nielot007 Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 Witam!! pare miesiecy temu robilem ten model wyszedl jak wyszedl :) mi sie osobiscie nie podobaja szyby boczne :) aha jakby ktos nie zuwazyl to jest model LOW POLY :D 5990 trojkatow :) ps. kola(opony i felgi) sa hp dalem je aby nie stal na kamieniach ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 no piknie panie nielocie jak na lowpoly to piknie tylko cos z tymi szybami taz mi nie pasuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 Przedni słupek to chyba nie z Gallardo. ;) Całość podoba mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 heh... najpierw pomyslalem sobie "cholera, kanciaste to troche", a potem doczytalem, ze to LP :D gratulacje, efekt swietny. Gran Turismo by sie nie powstydzilo takich autek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 ehh zajrzałem tu, nie czytalem opisu nielota i sobie pomyślałem: "o lol... ale cie zjade chlopie":D:D a potem wszystko wyszlo na jaw ze to LP...:( szkoda ze tylko low poly, ale mimo wszystko troszke błędów w geometrii jest ale to nabazgrze kiedyś inzdiej, bardzo fajnie, pozdrawiam;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2006 Witam!! dzieki za posty :) jak mowilem tez mi sie nie podobaja boczne szyby :) jesli chodzi o slupki to hihihi racja do dupy te slupki :D arevulopapo--> dzieki :) hk hehe z biegiem czasu widze za ten model ma mase niedociagniec ktore z checia bym naprawil ale nie chce mi sie :D ok daje siatke :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 miejscami siateczka taka nie przemyslana sie wydaje ale ogolnie to ladna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 nie tak odrazu widać że to low poly:) szkoda że bez materiałów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 Wow jak na low to nieźle... 5990... nio nio.. (przedni spojler na dole, słupek, proporcje przedniej lampy, itp. - do wymiany - hi hi hi) PS. Fajnie w clayu ulepiony, ale gdzie materiały? Pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 heh nielot słabo jak zwykle :p Nie no model jest bardzo fajny ! z początku myslałem ze to HP ! Dodał byś jakies materiały na szybko zeby oko nacieszyć :D Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2006 kuciel--> heh to samo sobie pomyslalem :) sie zastanawiam po co tak ta siatke zrobilem przeciez mozna inaczej lepiej ;) pecet--> no szkoda teraz bawie sie renderowaniem (lol) przodu audi q7 a ze nie lubie renderowac to dwoch rzeczy nie bede na raz renderowal :D HXL-->materialy hmmmm ukradli :D hcpiter--> w sumie wiem ze nie jest dobrze :) hehe gdybym ja dal na szybko materialy to wolabys ogladac szary model uwiez mi :D podro i dzieki za posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 Ku*** nielot weź w końcu skończ coś :) tak to tylko tu dłubniesz, tam dłudniesz ale żadnego obrazka na tiptop jeszcze nie widziałem. Od biedy da się z tego zrobić jeszcze HP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 Z tyłu przy silniku i pomiędzy światłami trochę za gęsto :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 ładnie nielot007 ładnie a może jakiś render z materiałem:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 He ja na poczatku nawet nie pomyslalem ze to LP, fajnie wyszlo choc gdzie niegdzie mozna bylo zaoszedzic troche na siatce, ale oglnie bardzo fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 pieknie jak zwykle :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 6 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2006 Witam!! dzieki za komentsy :) Lis--> hehe i chyba nie zobaczysz ;) Master--> dzieki temu ze jest tak gesto(bo jest;) ) jest ladny luk jak sie patrzy z gory (wiesz gladziutko ;) ) mrkrzychu--> hmmmm watpie choc nie mowie stanowczo nie ;) Pawelkos--> dzieki :) w sumie napewno moznaby zaoszczedzic na siatce :) Junior--> dzieki !! ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi