Matti Napisano 16 Wrzesień 2006 Share Napisano 16 Wrzesień 2006 Oto resztki z mojego projektu. Reszty nie mam czasu skonczyc juz. W zasadzie to tez jest to tak srednio skonczone, ale nie mam sily juz na nia patrzec. Robione w max 8. Render to oczywiscie mental ray z wlaczonym FG Photoshop do tekstur i postprodukcji(troche wiejska;)) Pozdro kochani:* EDIT: podmienilem obrazek na ostrzejszy a tu link do starego: http://img133.imageshack.us/img133/858/dziewcznakoniecrc1.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 16 Wrzesień 2006 Share Napisano 16 Wrzesień 2006 Za mało dziewczynki, a za dużo tła (chyba, że na tapetę sobie zrobiłeś). :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 16 Wrzesień 2006 Share Napisano 16 Wrzesień 2006 bardzo fajne :) razi jedynie raczka ktora nie ma zagietych paluszkow ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 16 Wrzesień 2006 Share Napisano 16 Wrzesień 2006 fajna twarz, naprawdę spoko :) niestety ubrania (zwłaszcza tekstury / shadery) trochę gorzej... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 16 Wrzesień 2006 Share Napisano 16 Wrzesień 2006 Słuchaj bardzo przyjemna praca. Gra świateł jest dla mnie bardzo ok! Przyciąga oko : ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 16 Wrzesień 2006 Share Napisano 16 Wrzesień 2006 serwus :) bardzo fajne :) Dla mnie troche za mocne blury - ale pracy to niewiele ujmuje :) Super wyszło :) W zasadzie to tez jest to tak srednio skonczone, ale nie mam sily juz na nia patrzec. hahahah, no to pomysl , co ja czuje , gdy widze Leona, i te wszystkie domki, autka itp :DD pozdrawiam :) ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 Ok ale napis lipny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 17 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2006 Dzieki kochani za odpowiedzi:* Za mało dziewczynki, a za dużo tła (chyba, że na tapetę sobie zrobiłeś). :) w sumie to mialem to na tapecie przez pewien czas;) bardzo fajne :) razi jedynie raczka ktora nie ma zagietych paluszkow ;] dzieki:* raczka nie jest zriggowana bo jest skaszaniona okrutnie;] fajna twarz, naprawdę spoko :) dzieki:* niestety ubrania (zwłaszcza tekstury / shadery) trochę gorzej... pozdrawiam true true... Słuchaj bardzo przyjemna praca. Gra świateł jest dla mnie bardzo ok! Przyciąga oko : ] dzieki:* serwus :) bardzo fajne :) Dla mnie troche za mocne blury - ale pracy to niewiele ujmuje :) Super wyszło :) dzieki:* blury dalem mocne bo kiepskawy render torche wyszedl:] hahahah, no to pomysl , co ja czuje , gdy widze Leona, i te wszystkie domki, autka itp :DD pozdrawiam :) ! respect dla ciebie :) napis lipny. true true... Pozdarwiam:* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 Witam. Twój wątek jest źle nazwany, przeczytaj regulamin dot. nazewnictwa wątków w działach Galeria i WIP pod linkiem: http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=2595 Następnie wprowadź poprawki zgodnie z wytycznymi regulaminu. Zapoznaj się też z całym regulaminem max3d.pl: http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 Niezastosowanie się do powyższych zasad zaowocuje usunięciem źle nazwanego wątku. W przyszłości wątki będą usuwane bez ostrzeżeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 17 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2006 juz zmienilem. sorry za blad:* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 ładnie tylko rzeczywiście ten blur troche przeszkadza, i tło mogło by być ciekawsze :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Wrzesień 2006 Share Napisano 17 Wrzesień 2006 Witam!! mi sie bardzo podoba :) tylko te palce to co klicek powiedzial ;) texturki dla mnie tez super :D sam bym takich nie zrobil :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 17 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2006 Pecet-no mogloby byc le nie chce mi sie juz bawic z tym