Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Postanowilem sie w koncu nauczyc modelowac postacie :) Moze to troche z ciekawosci, moze i z koniecznosci. Tak zy inaczej spore problemy mi to sprawilo. Modelujac troche korzystalem z tego czy tamtego tutka, ogolnie patrzylem na wszytsko co udalo mi sie znalezc, ale co tam to w koncu taka pierwsza moja postac. Tekstury namalowala mi dziewczyna no i oczywiscie rzuty z przodu i boku, bez ktorych bym juz totalnie zglupial :). No i to chyba tyle :) Niedlugo mam nadzieje ze pokarze kolejny model.

Pozdrawiam.

01mc4.th.jpg 02rw2.th.jpg 03ui8.th.jpg 04sy6.th.jpg05he2.th.jpg 06rv1.th.jpg 07eu6.th.jpg

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hmm - wporzo - robi wrazenie nawet :) ale mam kilka 'uwag' - wydaje mi sie ze uda za waskie, stopy za duze, w porownaniu z klata plecy sa zbyt slabo zarysowane

generalnie - fajny chudzielec :)

poaoa

poka siate :)

Napisano

Rece odrobinę za krótkie i to tylko razi, reszta ok.

Napisano

Fajny typek, przyczepiłbym sie do obojczyków na texturze. Przypominają troche pięrwszą pare żeber bo tak dziwnie zachodzą do tyłu, troche zabardzo. No i łydki troche zbyt grube w porównaniu do ud. Czy on nie ma zbyt niskiego czoła, a może to takie indiańskie rysy? Ile ma trisów? ;)

Napisano
  • Autor

Hmm tworzac postac szczerze mowiac nawet nie zwracalem uwagi na ilosc trojkacikow ^^, ale w koncu moge pokazac ile ich tam jest. Jedyne czego sie obawialem i nie pokarze to ile trujkatow maja wlosy... ahhh zeby nie sklamac to miej wiecej tyle co cialo, ale ugh.... to juz inna historia:)

08vb1.th.jpg 09xf7.th.jpg 10wy1.th.jpg

Ahhh i nawet nikt nie powiedzial czy sie kolor majtek podoba :D (tak serio mowiac to kiedys go sprubuje ubrac :>, chociarz jak znam zycie to do tego czasu przestanie on mi sie juz podobac i nie bede chcial do tego wracac :p)

Napisano

Modele z polycountem ~3k raczej powinny mieć już osobne palce. Chyba zbyt dużo poszlo na mięśnie pleców. Spokojnie by ładne dłonie z tego wyszły.

Napisano
  • Autor

:) Racja racja, ale jeszcze eksperymentuje i nie czuje sie w tym wszytskim za pewnie... rak z paluszkami nie zrobilem bo nie umialem ^^'

Napisano

Model całkiem fajny ale jak dla mnie to uda za wąskie i ręce za krótkie chyba

no i oczywiście przydałyby mu się palce ;-)

btw:Pokażesz jak zrobiłeś włoski ? :D

Napisano

textura wygląda świetnie chociaż nie lubie takiego komiksowego stylu :]

Napisano

Wloski sa okej ale IMO troche za duzo tri na nie straciles, szczegolnie w porownaniu polycountu ciala do samych wlosow.sa na alphie wiec nie bedzie widac tak naprawde czy sie skrecaja w ta czy inna strone.