General Straw Napisano 19 Październik 2006 Share Napisano 19 Październik 2006 Witam. Bronilem sie przed Zbrushem ale jakies 1-2 miesiace temu sie przemoglem bo byl mi potrzebny do roboty. Te modele zostaly wykonane w celu opanowania softu bo tak najlatwiej sie nauczyc. Robione byly na raty, czasami przeskakiwalem miedzy modelami. Nie mam zamiaru ich teksturowac ani renderowac poniewaz sluzyly tylko do nauki. Nic tez nie bede poprawiac. Poprostu wyglada to na tyle przyzwoicie, ze zamieszczam. Te rendery sa z Zbrusha standardowe oswietlenie + cavity map (taki dirt map). Perspektywy brak bo perspektywa w Zbrushu delikatnie mowiac pozostawia wiele do zyczenia. Antialiasingu tez brak, musial bym to renderowac w podwojnej rozdzielczosci i zmniejszac a spieszylo mi sie wczoraj. Podstawowe siatki wymodelowane w Silo. Aha, nie wchodzic na modemie ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 19 Październik 2006 Share Napisano 19 Październik 2006 na wprawki ok ale tylko ok, kurak najlepszy :) fajnego detalu mu na skorze nadziobales wyglada bardzo fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 19 Październik 2006 Share Napisano 19 Październik 2006 Bardzo fajne, tylko w tym ostatnim obrazku, ma on za dużo żył ma na łbie, na skroniu jest okej, ale łbie cos jest nieteges ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 19 Październik 2006 Share Napisano 19 Październik 2006 Dobra robota - anatomia twarzy mogłaby byc trochę bardziej dopracowana . Zmutowny drób świetny jeśli chodzi o detal :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 19 Październik 2006 Share Napisano 19 Październik 2006 Mi się nabardziej pierwsza głowa podoba. Kurak niczego sobie. Druga głowa to wygląda tak jakby ci Arnold S. nie wyszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 19 Październik 2006 Share Napisano 19 Październik 2006 bardzo ładnie jak dla mnie wszystkie super:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 19 Październik 2006 Share Napisano 19 Październik 2006 Generalnie brawo jasiu :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 19 Październik 2006 Share Napisano 19 Październik 2006 pierwsza głowa najlepsza dla mnie :] Zajebiste sa te porki na twarzy, jak je zrobiłeś? Co do kuraka to jest bardzo fajny ale dla mnie od ramion w dół, bo główka z tą szyja mi osobiście nie podchodzi. No ale pierwsza główka jak dla mnie bomba :D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 19 Październik 2006 Share Napisano 19 Październik 2006 WitaM!! pierwsza glowka mistrzostwo :) kura taka jakas dziwna do mnie nie przemawia :) choc modeling piekny glowa nr2 brzydka mi sie nie podoba :D usta chyba za malo wygiete choc bardzo ladnie wyszly :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 19 Październik 2006 Share Napisano 19 Październik 2006 pierwsza glowa niesamowita, reszta nie gorsza pod wzgledem technicznym, ale nie podobujusiuju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 19 Październik 2006 Share Napisano 19 Październik 2006 Głowki fajne, jednak zbyt mocno napaćkane tym zbrushem - osobiście nie lubię tego. Kurczak całkiem symatyczny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 20 Październik 2006 Share Napisano 20 Październik 2006 no rzeczywiscie pierwsza twarz chyba najlepsza;] mozesz powiedziec skad sie uczyles z brusha? moze podasz jakies stronki do podstaw albo cus;]? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 23 Październik 2006 Share Napisano 23 Październik 2006 Ludziom sie w d. przewraca takie modele tylko do nauki robic:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deviator Napisano 24 Październik 2006 Share Napisano 24 Październik 2006 Trzecia głowa jest bardzo podobna do łepetyny generała (tfu) Kiszczaka a to chyba za sprawą nosa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi