pawest Napisano 21 Październik 2006 Napisano 21 Październik 2006 Witam i zapraszam do komentowania. Całość wykonana w 3dsmax z pomocą mentalray, tekstury w photoshop'ie. Pozdrawiam
piotrek Napisano 21 Październik 2006 Napisano 21 Październik 2006 Model bardzo ładny; oczy jednak troszkę duże i z uchem cos nie tak :) Nie jestem także przekonany do tego tła. Ogólnie - bardzo dobrze.
ZiBi_PL Napisano 21 Październik 2006 Napisano 21 Październik 2006 hmm wloski sa Beee no i to tlo ;] a tak to milusio :) ps. nad zrenica bym popracowal jeszcze :)
BLADE Napisano 21 Październik 2006 Napisano 21 Październik 2006 tak jak pisze Piotrek, źrenice zmniejsz razem z oczami i wydaje mi sie że żuchwa kończy sie troche za daleko.. ale to może wina ujęcia. nos i usta bardzo ładne. popracuj jeszcze nad włosami bo narazie mocno sie zlewają, w rzeczywistości nie ma na włosach jednego koloru tylko cala gama(rozjasnienia itp) ogólnie ładnie, powodzenia i pracój dalej
peterr Napisano 21 Październik 2006 Napisano 21 Październik 2006 Bardzo ładne usta ,ładny nos,teksturki/shadery... ale gorzej z uchem [wygląda jak plastikowe],oczami[ehh],włosami[całkiem czarne] i brwiami... pozdro i powodzenia:)
chveti Napisano 21 Październik 2006 Napisano 21 Październik 2006 popraw temat na zgodny z regulaminem. a tak co do pracy to trochę plastik.
Master Kiełbaster Napisano 21 Październik 2006 Napisano 21 Październik 2006 Sztucznie i nieanatomicznie ale przypomina kobietę :* Więc nie jest źle. Przydała by się inna fryzura.
zeet Napisano 21 Październik 2006 Napisano 21 Październik 2006 Niezłe jako całość ,takie detale jak anatomicznie dziwne ucho ,źrenice i oczy za duże i coś nie tak w okolicy kości obojczykowych-chyba zbyt proste, powinny tworzyć bardzo łagodny łuk z lekką wypukłością na wysokości paska-ramiączka.
krzyhhh Napisano 21 Październik 2006 Napisano 21 Październik 2006 ładna narkomanka ;) a tak co do technicznego wykonania.. to włosy mi się nie podobają.. są za czarne.. jak byś je w PS domalował. No i jeszcze ucho.. nie naturalnie. ale tak to całkiem całkiem pozdrawiam
Konras Napisano 23 Październik 2006 Napisano 23 Październik 2006 Obrazek ladny... ale nie dopieszczony, a bledy jakto bledy zawsze gdzies sie wkradna. Coz ja moze jestem amatorem to nie zauwazylem ich az tyle co przedmowcy, a moze to jednak oni sie ich dopatrywali na sile ^^' Pozdrawiam.
Maceo Napisano 23 Październik 2006 Napisano 23 Październik 2006 Duża część zajebista. Ale są właśnie takie małe rzeczy jak oczy i ucho (pierwsze za duże, drugie za plastikowe) trochęrozwalają scenkę.. no i to tło brzydkie. Tyci tyci i będzie bomba pracka.
Marcin Napisano 23 Październik 2006 Napisano 23 Październik 2006 Przeczytaj regulamin i dostosuj się do nazewnictwa wątków. http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=2595 Aby zmienić nazwę wątku naciśnij EDYCJA w pierwszym poście i > Go advanced Tam w polu "tytuł" wprowadź poprawioną nazwę. Jeśli tego nie zrobisz temat zostanie skasowany.
Rekomendowane odpowiedzi