Napisano 21 Wrzesień 200618 l Witamy my czyli Watek załozony specjalnie dla nas wrocławiaków chcących wybrać się wspónie pofotografować to i owo :) Składajcie tutaj propozycje gdzie i kiedy, po co i na co, z czym i o czym, czyli po prostu umówmy się na spotkanie fotograficzne i podnieśmy naszego skilla! Pozdrawiam
Napisano 21 Wrzesień 200618 l Jestem za, ale we Wrocku bede dopiero 28-ego :( { no i nie mam czym tak za ciekawie fotografowac, chociaz moj p93 i jego manual daje jakas maciupenka namiastke fotografowania lustrzankami ;) }
Napisano 21 Wrzesień 200618 l Autor mi pasuje każdy weekend :) szkołe mam od 8 do powiedzmy 11-12. więc w rynku na 12 będę na pewno :] po każdym spotkaniu (lub w trakcie) przewidziane bro oczywiście :]
Napisano 22 Wrzesień 200618 l Fotografowac tylko ? Ja miałem nadzieje na jakis meeting przy piwku :] moze po fotografowaniu takie cos by wypaliło ? Pozdrawiam
Napisano 22 Wrzesień 200618 l Autor spokojnie :] plener w ten weekend to okazja do podjęcia stosownych decyzji w sprawie meetingu :] zarząd musi na spokojnie coś przedyskutować ;)
Napisano 22 Wrzesień 200618 l Autor khem.. khem... no to ktoś chetny na jutro? Piksar, Vorek? panowie! konkrety proszę :]
Napisano 22 Wrzesień 200618 l a czy bez aparatu tez mozna?* ;] *tak tylko pytam - i tak bede dopiero 28 -_-
Napisano 22 Wrzesień 200618 l Noooo *rozglada sie nerwowo za kuflem z piwem ;)* No dokładnie :D przydał by sie stary dobry meeting :D np 30 wrzesnia lub 7 pazdziernika :D :*
Napisano 23 Wrzesień 200618 l Autor Do spotkania oczywiście doszło :] Przybyła niesamowicie liczna grupa czyli ja Vorek i Siepacz :] Wystawa PKP nie okazała się niczym ciekawym więc trzasnąwszy kilka fotek ruszyliśmy piechotką do... ZOO :] Było całkiem przyjemnie nie licząc spuchnetych kostek o łażenia od klatki do klatki... ;] Dwa zdjątka z PKP. Reszta to takie głupoty ;) Wrocławskie ZOO czyli spontaniczne spacery userów max3d.pl: Pozdrawiam
Napisano 23 Wrzesień 200618 l swietne foty oj swietne!! reszta pokazywac foty :) pierwsze dwa zdjecia mistrzostwo ;P pozdro
Napisano 23 Wrzesień 200618 l Autor pikSar: hehe :D dzięki :) batonx: Sigma 70-200 f:4 - 5.6 nielot: dzięki, które pierwsze? z PKP czy z ZOO?
Napisano 23 Wrzesień 200618 l on miał sigmę a ja nie ;] czaderskie foto tweety, widzę że ostra selekcja była :) teraz moja kolej (jakby komuyś się nie wyświetlały fotki to są tutaj http://www.octavo.webd.pl/images/zoo/vorek )
Napisano 23 Wrzesień 200618 l cudo :OO lemur i struś ownz vorek: szkoda uciętego łba tej zebry ps. ja sie chyba przeprowadzam do wrocka ;/
Napisano 23 Wrzesień 200618 l Tweety mowil Ci ktos ze robisz genialne fotki ? :D Voreczek tez superowo, ale jednak w niektorych fotach brakuje tego czegos ;] ostatnia fota gangsterska :D Vorek LOL :D
Napisano 23 Wrzesień 200618 l tweety--> z zoo choc ten z pkp tez swietne :) vorek--> klasa ani troche nie ustepujesz tweetiemu jedziecie leb w leb :)
Napisano 23 Wrzesień 200618 l Autor wow! toś Vorku zarzucił materiałem! superos :) ode mnie na dobranoc taka oto wizja kół (odpowiedź na niebieskie koła Vorka): i kilka "okolicznościowych" fotek: Klicek: dzięki bro :) ale to tylko kwestia sprzętu :] nielot: to nie zawody ;) :D Pozdrawiam
Napisano 24 Wrzesień 200618 l Jadę zobaczyć wystawę psów o której Tweety pisałeś w pierwszym wątku, może coś pstryknę (coś napewno pstryknę tylko czy da się to pokazać) bedę około 10.30-11 na Olimpijskim
Napisano 24 Wrzesień 200618 l Autor no to powodzenia :) ja dzisiaj odpadam. mam robótkę na poniedziałek a poza tym bateria jest LOW więc dużo bym się nie napstrykał :] btw: wrzuć jakąś fotkę zrobioną tele 500. ale bez obróbki i w oryginalnych rozmiarach. zchęcią obejrzę co to za cudo :) Pozdrawiam [++] i to już ostatnia partia jaka przeszła selekcję: Pozdrawiam
Napisano 24 Wrzesień 200618 l trzeba przyznać że gady są najlepsze, świetnie pozują, mają ładne kolorki a poza tym nadają się idealnie na referki/ teksturki różnych kreatur :D
Napisano 24 Wrzesień 200618 l Kurna no pieknie pieknie panowie. Widac roznice miedzy sprzetem i foteczkami..duzo daje teleObw Tweetego fajna glebia wyszla. Ja bym sie wybral z wami moze panowie nastepnym razem ale pod tytulem zabawy Texturkowy MEETIng wroclawski - czyli fajne miejscowki i foteczki jakichs fajnych elewacek albo cos..wiadomo pod teksturki, bo samemu sie raczej nie chce chodzic po calym miescie (przynajmniej ja nie mam tyle zapalu co wy).
