Eloy Napisano 23 Październik 2006 Napisano 23 Październik 2006 "Grzybek" i "Wieżowiec" moje dwie prace! Ocencie sami! "Grzybek": "Wieżowiec": Więcej moich prac na http://www.maxima3d.yoyo.pl. Dział Złota Galeria. 1
Marcin Napisano 23 Październik 2006 Napisano 23 Październik 2006 Przeczytaj regulamin i dostosuj się do nazewnictwa wątków. http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=2595 Aby zmienić nazwę wątku naciśnij EDYCJA w pierwszym poście i Go advanced Tam w polu "tytuł" wprowadź poprawioną nazwę. Jeśli tego nie zrobisz temat zostanie skasowany.
rowr Napisano 23 Październik 2006 Napisano 23 Październik 2006 noo poprawnie zrobione tutki :]...drugie dziwnie wyglada przez ten cell shading czy jak to zwal
piksar Napisano 23 Październik 2006 Napisano 23 Październik 2006 nie do końca poprawnie, bo grzybek nie rzuca poświaty na trawę
arch515 Napisano 23 Październik 2006 Napisano 23 Październik 2006 to prima prilis sory ale.to jakiś joke??????
Knysha Napisano 23 Październik 2006 Napisano 23 Październik 2006 Oldskul... Az sie lezka w mym oku zakrecila jak popatrzylem na tego 'grzybka'
Master Kiełbaster Napisano 24 Październik 2006 Napisano 24 Październik 2006 Kupa meduz na środku trawnika łamie prawo! :*
velrod Napisano 24 Październik 2006 Napisano 24 Październik 2006 Ta pracka to albo 2% albo twoja wizja jest mało zrozumiała
arev Napisano 24 Październik 2006 Napisano 24 Październik 2006 kolejny "przywlaszczacz"? Eloy, na twojej stronce jest taka praca: http://www.maxima3d.yoyo.pl/images/photoalbum/000000003.jpg jakos watpie zebys byl jej autorem, widzac co tutaj prezentujesz... dodatkowo wyglada jakbys wymazal z naroznikow jakies napisy (i to paintowym sprayem). moglbys wytlumaczyc? p.s. na dodatek jeszcze komentujesz wlasne prace... "krajst" :/
Tores Napisano 24 Październik 2006 Napisano 24 Październik 2006 Nie no nie mówcie, że on założył stronę o grafice prezentując taki poziom.
David14 Napisano 24 Październik 2006 Napisano 24 Październik 2006 No co sie na tym świecie dzieje. Dobra rozumiem, chłopak poczytał troche tutków i zaraz do galerii, ale żeby czyjąś prace sobie przywłaszczć?!?!?! Akurat mam tą tapetke, pochodzi z http://johnschwegel.com/wallpapers.htm. Powinneś sie wstydzić.
mirach Napisano 24 Październik 2006 Napisano 24 Październik 2006 Nie no, ale tym że gość komentuje swoje prace to juz mnie rozwalił dokumentnie. No i przyłanczam się do apelu o ban :) Edit: Master: a nie jest dobre ? :( Uwaga bezwstydna autoreklama: a w ogole to sam kiedys coś takiego zrobiłem... :D ... to były dobre czasy :)
Master Kiełbaster Napisano 24 Październik 2006 Napisano 24 Październik 2006 To ostatnie jest: Dobre ROTFL :*
Eloy Napisano 30 Październik 2006 Autor Napisano 30 Październik 2006 Hejka. Z tą pracą to było tak: Obrazek bardzo mi się spodobał a akurat fascynowałem się właściwościami Glow-a w 3D Studio Max, wiec popytałem ta i tu. I dostałem zgodę na małą przeróbkę. Więc przerobiłem. Tak to wyszło. A z tym komentowaniem to jeszcze zabawniejsza historia. Mój kolega wszedł na moją stronkę. Akurat to było w szkole gdzie mamy zwariowaną sieć, że jak się zalogujesz na jednym kompie na jakąś stronkę to inni na innych kompach też są zalogowani. No i zaczął komentować. Zostawiłem te komentarze, bo moja stronka nie sławiła się ogromną oglądalnością. Tak to było. A te stare czasy. Glow i Lathe w 3dsmaxie. :-) A Tak ogólnie. Wy jak zaczynaliście, co? Zapewne tak samo zachwycaliście się swoimi pierwszymi pracami. A do nie których: Czy wy jesteście na tym forum po to aby bluzgać i nabijać sobie posty za idiotyczne wypowiedzi czy robicie z siebie idiotów?
ozzyslip Napisano 30 Październik 2006 Napisano 30 Październik 2006 nie moj kolego, bo kazde forum ma zasadę "przeczytaj i pomyśl zanim napiszesz" wszyscy tutaj sa juz wiele dluzej niz ty, maja wieksze doswiadczenie i sami biora udzial w rozwoju tego forum jak i calego serwisu, wiec moga sobie pozwolic na krotkie komentarze, a ty zamieszczajac jakies fotki z zamazanym podpisem stwazasz wrazenie jakbys w stuprocentach uzurpowal sobie prawa do czyjejsc tworczosci. za przeproszeniem, w D***E mamy jaką masz siec w szkole i kto sie kiedy logował, fakty sa faktami, jak wystapiło nieporozumienie to trzeba bylo to wyjaśnic, a nie teraz się tlumaczyc.
Hynol Napisano 30 Październik 2006 Napisano 30 Październik 2006 LOL. Juz nie ma :). Toś nam się chłopie popisał. Nie dość że do finished works dajesz coś co naprawde aż ból oglądać i po prostu obrażasz ludzi którzy może nie są dużo lepsi, ale pracują i się starają, to jeszcze oszukujesz. Litości. To jest miejsce krytyki prac, więc pozwole sobie ocenić i skrytykować. Brzydkie jak diabli. Modelowanie 1/10 Teksturowanie 1/10 Rendering 1/10 Edit: "Otrzymałem zgode na drobną przeróbke". Jeżeli nawet, a co nie wierze, to się to zaznacza. Jak jesteś uczciwy to piszesz nawet kto jest autorem referek, tekstur itd. Oprzytomniej. Nie dość że zachowujesz się chamsko to jeszcze masz pretensje że ktoś Ci zwrócił uwage. A co do pierwszych prac jakie opublikowałem: http://www.3d.pl/galeria.cgi?t=item&id=10&ph=hynek A było to renderowane w 3DStudio 3.0 (DOS) i MAXie 1.0 na 486 133 MHz z 8 MB RAMu.
Gen.Baton Napisano 30 Październik 2006 Napisano 30 Październik 2006 LoL jaki N0-0B zeby prace oddawac na tak niskim poziomie i jeszcze kopiowac obrazki to zniewaga dla wszystkich :P
Gość bluefer Napisano 30 Październik 2006 Napisano 30 Październik 2006 Ale jednego plusa muszę wymienić :P w dziale linki na pierwszym miejscu jest max3d.pl :D PS: Już sam się wystarczająco skrzywdził - dajcie mu spokój
Gość George82 Napisano 30 Październik 2006 Napisano 30 Październik 2006 true... kazdy popelnia bledy, a szkoda dusze posylac w czeluscie piekielne... Moze za miesiac sie odkuje...;]
Eloy Napisano 31 Październik 2006 Autor Napisano 31 Październik 2006 Hej, Hej, Hej, że co? Ja żadnych fotek z zamazanym podpisami na tym forum nie zamieszczałem! 1
arev Napisano 31 Październik 2006 Napisano 31 Październik 2006 Ale na swojej stronie zamieściłeś. Z resztą jakie to ma znaczenie gdzie? p.s. czemu ten temat wciąż istnieje?
Eloy Napisano 31 Październik 2006 Autor Napisano 31 Październik 2006 Czemu on istnieje nie wiem. chyba siła rzeczy. Ale mam pytanie: Ktoś gdy przyznawał mi Negative Reputation Point napisał, cytuję: "wróć na dżewo :*" Dobre!!! 1
David14 Napisano 31 Październik 2006 Napisano 31 Październik 2006 Ty na drzewo nie wracaj bo spadniesz znowu na głowę, lepiej do jaskini. Co robią moderzy!!!Bana mu już dawno za to że jeszcze pyskuje zamiast okazać skruchę.
piotrek Napisano 31 Październik 2006 Napisano 31 Październik 2006 Ostatnie najlepsze. Duży bumo na ścianie... Generalnie mało ciekawie.
deshu Napisano 3 Listopad 2006 Napisano 3 Listopad 2006 prace nieciekawe, a tych "nie ktorych" olej i juz...
Rekomendowane odpowiedzi