DaRoZ Napisano 17 Marzec 2007 Share Napisano 17 Marzec 2007 no stary jestem pod wrazeniem i to ogromnym, szcegolnie podoba mi sie ten ostatni, te bruzdy, zmarszczki wypas. bierzesz udzial w bitwie 2d?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belus Napisano 17 Marzec 2007 Share Napisano 17 Marzec 2007 Twarzyczki pięknie "wycackane". A robot stylem wykonania skojarzył mi się od razu z grafikami ze sceny Amigowej.Oczywiście z tymi najlepszymi (i gościu który nazywał się "lazur" czy jakoś tak). Należy się front page! Pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 17 Marzec 2007 Share Napisano 17 Marzec 2007 Super pracki. Doktorek jest ekstra ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thirdeye Napisano 17 Marzec 2007 Share Napisano 17 Marzec 2007 Gosc w okularach jest niesamowity, ten poprzedni zbyt sterylny. Inne prace tez swietne - czekam na nowe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 17 Marzec 2007 Share Napisano 17 Marzec 2007 bardzo ladnie, niespotykana czystosc, fajne kolory, dlugo takie pracki dlubiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 18 Marzec 2007 Share Napisano 18 Marzec 2007 szok! pierwszy jest tak gladki ze az za bardzo=ale doktorek oO. miazga,kurde w szoku jestem;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 12 Listopad 2007 Autor Share Napisano 12 Listopad 2007 dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 12 Listopad 2007 Share Napisano 12 Listopad 2007 uff człowieku skilla masz i zmysł masz i smak masz, Gratuluje i Zazdroszczę i Pozdrawiam ;] ps: jeździsz w photoshopie czy może w painterze?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 12 Listopad 2007 Share Napisano 12 Listopad 2007 Masz moze hiresa tej ostatniej elfki? Cudo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 12 Listopad 2007 Share Napisano 12 Listopad 2007 bardzo fajniutkie te 4 pierwsze, zielona babeczka juz mnie mi podeszla, za gladziutka i dopieszczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 12 Listopad 2007 Share Napisano 12 Listopad 2007 Wgniataja w ziemie - zwłaszcza 3 ostatnie. Jedynie kolor tła przy tej laseczce mi nie podchodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varmer Napisano 12 Listopad 2007 Share Napisano 12 Listopad 2007 mamo! dlaczego mnie tu jeszcze nie było... tła, krajobrazy są nie z tej ziemi! i jeszcze skoro tyle razy się już to przewinęło to może ja powtórzę - może by tak mały tutek? ;] szczególnie mnie interesuje jak się te texturki robi do skał i mazia potem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yabbol Napisano 12 Listopad 2007 Share Napisano 12 Listopad 2007 Twarzyczki pierwsa klasa ale faktura skal i kamieni to po prostu powalasz ... Rewela :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 12 Listopad 2007 Share Napisano 12 Listopad 2007 rewelacja :) szczególnie przed ostatnia pracka gratuluje niebywałych umiejętności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 12 Listopad 2007 Share Napisano 12 Listopad 2007 Jak dla mnie to: przyćmiło całą resztę. "Geniusz, istny geniusz!" ;) Bardzo mi się podoba;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QbisieQ Napisano 12 Listopad 2007 Share Napisano 12 Listopad 2007 Masz świetne prace. Szczególnie ładnie ci wychodzą wszelkie skałki i kamienie. Czekamy na więcej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 12 Listopad 2007 Share Napisano 12 Listopad 2007 wypas 5 gwiazdków :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 13 Listopad 2007 Share Napisano 13 Listopad 2007 hyh, wielki powrót amruna :) jak Ty dobierasz te kolory, że są tak "trafne"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 13 Listopad 2007 Share Napisano 13 Listopad 2007 Jak dla mnie to: przyćmiło całą resztę. "Geniusz, istny geniusz!" ;) Bardzo mi się podoba;) No mógłbys rzucic highresem co by w ramke walnac na sciane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 13 Listopad 2007 Share Napisano 13 Listopad 2007 WoW!! sakre ble!! mistrzowski pokaz!! piękne ależ to piękne!! siedzei patrze i napatrzeć sie nie moge. Gratuluje !! P.S. Odemnie też 5 gwazdków :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 13 Listopad 2007 Share Napisano 13 Listopad 2007 bardzo fajne. Twarz ładna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maronski Napisano 13 Listopad 2007 Share Napisano 13 Listopad 2007 Świetne masz prace i styl. Fajnie układasz tekstury. Przepraszam. Jeśli pamiętasz. Miałem wtedy bardzo zły dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 13 Listopad 2007 Share Napisano 13 Listopad 2007 hoo hoo pięknie pięknie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi