Jump to content

Pojazd 3D: AUDI R8

pecet

Recommended Posts

Ja nie jestem jeszcze debeściak w te klocki i wolę widzieć całą bryłę zanim się wypowiem bo wtedy widać czy jest coś prosto czy nie. Model jako sama maska ze zderzakiem wygląda dobrze. Trochę rogi ci pouciekały ale to napewno się zmieni.

damusTo: AM...może zrobie..ale tylko nowe :D

hk, Wiktor: siatka bedzie jak będzie ładna :p

Tores: rogi i inne takie zakamarki, to dopiero przy nadawaniu grubości blachom

dzisiaj troche posiedziałem i taki drobny update prezentuje(wiem że drzwi troche lipne, jeszcze popróbuje poprawić):

edit: nie zauważyłem że nie dodałem obrazków:p

nie no to nie przez moje skąpstwo :p tylko porostu moge co najwyżej używać czworokątów i lepiej jak będzie mniej poly...bo przecież jeszcze silnik trzeba będzie zrobić, bo teraz samochody bez silników sie już nie liczą :P

No to było chyba uszczypliwe, ja nie mówie o nkatach tylko sugeruję wyciąc te kilka trójkątów na rzecz czworokątów widział przecie żem je wyczaił więc nie mówi że nie widać skoro widać, ja widzę więc fuszerki mie tu nie robi siatka mnie tu nie kłamie. A pare triaglesów w tę czy tamtą to nie tobi znaczenia chyba ze masz ciągle 128 mb ramu ;)

hkropinski -> ej no miałeś mi narysować, ja specjalnie tutaj siatki zamieszczam, a Ty tylko piszesz że trójkąty są, eh zawiodłeś mnie :p

damusTo -> shaderki to bardzo próbna wersja, już mam w głowie inną prezentacje nie studyjną, tylko ładne hdri potrzebuje :) a i jeszcze ja nie jestem jakiś tam dobry z ortografi, ale...;)

No ostatni render jest bardzo bardzo. Felgi najbardziej mnie gryzą, ten materiał jakiś bezpostaciowy jest. :) Model bardzo dobry.

Napisałbym coś więcej, ale nie mogę przejść ostatniego wyścigu w NFS Carbon przez kolesia, który rozbija się tym właśnie wozem. ;)

Ra zakup murcielago a przejdziesz odrazu;p...sorry za off topic...

co do pracki ostra co tu duzmo mowic...przydalo by sie jednak troche doswietlic model od lewej jeszcze i cos jak wczesniej byla mowa z felami zrobic po za tym naprawde ok...poziom forum rosnie co mnie cieszy bardzo;)