Napisano 24 Wrzesień 200618 l no witam i od razu mam propozycje gdzie możecie przyjechać...Milicz...a dokładnie stawy milickie;] byśmy sie umówili...wy byście przyjechali po mnie;] i było by fajnie...lol...wiec zapraszam ...cholera że ja nie mam aparatu tzn. mam ale taki za 800 zł ....i to było 2 lata temu;/ wiec moge wam pokazać rezerwat przyrody;] Zapraszam i Pozdrawiam
Napisano 24 Wrzesień 200618 l No i wspominana wystawa psów na początek Rada ministrów : ------------------------------------------------------------ To nieprawda, że dobre zdjęcia to zasługa sprzętu, to nieprawda że Canon 350D robi dobre zdjęcia oprócz szmalu trzeba mieć jeszcze odrobinę talentu a ja nie mam
Napisano 24 Wrzesień 200618 l pójdziesz siedzieć za 1wszą fotkę pikSar to napewno było jakieś tajne zebranie... ;)
Napisano 24 Wrzesień 200618 l pójdziesz siedzieć za 1wszą fotkę pikSar to napewno było jakieś tajne zebranie... ;) Oj prawda... Papa pikSar *macha chusteczka* ;) Hyh cos smutny ten owczarek niemiecki na ostatniej focie ; P
Napisano 25 Wrzesień 200618 l Ja tak z wami nie mogę ;] świetne , wszystkie ! :) knysha - powiedz że za pewnien czas ...na stancje przybędzie jeszcze jednen współlokator ;) tak za mniej więcej 4 lata :D
Napisano 25 Wrzesień 200618 l Cwaniaki z cyfrówkami:D A tak na poważnie to super fotki:) Dla zainteresowanych info: Sobota 30.09.2006, Partynice - gród wczesnośredniowieczny 12.00 OTWARCIE I PREZENTACJA GRUP 14.00 TURNIEJ BOJOWY O KASĘ KOMESA 16.00 PREZENTACJA UZBROJENIA RYCERZA ZACHODNIEGO I WOJOWNIKA WSCHODNIEGO Z 13-EGO WIEKU (MAŁY WYKŁAD) 17.00 INSCENIZACJA NAJAZDU TATARÓW NA GRÓD 18.00 KONCERT GENDOSA Z TUWY I ALTAI KHANGAI Z MONGOLI
Napisano 3 Październik 200618 l WROCŁAW BY NIGHT Mam zamiar postrzelać trochę fotek nocnego Wrocławia. Fajnie by było w jakiejś grupce. Mam nawet jedno wolne miejsce w samochodzie. Wiec jeżeli ktoś jest zainteresowany to chętnie - jak by się znalazł jeszcze ktoś z autem to mamy przecież kilka ciekawych wariacji na temat oświetlania architektury itp. Chętnych zapraszam PM lub GG: 4037687
Napisano 3 Październik 200618 l Autor witam :) w sumie warte to obgadania. myślałem o jakichś ruinach czy starych zakładach. trochę industrialu nikomu nie zaszkodzi. Pozdrawiam
Napisano 3 Październik 200618 l jestem za, jak najbardziej :) można by zachaczyć o "stranger-hostel" huehuehue [+] fajny klimacik jest w tym "szkielecie" biurowca przy drodze na bielany tylko moi kumple sie tam czesto w ASG bawia wiec trzeba uwazac by kulki nie dostac Już od jakiegoś czasu planuje się tam wybrać, wygląda ciekawie :)
Napisano 3 Październik 200618 l witam :) w sumie warte to obgadania. myślałem o jakichś ruinach czy starych zakładach. trochę industrialu nikomu nie zaszkodzi. Pozdrawiam fajny klimacik jest w tym "szkielecie" biurowca przy drodze na bielany :) tylko moi kumple sie tam czesto w ASG bawia wiec trzeba uwazac by kulki nie dostac :)
Napisano 3 Październik 200618 l paintballa przeżyli to ASG będzie dla nich co najwyżej jakoby deszcz :D
Napisano 4 Październik 200618 l Autor spokojnie :) jak tylko uporamy się ze zlotem we wrocku na pewno jakoś się umówimy :)
Napisano 9 Październik 200618 l jutro jedziemy do Warszawy po 3Dstudio 9 w sobote jest zlot we Wrocku to przybywaj potem pomyślimy
Napisano 28 Październik 200618 l Autor aktualnie ja odpadam bo mam swoją robotę a odleżana niedawno grypa wcale mi przy tym nie pomogła. może w listopadzie można by się skusić na jakiś wypad w temacie "Jesienna proza życia" czy coś takiego :] Pozdrawiam