nielot007 Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 Witam!! kolejny "tutek" tym razem modelowanie ucha, ktos kiedys pytal czy bym nie wymodelowal, skoro robilem do bitwy to odrazu popelnilem videotuta :) wiem ze rewelka to ucho nie jet ale to tylko pokazanie jak modelowac reszta w waszych rekach ;) czas--> 37min36sec rozmiar-->54240 kb link--> http://rapidshare.de/files/30008469/ear.avi 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 Jakieś niewymiarowe te uszko :* 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 19 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2006 chcialbys ;) jest takie jak na pozyczonej referce :D(wielkosciowo) pozdro 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 bardzo fajny tutek może byś udostępnił refki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 ale wysyp tutków ostatni aż może i ja coś zrobie ;-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 Ktoś miał chyba mocno wypaczoną twarz na tej referce ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 chcialbys ;) jest takie jak na pozyczonej referce :D(wielkosciowo) pozdro To był jakiś muppet? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 nie to nielot z avatara ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 W animce się wyjaśniło... nie da się zrobić dobrego uszka w ogóle nie zwracając uwagi na widok od przodu- szczególnie że głównie od przodu je widzimy ;). BTW. Fajnie że tak ci się chce zgrywać tutki ;). Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2006 Witam!! Georgas--> referki sa tutaj--> http://www.max3d.pl/forum/showpost.php?p=84850&postcount=1 gotham--> hmmm no w sumie racja ucho do dupy :D dzieki za komentarze :) ok nastepny i ostani tut nie chce juz robic sobie wstydu biednymi modelami :D modelowanie ust jakies dziwne wyszly ;) time-->37min37sec (btw. polewka prawie identyczny czas jak przy ucho, a na zegarek nie patrzylem) size-->27882kb link-->http://rapidshare.de/files/30357874/mouth.avi ps. nie patrzcie na nos blagam :P ps2 o wiem!! zrobie jeszcze tutka jak zaczac robic glowe (czyli glowna bryle) z boxa :D ha :D jak chcecie :)?? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 nielot007 rób tutki dobre są jak ktoś taki jak ja co z organiką nic nie idzie to obejrzy to moż coś sie uklici ;-) a potem to doskonalenie warsztatu we własnym zakresie i jeszcze jedno mógłbyś udostępniać na czymś innym niż rapid ja z tego jam mam szczęśćie to ze 2 rzeczy na dzień ściągne a jak nie mam to przez tydzień nic ;-(( polecam http://www.abun.com/ up-file Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 hehe nielot dzięki ! przyda sie napewno :D a moze jakis Vtutek o modelowaniu auta ?:D Bedziesz miał duzą reputacje :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 Dziubek na górnej wardze za szeroki :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2006 fikołek--> jutro wrzuce na "alternatywny" :D(dzisiaj nie mam sily) hcpiter-->robilem kidys honde gdzies tam ja na plytach mam (prawie skonczona ) ;) master--. nawet mi nie mow ja na ten render przez to patrzec nie moge :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 heheh podac adres domowy czy na sewer umiescisz? ;) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 Co wy chcecie od rapidshare? :p nielot - czemu taki nos spłaszczony? :) thx za tutka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 28 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2006 Witam!! hcpiter--> wlasnie zaczynam skladac pliki do kupy :) mam nadzieje ze na dniach wrzuce choc i tak nie ma co ogladac sama karoseria jest bez bajerow :) piotrek--> mowilem zeby sie nie czepiac nosa :D kolejny videotutorial :) tym razem oko robilem z referki(front) wiec nie czepiac sie ;) modelowanie oka: czas-->23min36sec size-->68798kb link--> http://rapidshare.de/files/31086789/eye.avi.html 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 9 Wrzesień 2006 Share Napisano 9 Wrzesień 2006 mimo to bede sie czepiał :D tam jest dziuka :D mózg by mu było widać :D Nie no tak ogólenie to fajne oczko tylko gałka oczna sam wiesz że nie powinna to byc zwykła sfera :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
araneus Napisano 10 Wrzesień 2006 Share Napisano 10 Wrzesień 2006 przestańcie, kolega nielot sie stara, a Wy mu klody pod nogi ;) ;) ;) Błedy w proporcjach da sie skorygować, chodzi raczej o sam sposób wykonania ucha, ust czy oka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 11 Wrzesień 2006 Share Napisano 11 Wrzesień 2006 Ktoś mi zeżarł subskrypcje do tego topica. Ja chcę tutka o modelowaniu głowy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
y2d Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 swietna robota nielot! dzieki, ze Ci sie chce :D pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mylek Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 jakie kodeki do tego trzeba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 eee... a po co komu uszy robić?? :P:P pozdr, fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LISEK Napisano 16 Wrzesień 2006 Share Napisano 16 Wrzesień 2006 Czym to odpalic.. quicktime mi sie ksztusi i zdycha, winamp ani ruszy, bestplayer tez, windows media player jakis blad wywala... czym to kompresowales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 16 Wrzesień 2006 Share Napisano 16 Wrzesień 2006 allplayer... http://www.marbit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2006 ja otwieram to media player classic ale pewnie suedit tez to otworzy :) czym komresowalem?? nie pamietam ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siryon Napisano 20 Wrzesień 2006 Share Napisano 20 Wrzesień 2006 GSPOT wywala mi że jest potrzebny TechSmith Screen Capture Codec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 20 Wrzesień 2006 Share Napisano 20 Wrzesień 2006 wezcie sie opamiętajcie - skoro ci wywala komunikat to wpisz go w googlach i sciagnij kodek - proste. 14sekund to zajmuje. http://www.techsmith.com/download/codecs.asp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 29 Wrzesień 2006 Share Napisano 29 Wrzesień 2006 Sorki, że odkopuje ale mam prośbę: nielot - mógłbyś umieścićtutka o modelowaniu oka i ust na np. mytempdir?? Bo rapidshare mi nie działa :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radekszyma Napisano 7 Październik 2006 Share Napisano 7 Październik 2006 spoko tutek przyda się ''master'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radekszyma Napisano 7 Październik 2006 Share Napisano 7 Październik 2006 njlepszy odtwarzacz to dziobas player lub media player classic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radekszyma Napisano 7 Październik 2006 Share Napisano 7 Październik 2006 polecam dzibas nieptrzebuje żadnych kodeków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość radek_1986 Napisano 9 Styczeń 2007 Share Napisano 9 Styczeń 2007 Czy ktos mógłby raz jeszcze umieścić tego videotutoriala ?? :) Bo link nie działa ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mylek Napisano 23 Luty 2007 Share Napisano 23 Luty 2007 Moglby ktos umiescic jeszcze raz tutorial o modelowaniu ust? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Luty 2007 Autor Share Napisano 23 Luty 2007 mylek wszystkie moje "tutki" sa tutaj http://www.twrobel.webd.pl/max3d/ z tym ze narazie jest przekroczony limit wiec trzeba do przyszlego miesiaca poczekac :) ale postaram sie nagrac takie tutki jak nos usta i oko jeszcze raz bo te sa tandetne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przybysz Napisano 23 Luty 2007 Share Napisano 23 Luty 2007 To ja również przyłączam się do prośby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi