Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

no stary jestem pod wrazeniem i to ogromnym, szcegolnie podoba mi sie ten ostatni, te bruzdy, zmarszczki wypas. bierzesz udzial w bitwie 2d??

• Odpowiedzi 122
  • Wyświetleń 26,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Twarzyczki pięknie "wycackane". A robot stylem wykonania skojarzył mi się od razu z grafikami ze sceny Amigowej.Oczywiście z tymi najlepszymi (i gościu który nazywał się "lazur" czy jakoś tak). Należy się front page! Pzdr!

Napisano

Super pracki. Doktorek jest ekstra ;)

Napisano

Gosc w okularach jest niesamowity, ten poprzedni zbyt sterylny. Inne prace tez swietne - czekam na nowe :)

Napisano

uff człowieku skilla masz i zmysł masz i smak masz, Gratuluje i Zazdroszczę i Pozdrawiam ;] ps: jeździsz w photoshopie czy może w painterze??

Napisano

bardzo fajniutkie te 4 pierwsze, zielona babeczka juz mnie mi podeszla, za gladziutka i dopieszczona

Napisano

Wgniataja w ziemie - zwłaszcza 3 ostatnie. Jedynie kolor tła przy tej laseczce mi nie podchodzi.

Napisano

mamo! dlaczego mnie tu jeszcze nie było... tła, krajobrazy są nie z tej ziemi! i jeszcze skoro tyle razy się już to przewinęło to może ja powtórzę - może by tak mały tutek? ;] szczególnie mnie interesuje jak się te texturki robi do skał i mazia potem

Napisano

Twarzyczki pierwsa klasa ale faktura skal i kamieni to po prostu powalasz ... Rewela :)

Napisano

rewelacja :) szczególnie przed ostatnia pracka

gratuluje niebywałych umiejętności

Napisano

Jak dla mnie to:

monastery_ruins_wide_shot_212a.jpg

przyćmiło całą resztę. "Geniusz, istny geniusz!" ;) Bardzo mi się podoba;)

Napisano

Masz świetne prace. Szczególnie ładnie ci wychodzą wszelkie skałki i kamienie. Czekamy na więcej :)

Napisano
Jak dla mnie to:

monastery_ruins_wide_shot_212a.jpg

przyćmiło całą resztę. "Geniusz, istny geniusz!" ;) Bardzo mi się podoba;)

No mógłbys rzucic highresem co by w ramke walnac na sciane.

Napisano

WoW!! sakre ble!! mistrzowski pokaz!! piękne ależ to piękne!! siedzei patrze i napatrzeć sie nie moge. Gratuluje !!

P.S.

Odemnie też 5 gwazdków :D

Napisano

Świetne masz prace i styl. Fajnie układasz tekstury.

Przepraszam.

Jeśli pamiętasz. Miałem wtedy bardzo zły dzień.