nielot007 Napisano 5 Wrzesień 2006 Napisano 5 Wrzesień 2006 Witam!! pare miesiecy temu robilem ten model wyszedl jak wyszedl :) mi sie osobiscie nie podobaja szyby boczne :) aha jakby ktos nie zuwazyl to jest model LOW POLY :D 5990 trojkatow :) ps. kola(opony i felgi) sa hp dalem je aby nie stal na kamieniach ;) pozdro
Kuciel Napisano 5 Wrzesień 2006 Napisano 5 Wrzesień 2006 no piknie panie nielocie jak na lowpoly to piknie tylko cos z tymi szybami taz mi nie pasuje :)
RA Napisano 5 Wrzesień 2006 Napisano 5 Wrzesień 2006 Przedni słupek to chyba nie z Gallardo. ;) Całość podoba mi się.
arev Napisano 5 Wrzesień 2006 Napisano 5 Wrzesień 2006 heh... najpierw pomyslalem sobie "cholera, kanciaste to troche", a potem doczytalem, ze to LP :D gratulacje, efekt swietny. Gran Turismo by sie nie powstydzilo takich autek ;)
hkropinski Napisano 5 Wrzesień 2006 Napisano 5 Wrzesień 2006 ehh zajrzałem tu, nie czytalem opisu nielota i sobie pomyślałem: "o lol... ale cie zjade chlopie":D:D a potem wszystko wyszlo na jaw ze to LP...:( szkoda ze tylko low poly, ale mimo wszystko troszke błędów w geometrii jest ale to nabazgrze kiedyś inzdiej, bardzo fajnie, pozdrawiam;)
nielot007 Napisano 5 Wrzesień 2006 Autor Napisano 5 Wrzesień 2006 Witam!! dzieki za posty :) jak mowilem tez mi sie nie podobaja boczne szyby :) jesli chodzi o slupki to hihihi racja do dupy te slupki :D arevulopapo--> dzieki :) hk hehe z biegiem czasu widze za ten model ma mase niedociagniec ktore z checia bym naprawil ale nie chce mi sie :D ok daje siatke :) pozdro
Kuciel Napisano 5 Wrzesień 2006 Napisano 5 Wrzesień 2006 miejscami siateczka taka nie przemyslana sie wydaje ale ogolnie to ladna :)
pecet Napisano 5 Wrzesień 2006 Napisano 5 Wrzesień 2006 nie tak odrazu widać że to low poly:) szkoda że bez materiałów
Homa Napisano 5 Wrzesień 2006 Napisano 5 Wrzesień 2006 Wow jak na low to nieźle... 5990... nio nio.. (przedni spojler na dole, słupek, proporcje przedniej lampy, itp. - do wymiany - hi hi hi) PS. Fajnie w clayu ulepiony, ale gdzie materiały? Pozdro :)
hcpiter Napisano 5 Wrzesień 2006 Napisano 5 Wrzesień 2006 heh nielot słabo jak zwykle :p Nie no model jest bardzo fajny ! z początku myslałem ze to HP ! Dodał byś jakies materiały na szybko zeby oko nacieszyć :D Pozdrawiam !
nielot007 Napisano 5 Wrzesień 2006 Autor Napisano 5 Wrzesień 2006 kuciel--> heh to samo sobie pomyslalem :) sie zastanawiam po co tak ta siatke zrobilem przeciez mozna inaczej lepiej ;) pecet--> no szkoda teraz bawie sie renderowaniem (lol) przodu audi q7 a ze nie lubie renderowac to dwoch rzeczy nie bede na raz renderowal :D HXL-->materialy hmmmm ukradli :D hcpiter--> w sumie wiem ze nie jest dobrze :) hehe gdybym ja dal na szybko materialy to wolabys ogladac szary model uwiez mi :D podro i dzieki za posty
Lis Napisano 5 Wrzesień 2006 Napisano 5 Wrzesień 2006 Ku*** nielot weź w końcu skończ coś :) tak to tylko tu dłubniesz, tam dłudniesz ale żadnego obrazka na tiptop jeszcze nie widziałem. Od biedy da się z tego zrobić jeszcze HP.
Master Kiełbaster Napisano 6 Wrzesień 2006 Napisano 6 Wrzesień 2006 Z tyłu przy silniku i pomiędzy światłami trochę za gęsto :*
mrkrzysiek Napisano 6 Wrzesień 2006 Napisano 6 Wrzesień 2006 ładnie nielot007 ładnie a może jakiś render z materiałem:P
Pawelkos Napisano 6 Wrzesień 2006 Napisano 6 Wrzesień 2006 He ja na poczatku nawet nie pomyslalem ze to LP, fajnie wyszlo choc gdzie niegdzie mozna bylo zaoszedzic troche na siatce, ale oglnie bardzo fajnie
nielot007 Napisano 6 Wrzesień 2006 Autor Napisano 6 Wrzesień 2006 Witam!! dzieki za komentsy :) Lis--> hehe i chyba nie zobaczysz ;) Master--> dzieki temu ze jest tak gesto(bo jest;) ) jest ladny luk jak sie patrzy z gory (wiesz gladziutko ;) ) mrkrzychu--> hmmmm watpie choc nie mowie stanowczo nie ;) Pawelkos--> dzieki :) w sumie napewno moznaby zaoszczedzic na siatce :) Junior--> dzieki !! ;) pozdro
Rekomendowane odpowiedzi