Napisano 16 Wrzesień 200618 l Oto resztki z mojego projektu. Reszty nie mam czasu skonczyc juz. W zasadzie to tez jest to tak srednio skonczone, ale nie mam sily juz na nia patrzec. Robione w max 8. Render to oczywiscie mental ray z wlaczonym FG Photoshop do tekstur i postprodukcji(troche wiejska;)) Pozdro kochani:* EDIT: podmienilem obrazek na ostrzejszy a tu link do starego: http://img133.imageshack.us/img133/858/dziewcznakoniecrc1.jpg
Napisano 16 Wrzesień 200618 l Za mało dziewczynki, a za dużo tła (chyba, że na tapetę sobie zrobiłeś). :)
Napisano 16 Wrzesień 200618 l bardzo fajne :) razi jedynie raczka ktora nie ma zagietych paluszkow ;]
Napisano 16 Wrzesień 200618 l fajna twarz, naprawdę spoko :) niestety ubrania (zwłaszcza tekstury / shadery) trochę gorzej... pozdrawiam
Napisano 16 Wrzesień 200618 l Słuchaj bardzo przyjemna praca. Gra świateł jest dla mnie bardzo ok! Przyciąga oko : ]
Napisano 16 Wrzesień 200618 l serwus :) bardzo fajne :) Dla mnie troche za mocne blury - ale pracy to niewiele ujmuje :) Super wyszło :) W zasadzie to tez jest to tak srednio skonczone, ale nie mam sily juz na nia patrzec. hahahah, no to pomysl , co ja czuje , gdy widze Leona, i te wszystkie domki, autka itp :DD pozdrawiam :) !
Napisano 17 Wrzesień 200618 l Autor Dzieki kochani za odpowiedzi:* Za mało dziewczynki, a za dużo tła (chyba, że na tapetę sobie zrobiłeś). :) w sumie to mialem to na tapecie przez pewien czas;) bardzo fajne :) razi jedynie raczka ktora nie ma zagietych paluszkow ;] dzieki:* raczka nie jest zriggowana bo jest skaszaniona okrutnie;] fajna twarz, naprawdę spoko :) dzieki:* niestety ubrania (zwłaszcza tekstury / shadery) trochę gorzej... pozdrawiam true true... Słuchaj bardzo przyjemna praca. Gra świateł jest dla mnie bardzo ok! Przyciąga oko : ] dzieki:* serwus :) bardzo fajne :) Dla mnie troche za mocne blury - ale pracy to niewiele ujmuje :) Super wyszło :) dzieki:* blury dalem mocne bo kiepskawy render torche wyszedl:] hahahah, no to pomysl , co ja czuje , gdy widze Leona, i te wszystkie domki, autka itp :DD pozdrawiam :) ! respect dla ciebie :) napis lipny. true true... Pozdarwiam:*
Napisano 17 Wrzesień 200618 l Witam. Twój wątek jest źle nazwany, przeczytaj regulamin dot. nazewnictwa wątków w działach Galeria i WIP pod linkiem: http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=2595 Następnie wprowadź poprawki zgodnie z wytycznymi regulaminu. Zapoznaj się też z całym regulaminem max3d.pl: http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 Niezastosowanie się do powyższych zasad zaowocuje usunięciem źle nazwanego wątku. W przyszłości wątki będą usuwane bez ostrzeżeń.
Napisano 17 Wrzesień 200618 l ładnie tylko rzeczywiście ten blur troche przeszkadza, i tło mogło by być ciekawsze :]
Napisano 17 Wrzesień 200618 l Witam!! mi sie bardzo podoba :) tylko te palce to co klicek powiedzial ;) texturki dla mnie tez super :D sam bym takich nie zrobil :) pozdro
Napisano 17 Wrzesień 200618 l Autor Pecet-no mogloby byc le nie chce mi sie juz bawic z tym nielot-dzieki:* textury i shadery to dla mnie najwieksza udreka. nie cierpie tego etapu;) troche wyostrzylem obraz jak was ten blur tak meczy;):*
Napisano 18 Wrzesień 200618 l Przyjemnie, bardzo przyjemnie (!!!) Gratulacje - dobra robota... PS. To teraz tylko samolot zrób, bo aż jej palce zdrętwiały, (co wcześniej koledzy już zauważyli) - tak by sobie polatała :-P Pozdrawiam!
Napisano 18 Wrzesień 200618 l Autor ha!! pomysl przedni!!:] ze tez na to wczesniej nie wpadlem:( moze kiedys jak sklece jakis model samolotu to go dodam:] pozdro
Napisano 19 Wrzesień 200618 l Matti - laseczka mi sie podoba, nawet bardzo! Ja w niej bym nic nie zmenial, ma swoj nie powtarzalny charakter. I do twarzy jej na tym tle. No a z tym samolotem to pomysl powaznie, to jest bardzo dobry pomysl! Bo teraz jakos pusto i czegos brakuje.... samolotu. pozdrowionka
Napisano 19 Wrzesień 200618 l Tak, tylko pamiętaj: samolot tez powinien mieć podobny styl. Możesz mu dać charakter bombwca, i dorysować na kadłubie jakiegoś lalusia z kwiatkiem w zębach oraz podpisem:"Ślicznotek z Memphis" :D
Napisano 20 Wrzesień 200618 l Autor dzieki za komentarze ale jednak juz nie bede nic w tej pracy zmienial/dodawal. Biore sie za nowy projekt (do mojego portfolio). pozdro 600:*
Napisano 23 Wrzesień 200618 l bardzo mi sie podoba, naprawde bardzo.!!! zmiejsz nasycenie koloru tla, hehe tutaj na forum to kazdy madrzejszy :D pozdr
Napisano 24 Wrzesień 200618 l A możesz pokazac render nieco bliżej kurtki :D Posladki też wypadałoby pokazac. ;) Dla mnie rewelka. Spodziewałem się większego projektu. Ale zawsze coś. ;) Pozdrawiam
Napisano 13 Luty 200718 l Autor Z nudow postanowilem troche pobawic sie post-produkcja i takie cus wyszlo. pozdrawiam
Napisano 14 Luty 200718 l bez postprodukcji mi się bardziej podobało, tu cała kurtka zlewa się w jedną czarną plamę i twarz też się spłaszczyła. sympatyczna dziewczynka tylko kolor tła mnie razi, za ostry. osobiście bardziej by mi pasowała na tle jakiegoś samolotu albo innego pojazdu.
Napisano 14 Luty 200718 l pomysł z telem samolotu jest niezły albo ewentualnie jakis fragment, dziewczyka jest suuuper bardzo mi sie podoba, jednak zgodze sie z ania co do tej czarnej plamy i cos mi nie pasuje w prawej rece tzn wyglada to troche tak jak gdyby dłon wchodzila w lewy biceps, ale jak mówisz ze juz ci sie nie chce no to cóz ale lepij porobij jeden dzien dłuzej ale z lepszym efektem
Napisano 20 Czerwiec 200717 l Autor z nudow procz miesniaka postanowilem przerenderowac sobie jeszcze te postac:)
Napisano 21 Czerwiec 200717 l juz lepiej:) postaraj sie zrobic jakas fajna scenke dla niej w tamtych renderach kolory razily oczy Powodzenia