tweety Napisano 21 Wrzesień 2006 Share Napisano 21 Wrzesień 2006 Witamy my czyli Watek załozony specjalnie dla nas wrocławiaków chcących wybrać się wspónie pofotografować to i owo :) Składajcie tutaj propozycje gdzie i kiedy, po co i na co, z czym i o czym, czyli po prostu umówmy się na spotkanie fotograficzne i podnieśmy naszego skilla! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 21 Wrzesień 2006 Share Napisano 21 Wrzesień 2006 Jestem za, ale we Wrocku bede dopiero 28-ego :( { no i nie mam czym tak za ciekawie fotografowac, chociaz moj p93 i jego manual daje jakas maciupenka namiastke fotografowania lustrzankami ;) } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 21 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2006 mi pasuje każdy weekend :) szkołe mam od 8 do powiedzmy 11-12. więc w rynku na 12 będę na pewno :] po każdym spotkaniu (lub w trakcie) przewidziane bro oczywiście :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 21 Wrzesień 2006 Share Napisano 21 Wrzesień 2006 pomysł bardzo dobry bardziej niedziela, jutro będę wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 22 Wrzesień 2006 Share Napisano 22 Wrzesień 2006 Fotografowac tylko ? Ja miałem nadzieje na jakis meeting przy piwku :] moze po fotografowaniu takie cos by wypaliło ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 22 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2006 spokojnie :] plener w ten weekend to okazja do podjęcia stosownych decyzji w sprawie meetingu :] zarząd musi na spokojnie coś przedyskutować ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 22 Wrzesień 2006 Share Napisano 22 Wrzesień 2006 ehh Wrocław, Wrocław, moze by tak blizej ?:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 22 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2006 Wrocław to centrum wszechświata :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Wrzesień 2006 Share Napisano 22 Wrzesień 2006 eee fotografowac :( meeting zrubcie a nie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 22 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2006 khem.. khem... no to ktoś chetny na jutro? Piksar, Vorek? panowie! konkrety proszę :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 22 Wrzesień 2006 Share Napisano 22 Wrzesień 2006 a czy bez aparatu tez mozna?* ;] *tak tylko pytam - i tak bede dopiero 28 -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 22 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2006 widze, że każdy chce już zlocik :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 22 Wrzesień 2006 Share Napisano 22 Wrzesień 2006 Noooo *rozglada sie nerwowo za kuflem z piwem ;)* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 22 Wrzesień 2006 Share Napisano 22 Wrzesień 2006 Noooo *rozglada sie nerwowo za kuflem z piwem ;)* No dokładnie :D przydał by sie stary dobry meeting :D np 30 wrzesnia lub 7 pazdziernika :D :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 23 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2006 Do spotkania oczywiście doszło :] Przybyła niesamowicie liczna grupa czyli ja Vorek i Siepacz :] Wystawa PKP nie okazała się niczym ciekawym więc trzasnąwszy kilka fotek ruszyliśmy piechotką do... ZOO :] Było całkiem przyjemnie nie licząc spuchnetych kostek o łażenia od klatki do klatki... ;] Dwa zdjątka z PKP. Reszta to takie głupoty ;) Wrocławskie ZOO czyli spontaniczne spacery userów max3d.pl: Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 23 Wrzesień 2006 Share Napisano 23 Wrzesień 2006 ja Ci chyba ręce połamię śliczne fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
batonx Napisano 23 Wrzesień 2006 Share Napisano 23 Wrzesień 2006 oooo kurde!! tweety czaderskie fotki!!! czym ty takie zoomy robisz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Wrzesień 2006 Share Napisano 23 Wrzesień 2006 swietne foty oj swietne!! reszta pokazywac foty :) pierwsze dwa zdjecia mistrzostwo ;P pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 23 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2006 pikSar: hehe :D dzięki :) batonx: Sigma 70-200 f:4 - 5.6 nielot: dzięki, które pierwsze? z PKP czy z ZOO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 23 Wrzesień 2006 Share Napisano 23 Wrzesień 2006 on miał sigmę a ja nie ;] czaderskie foto tweety, widzę że ostra selekcja była :) teraz moja kolej (jakby komuyś się nie wyświetlały fotki to są tutaj http://www.octavo.webd.pl/images/zoo/vorek ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 23 Wrzesień 2006 Share Napisano 23 Wrzesień 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
routee Napisano 23 Wrzesień 2006 Share Napisano 23 Wrzesień 2006 cudo :OO lemur i struś ownz vorek: szkoda uciętego łba tej zebry ps. ja sie chyba przeprowadzam do wrocka ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 23 Wrzesień 2006 Share Napisano 23 Wrzesień 2006 od lewej: Siepacz, Vorek, Tweety POZDRAWIAMY !! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Wrzesień 2006 Share Napisano 23 Wrzesień 2006 Tweety mowil Ci ktos ze robisz genialne fotki ? :D Voreczek tez superowo, ale jednak w niektorych fotach brakuje tego czegos ;] ostatnia fota gangsterska :D Vorek LOL :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Wrzesień 2006 Share Napisano 23 Wrzesień 2006 tweety--> z zoo choc ten z pkp tez swietne :) vorek--> klasa ani troche nie ustepujesz tweetiemu jedziecie leb w leb :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 23 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2006 wow! toś Vorku zarzucił materiałem! superos :) ode mnie na dobranoc taka oto wizja kół (odpowiedź na niebieskie koła Vorka): i kilka "okolicznościowych" fotek: Klicek: dzięki bro :) ale to tylko kwestia sprzętu :] nielot: to nie zawody ;) :D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 24 Wrzesień 2006 Share Napisano 24 Wrzesień 2006 Jadę zobaczyć wystawę psów o której Tweety pisałeś w pierwszym wątku, może coś pstryknę (coś napewno pstryknę tylko czy da się to pokazać) bedę około 10.30-11 na Olimpijskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 24 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2006 no to powodzenia :) ja dzisiaj odpadam. mam robótkę na poniedziałek a poza tym bateria jest LOW więc dużo bym się nie napstrykał :] btw: wrzuć jakąś fotkę zrobioną tele 500. ale bez obróbki i w oryginalnych rozmiarach. zchęcią obejrzę co to za cudo :) Pozdrawiam [++] i to już ostatnia partia jaka przeszła selekcję: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 24 Wrzesień 2006 Share Napisano 24 Wrzesień 2006 trzeba przyznać że gady są najlepsze, świetnie pozują, mają ładne kolorki a poza tym nadają się idealnie na referki/ teksturki różnych kreatur :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 24 Wrzesień 2006 Share Napisano 24 Wrzesień 2006 Owned :o Piekne fotki! Chyba sprzedam nerke, zeby sobie 350D kupic :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 24 Wrzesień 2006 Share Napisano 24 Wrzesień 2006 świetne foty chłopaki, szczególnie gady :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 24 Wrzesień 2006 Share Napisano 24 Wrzesień 2006 Kurna no pieknie pieknie panowie. Widac roznice miedzy sprzetem i foteczkami..duzo daje teleObw Tweetego fajna glebia wyszla. Ja bym sie wybral z wami moze panowie nastepnym razem ale pod tytulem zabawy Texturkowy MEETIng wroclawski - czyli fajne miejscowki i foteczki jakichs fajnych elewacek albo cos..wiadomo pod teksturki, bo samemu sie raczej nie chce chodzic po calym miescie (przynajmniej ja nie mam tyle zapalu co wy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 24 Wrzesień 2006 Share Napisano 24 Wrzesień 2006 no witam i od razu mam propozycje gdzie możecie przyjechać...Milicz...a dokładnie stawy milickie;] byśmy sie umówili...wy byście przyjechali po mnie;] i było by fajnie...lol...wiec zapraszam ...cholera że ja nie mam aparatu tzn. mam ale taki za 800 zł ....i to było 2 lata temu;/ wiec moge wam pokazać rezerwat przyrody;] Zapraszam i Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 24 Wrzesień 2006 Share Napisano 24 Wrzesień 2006 No i wspominana wystawa psów na początek Rada ministrów : ------------------------------------------------------------ To nieprawda, że dobre zdjęcia to zasługa sprzętu, to nieprawda że Canon 350D robi dobre zdjęcia oprócz szmalu trzeba mieć jeszcze odrobinę talentu a ja nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weinert Napisano 24 Wrzesień 2006 Share Napisano 24 Wrzesień 2006 pójdziesz siedzieć za 1wszą fotkę pikSar to napewno było jakieś tajne zebranie... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 24 Wrzesień 2006 Share Napisano 24 Wrzesień 2006 pójdziesz siedzieć za 1wszą fotkę pikSar to napewno było jakieś tajne zebranie... ;) Oj prawda... Papa pikSar *macha chusteczka* ;) Hyh cos smutny ten owczarek niemiecki na ostatniej focie ; P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 24 Wrzesień 2006 Share Napisano 24 Wrzesień 2006 ale bym sobie zjadł taką gęś;] o właśnie to kaczka czy gęś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 Ja tak z wami nie mogę ;] świetne , wszystkie ! :) knysha - powiedz że za pewnien czas ...na stancje przybędzie jeszcze jednen współlokator ;) tak za mniej więcej 4 lata :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siepacz Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 Cwaniaki z cyfrówkami:D A tak na poważnie to super fotki:) Dla zainteresowanych info: Sobota 30.09.2006, Partynice - gród wczesnośredniowieczny 12.00 OTWARCIE I PREZENTACJA GRUP 14.00 TURNIEJ BOJOWY O KASĘ KOMESA 16.00 PREZENTACJA UZBROJENIA RYCERZA ZACHODNIEGO I WOJOWNIKA WSCHODNIEGO Z 13-EGO WIEKU (MAŁY WYKŁAD) 17.00 INSCENIZACJA NAJAZDU TATARÓW NA GRÓD 18.00 KONCERT GENDOSA Z TUWY I ALTAI KHANGAI Z MONGOLI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infected Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 WROCŁAW BY NIGHT Mam zamiar postrzelać trochę fotek nocnego Wrocławia. Fajnie by było w jakiejś grupce. Mam nawet jedno wolne miejsce w samochodzie. Wiec jeżeli ktoś jest zainteresowany to chętnie - jak by się znalazł jeszcze ktoś z autem to mamy przecież kilka ciekawych wariacji na temat oświetlania architektury itp. Chętnych zapraszam PM lub GG: 4037687 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 3 Październik 2006 Autor Share Napisano 3 Październik 2006 witam :) w sumie warte to obgadania. myślałem o jakichś ruinach czy starych zakładach. trochę industrialu nikomu nie zaszkodzi. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 jestem za, jak najbardziej :) można by zachaczyć o "stranger-hostel" huehuehue [+] fajny klimacik jest w tym "szkielecie" biurowca przy drodze na bielany tylko moi kumple sie tam czesto w ASG bawia wiec trzeba uwazac by kulki nie dostac Już od jakiegoś czasu planuje się tam wybrać, wygląda ciekawie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 witam :) w sumie warte to obgadania. myślałem o jakichś ruinach czy starych zakładach. trochę industrialu nikomu nie zaszkodzi. Pozdrawiam fajny klimacik jest w tym "szkielecie" biurowca przy drodze na bielany :) tylko moi kumple sie tam czesto w ASG bawia wiec trzeba uwazac by kulki nie dostac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 3 Październik 2006 Share Napisano 3 Październik 2006 paintballa przeżyli to ASG będzie dla nich co najwyżej jakoby deszcz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infected Napisano 4 Październik 2006 Share Napisano 4 Październik 2006 łeee Nie kocham was :) Nikt się nie odezwał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 4 Październik 2006 Autor Share Napisano 4 Październik 2006 spokojnie :) jak tylko uporamy się ze zlotem we wrocku na pewno jakoś się umówimy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 Przyjedzcie do tego milicza ale szybko bo ptactwo odlatuje:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 jutro jedziemy do Warszawy po 3Dstudio 9 w sobote jest zlot we Wrocku to przybywaj potem pomyślimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 co sie dzieje chłopaki?? już nie robicie fotek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 28 Październik 2006 Autor Share Napisano 28 Październik 2006 aktualnie ja odpadam bo mam swoją robotę a odleżana niedawno grypa wcale mi przy tym nie pomogła. może w listopadzie można by się skusić na jakiś wypad w temacie "Jesienna proza życia" czy coś takiego :] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi