz ... Rewela :)
Napisano 12 Listopad 200717 l rewelacja :) szczególnie przed ostatnia pracka gratuluje niebywałych umiejętności
Napisano 12 Listopad 200717 l Jak dla mnie to: przyćmiło całą resztę. "Geniusz, istny geniusz!" ;) Bardzo mi się podoba;)
Napisano 12 Listopad 200717 l Masz świetne prace. Szczególnie ładnie ci wychodzą wszelkie skałki i kamienie. Czekamy na więcej :)
Napisano 13 Listopad 200717 l hyh, wielki powrót amruna :) jak Ty dobierasz te kolory, że są tak "trafne"?
Napisano 13 Listopad 200717 l Jak dla mnie to: przyćmiło całą resztę. "Geniusz, istny geniusz!" ;) Bardzo mi się podoba;) No mógłbys rzucic highresem co by w ramke walnac na sciane.
Napisano 13 Listopad 200717 l WoW!! sakre ble!! mistrzowski pokaz!! piękne ależ to piękne!! siedzei patrze i napatrzeć sie nie moge. Gratuluje !! P.S. Odemnie też 5 gwazdków :D
Napisano 13 Listopad 200717 l Świetne masz prace i styl. Fajnie układasz tekstury. Przepraszam. Jeśli pamiętasz. Miałem wtedy bardzo zły dzień.