Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

hej zrobilem na szybko dla jednego z uzytkownikow forum, z tad chyba trafi do wiekszej liczby userow

obiekt przed poprawka :

webster1.jpg

obiekt po poprawkach :

webster.jpg

link do tuta :

tutek sredniej jakosci jak ktos ma udostepnic 100 mb to wrzuce full res

low res 27 mb :

http://www.mm.pl/~shareit/glowa.rmvb

hi res 127 mb :

http://www.octavo.webd.pl/klicek/glowa.avi

mam nadzieje ze komus sie przyda :)

• Odpowiedzi 22
  • Wyświetleń 6,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

nie wiem jak rodzice wytrzymywali w jednym domu z takim naporem talentu :)

oczywiście + :)

Napisano

Koontynuj :) We want more!!!!! :) REWELACJA!!!! Chlopie zrob serie videotutkow na temat modelowania postaci i sprzedawaj CD i DVD :) Albo download za kase :)

Napisano

o wspaniała myśl - pomyśl Klicuś nad wydaniem jakiegoś szkoleniowego DVD :)

Napisano

piekna robota!!

tuta jeszcze nie widzilaem(wlasnie sciagam) ale wyglada smakowicie :)

naprawde ukolony do samej ziemi

kurde ja tez tak chce umiec :(

pozdro

Napisano

tutka jeszcze nie widzialem, ale podoba mi sie Twoje podejscie - pomogles ziomkowi i przy okazji inni skorzystaja, moze rzeczywiscie warto by pomyslec o plycie dvd z tutkami? jestem pewnien na 100%, ze znalazloby sie paru ludzi, ktorzy za nie za duze pieniadze (tak mysle) chcieliby taka pomoc w domu miec. Wogole jakby tak paru geniuszy z tego forum sie zebralo w kupke i wypuscilo plyte na sprobe (badz platny download jak juz Grimor wspomnial) to by bylo fajnie. Od razu zaznaczam, ze bylbym jednym z pierwszych kupcow.

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Dzieki chlopaki za wszystkie komenty :*

Vorek - hehe :) narazie tylko Ty :* dzieki za miejsce na ftp

krzyhhh - dzieki ;]

fikołek- mam nadzieje ze pomoze :)

chveti - haha :D jedno nie wytrzymalo ;)

brumugun- no to dobrze :D

Grimor- do poki nie mam rodziny na utrzymaniu itp nie ma takiej potrzeby ;] no ale kaska wiadomo ze zawsze by sie przydala , pomysle nad tym

jaras- Ty maly diabełku :) pogadamy o tym we wro ;]

nielot007 - dzieki :) spokojnie sie nauczysz bez problemowo mysle po tym co dotad umiesz :)

Pionier- Dzieki ;]

anJek - Masz racje :) gdyby sie skrzyknelo kilka osob bylo by o niebo latwiej z takim projektem ;]

Wrzucam na serwer juz wersje hi - 100 mb dzieki uprzejmosci Vorka :) pozdrowka Voreczku

Napisano

no KLICEK teraz dopiero obejrzałem i troszke mnie wbiło w krzesło :)

jesteś szalonyyy!! co zrobić żeby być w połowie taki jak ty :D

ja swoją głowke powolutku robie coś zmienie poobracam przypatrze sie obejrze kilka fotek referencyjnych zobacze znowu poprawie, może po głębszych przemyśleniach zminie troche topologie siatki i tak bez końca :)

a ty zapierdzielasz bez zastanowienia że na monitorze tylko mazy widać :)

pozazdrościć skila, z tymi treningami DVD to mogłoby wypalić

kiedyś mieliście grupe actimel coś z tego wyszło bo nie widziałem ??

Napisano

fikołek - co do grupy actimel to zwróć uwagę na nasze avatary ;) a co do szkoleniowych dvd to sprawa jest zawieszona ale nie umarła - na razie przymierzamy się koncepcyjnie do CG Challenge i tak jest ciągle .... ciągle coś ;)

Napisano
  • Autor

Fikołek moze nie widac tego tak jak wczesniej , ale caly czas wspolpracujemy ze soba i musze powiedziec w tajemnicy ze wspolpraca idzie nam tak dobrze jak nigdy wczesniej oby tylko nie zapeszyc :) mysle ze bedzie jeszcze lepiej i jezeli nie platne tutki to darmowe od nas 2ch sie jeszcze pokza napewno.

Co do wczesniejszego Twojego pytania wydaje mi sie ze 4 godzinki dziennie modelowania i spokojnie mnie przeskoczysz

Napisano

KLICKU – jedyna rzecz jaka się mi nie podoba to to:

You must spread some Reputation around before giving it to KLICEK again.

:(

Może czas zmienić troszkę niektóre zasady ;)

Napisano

Dzięki Master Kiełbaster :*** ale wiem, że to był oczywiście żart :)

Ale i tak nigdy nie będę tak dobry jak KLICEK...

PS - KLICEK, chłopie ty od przedszkola w 3D siedzisz czy co?? :D

Napisano
  • Autor

Hehe :)))

Tak tutek juz jest na ftp ... wrzucalem i przysnalem ;D wrzucalem od 11 do 17 ;>

Patry spokojnie dasz rade tylko modeluj nie duzo Ci brakuje, masz 14 lat wiec do 18 mastki masz jeszcze 4 nie poddawaj sie a zobaczysz co bedziesz wyprawial za te 4 latka ;]

Vorek dzieki bardzo jeszcze raz za miejsce na ftp jestem Twoim dluznikiem juz ktorys raz :D