nielot-dzieki:* textury i shadery to dla mnie najwieksza udreka. nie cierpie tego etapu;) troche wyostrzylem obraz jak was ten blur tak meczy;):* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 Przyjemnie, bardzo przyjemnie (!!!) Gratulacje - dobra robota... PS. To teraz tylko samolot zrób, bo aż jej palce zdrętwiały, (co wcześniej koledzy już zauważyli) - tak by sobie polatała :-P Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 jakby tak samolot stał za nią to kto wie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 18 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2006 ha!! pomysl przedni!!:] ze tez na to wczesniej nie wpadlem:( moze kiedys jak sklece jakis model samolotu to go dodam:] pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 19 Wrzesień 2006 Share Napisano 19 Wrzesień 2006 Matti - laseczka mi sie podoba, nawet bardzo! Ja w niej bym nic nie zmenial, ma swoj nie powtarzalny charakter. I do twarzy jej na tym tle. No a z tym samolotem to pomysl powaznie, to jest bardzo dobry pomysl! Bo teraz jakos pusto i czegos brakuje.... samolotu. pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 19 Wrzesień 2006 Share Napisano 19 Wrzesień 2006 Tak, tylko pamiętaj: samolot tez powinien mieć podobny styl. Możesz mu dać charakter bombwca, i dorysować na kadłubie jakiegoś lalusia z kwiatkiem w zębach oraz podpisem:"Ślicznotek z Memphis" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drem Napisano 19 Wrzesień 2006 Share Napisano 19 Wrzesień 2006 LADNA !!! i dziwczyna i praca ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 19 Wrzesień 2006 Share Napisano 19 Wrzesień 2006 noo brakuje samolotu pozatym przyjemne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 20 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2006 dzieki za komentarze ale jednak juz nie bede nic w tej pracy zmienial/dodawal. Biore sie za nowy projekt (do mojego portfolio). pozdro 600:* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Deler Napisano 23 Wrzesień 2006 Share Napisano 23 Wrzesień 2006 bardzo mi sie podoba, naprawde bardzo.!!! zmiejsz nasycenie koloru tla, hehe tutaj na forum to kazdy madrzejszy :D pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 24 Wrzesień 2006 Share Napisano 24 Wrzesień 2006 A możesz pokazac render nieco bliżej kurtki :D Posladki też wypadałoby pokazac. ;) Dla mnie rewelka. Spodziewałem się większego projektu. Ale zawsze coś. ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 13 Luty 2007 Autor Share Napisano 13 Luty 2007 Z nudow postanowilem troche pobawic sie post-produkcja i takie cus wyszlo. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 14 Luty 2007 Share Napisano 14 Luty 2007 bez postprodukcji mi się bardziej podobało, tu cała kurtka zlewa się w jedną czarną plamę i twarz też się spłaszczyła. sympatyczna dziewczynka tylko kolor tła mnie razi, za ostry. osobiście bardziej by mi pasowała na tle jakiegoś samolotu albo innego pojazdu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferni Napisano 14 Luty 2007 Share Napisano 14 Luty 2007 pomysł z telem samolotu jest niezły albo ewentualnie jakis fragment, dziewczyka jest suuuper bardzo mi sie podoba, jednak zgodze sie z ania co do tej czarnej plamy i cos mi nie pasuje w prawej rece tzn wyglada to troche tak jak gdyby dłon wchodzila w lewy biceps, ale jak mówisz ze juz ci sie nie chce no to cóz ale lepij porobij jeden dzien dłuzej ale z lepszym efektem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti Napisano 20 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2007 z nudow procz miesniaka postanowilem przerenderowac sobie jeszcze te postac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pit17 Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 juz lepiej:) postaraj sie zrobic jakas fajna scenke dla niej w tamtych renderach kolory razily oczy Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi