purple Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 z tym ćwokiem, to żartowałam ;) ps: żeby potwory rysować, trza sie najpierw nauczyć rysować ludzi...:) i chyba niestety trza się zgłębić w tą całą ludzką mięśniownię...ale pogadamy jak mi to będzie dobrze wychodzić;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 Pełen szacun dla ołówkowych szkiców. Tylko patrzeć i się uczyć. Powiedz mi tylko czy rysowałeś to z głowy czy z natury (ew. zdjęcia)?? A digitale to nie to samo.. Może skup się na ołówkowych pracach? Bo naprawde niesamowite są! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 11 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2007 az tak do dupy z digitalami?;] nie nie bede skupial sie na olowku, wole robic juz gorsze digitale niz niby lepsze olowki;p dzieki za komenty;] edit-aha z fotki,nie mam jeszcze tak artystycznej duszy by chodzic po lasach i plenerowac;p tylko wtedy jak w szkole wymagaja-a ostatni olowek to skladaniec i troche z dynki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
purple Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 eee...nicponim, nie dziekuj tylko jedż dalej z tymi digitalami, i zapodawaj! ps: i jeszcze niedostałes worna za "niegwiazdkowanie"?! świat jest niesprawiedliwy, kruel, i full of zasadzkas and sometimes kopas w *****... ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 hehe, ołóweczek jest przecudny :) widać, że nie tylko 'dużo gadasz' ale i 'dużo działasz' i jednym i w drugim jesteś coraz lepszy xD jeśli miałbym się do czegoś przyczepić przy digitalach, to do rąk, czy ogólnie mięśni, ale to pewnie szybko nadrobisz :) przy połączeniach za duży cień dajesz i przez to robią sie takie bąbelkowate całe mięśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 Digitale nie są złe, ale nie wyłamują się z tych lepszych pokazywanych na tym forum. Za to według mnie ołówkowe prace są jednymi z najlepszych (o ile nie najlepszymi) jakie widziałem na tym forum;] Może masz racje z tymi digitalami..trzeba uczyć się czegoś nowego nie??;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 las piekny , kurcze dlaczego ja nie stanalem w kolejce po talent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 11 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2007 no i zajebiscie chlopaki;] nikt nie lubi jak sie cos wytyka w pracach,ale mnie to akurat nakreca-zawsze staram sie poprawiac to co wytykaja ludzie;] spoko, anatomia do poprawki wedruje,jak jeszcze zatrzezenia jakies to walic. "Prace nie wylamuja sie z tych lepszych na forum"-to trzeba zrobic by sie wylamywaly;p łehehehe(skromna bladz ze mnie) nie no zartuje,ale bede robil co w mojej mocy by dogodzic wam chlopaki:* adios i widzimy sie przy nastepnym updacie,ktory nie wiem keidy bedzie ale bedzie;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 12 Sierpień 2007 Share Napisano 12 Sierpień 2007 :], smaruj jeszcze więcej i jeszcze itd :), chcesz być naj.lepszy to jedyna droga . Jak na moje oko szkicorki wypas. Pozdr. aha, I nie przeklinaj na forum ;P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalion Napisano 2 Październik 2007 Share Napisano 2 Październik 2007 podoba mi się, ciekawy koncept postaci, przydałoby się może bardziej go w niektórych miejscach uszczegółowić moim zdaniem, ale każdy maluje jak lubi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slizgi Napisano 2 Październik 2007 Share Napisano 2 Październik 2007 no no mi sie podoba całość nie za dużo nie za mało detalu , a zwłaszcza sposób w jaki jest to wykonane jest fajny, takie "brudne" świetne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 2 Październik 2007 Share Napisano 2 Październik 2007 b fajnie malowane choć jak zauważyli przedmówcy więcej detalu sie przydało by,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 8 Marzec 2008 Autor Share Napisano 8 Marzec 2008 hehe dawno nic nie wrzucalem,raczej krytykowalem, to teraz nadrobie zaleglosci;] moze od starszych, concepty do pewnej gry: Odrodzony: Wygląd: Odrodzony wygląda na typowego przedstawiciela frakcji, aczkolwiek jest nieco posunięty w wieku. Na oko wygląda na późno sześćdziesiątkę, jednakże jest jeszcze gibki i całkiem sprawny. Ma 180 cm wzrostu, ale jego znaczna chudość powoduje, iż wygląda na nieco wyższego. Nosi białą tunikę, którą przewiązuje w pasie szerokim, amarantowym pasem sukna. Białe włosy, sięgające ramion, są nieco pożółkłe i zaczynają się w połowie czaszki, gdyż łysina postępuje nieubłaganie. Pomarszczona twarz odznacza się wielką bladością, a na policzku sterczy pękata, czarna brodawka. Brwi ma jasne, uszy niewielkie, a podbródek szpiczasty. Jest gładko ogolony. - jakas pani co kulki czaruje,nie wiem dokladnie do czego te kulki sluza i po co to i na co, po spozyciu pewnej zaczarowanej substancji taki pomysl przyszedl do glowy;] -podrasowana wersja starego rysunku,jednego z pierwszych na tablecie,tak z nudow raczej...(gdzies na 1 stronie tego tematu powinna byc stara) olowkowe(glownie na zlecenie, dlatego taka tematyka nudnawa): no i to tyle narazie, czekam na komentarze i krytyke,bo jeszcze 3 prace tabletowe sa zaczete,ale wole posluchac rad i komentarzy odnosnie tych,zeby bylo wiadomo na przyszlosc co poprawiac i na co zwracac uwage. Adios amigos ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 8 Marzec 2008 Share Napisano 8 Marzec 2008 macie jakiś preparat na opadające szczęki ...???... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 8 Marzec 2008 Share Napisano 8 Marzec 2008 nie mam ...:P mi tez odpadła .. swietne ...a co do czepialstwa w tej sf kobitce to anato mia gut ? :] ale doprawił niezle .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 8 Marzec 2008 Autor Share Napisano 8 Marzec 2008 oo dziekowac;] anatomia chyba nie gut, jakos nie widze juz bledow,gdybam ze cos z szyja-glowa nie tak ale nie wiem co- niby na poczatku zrobilem szkielet postaci,pozniej nakladalem ubranko, no i moze w dalszym etapie sie zatarla anatomia/proporcje;] dzieki za komenty,w sumie nie spodziewalem sie takich;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 8 Marzec 2008 Share Napisano 8 Marzec 2008 tyle kroc mnie poprawiałes wiec nie bardzo mi sie udzielac:] całosc kobitki gut chodziło mi o głownie jej długosc ręki i bark łokiec łokec kuniec ..Pozdrawiam aa stół w ołówku poprostu makabra super .....Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 10 Marzec 2008 Autor Share Napisano 10 Marzec 2008 wyzej w pracach maly tuning pani co bawi sie kulkami-skrocilem reke jak pisal janko-dzieki;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
len_art Napisano 10 Marzec 2008 Share Napisano 10 Marzec 2008 czadzior...jestem pod wrażeniem... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 10 Marzec 2008 Share Napisano 10 Marzec 2008 ta no to teraz wiem czemu Cię nie było widać tyle czasu, najbardziej fajniste: babcia i dziadziuś :], ... //Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 11 Marzec 2008 Share Napisano 11 Marzec 2008 Grubasek z nietęgą miną naprawde świetny. Laska nad nim też niezła. Generalnie widac niezły progress. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masz)rum Napisano 11 Marzec 2008 Share Napisano 11 Marzec 2008 Świetne koncepty, jestem pod wrażeniem, lekko namalowane, proporcjonalne i z ładnymi kolorami, najmniej mi się podoba pani machająca kometami ;P nie jest tak swobodnie potraktowana jak reszta, jest statyczna, sztywna i lekko przemęczona, znacznie lepsze wrażenie robi na mnie ten ludek wymachujący rękami, świetna robota ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 29 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2008 troche czasu wolnego przybylo to podlubalem starsza pracke...(tak to kobieta;] tyle ze kox;]) pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko1987 Napisano 29 Kwiecień 2008 Share Napisano 29 Kwiecień 2008 jhaa kie babsko ! strasznie mi sie podoba klimat i te rozmazywania ..ale w takim size nie gustuje :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 29 Kwiecień 2008 Share Napisano 29 Kwiecień 2008 pudzian lady :) podoba sie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 29 Kwiecień 2008 Share Napisano 29 Kwiecień 2008 no obrazek bardzo fajny, koles na dole extra, gorzej z babka :/ brak jej dynamiki z wipa-> (rozwiane wlosy, luzniejsza poza, brak elem.pancerza) http://img337.imageshack.us/img337/1491/mniejeszeha9.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 29 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2008 dzieki dzieki Daroz- no wlasnie mialem taki dylemat z tymi wlosami-albo dynamika,albo troche realnosci-ciezko w zamknietym pomieszczeniu o wiatrzysko co tak wlosy rozwiewa;] co do pozy-to jest wlasnie ten minus jak zaczyna sie wchodzic w detale itp-ze traci sie ten smaczek co mial szkic-po prostu nie wiadomo kiedy to "cos" znika;] A elementy zbroji-hmmm no jakos z ciekawosci narysowalem no i zostalo;] pozdrawiam;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 30 Kwiecień 2008 Share Napisano 30 Kwiecień 2008 super dol pracy, babka wydaje sie zbyt statyczna i jakby cos zle stoi, sprobowalbym naprostowac ja do perspektywy =) dol naprawde genialnie wyszedl (no moze poza prawa reka gostka - jest nieproporcjonalna od tulowia do lokcia;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 1 Maj 2008 Share Napisano 1 Maj 2008 Moim zdaniem wersja Orka z mnie ludzkimi oczami jest lepsza ...;-p ale mogę sie mylić kto się będzie słuchał kolesia który ma jakieś 30 postów :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 1 Maj 2008 Share Napisano 1 Maj 2008 Woww, myślałem że ten Ork na ostatniej stronie jest ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 1 Maj 2008 Share Napisano 1 Maj 2008 Ciekawa praca ..chociaż nad anatomia postaci z tyło powinieneś popracować jeszcze :) POzdrawiam Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snake! Napisano 3 Czerwiec 2008 Share Napisano 3 Czerwiec 2008 siema piotr, nieźle se poczyniasz... jakbys nie kojarzyl, to ja ten marcin od kuby. postanowilem, ze od czasu do czasu sie pokaze na tym forum... dobrze miec tu znajomą twarz;] ostatnio jak gadalismy, mowiles, ze nie bawisz sie w digital painting, a tu taka niespodziana:) pozdro szatanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 3 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2008 no bo sie nie bawie;p tylko jak mam wolny czas i akurat w tym wolnym czasie nic nie robie kreatywnego %] to se pomaluje cos tam;p. Witam na forum tak wogole;], wrzucaj swoje mazidla bo jest co pokazac;] pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 15 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2008 troche akwareli do szkoly(w sumie moje pierwsze mazniecia akwarela...i chyba ostatnie;p) robione na zaliczenie na malarstwo, dzien przed oddaniem wiec nie bylo mowy na jakies wypieszczone dziela;] wrzucam to zeby watek z kurzu otrzepac, digitali narazie brak bo wakacje mam i straszny len mi w d**** siedzi;] pozdro ! PS. sry za elipsy i brak symetri w zielonej butelce;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakóbM Napisano 16 Lipiec 2008 Share Napisano 16 Lipiec 2008 świetne ... wysyłaj tego więcej ( jak masz ;D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belus Napisano 16 Lipiec 2008 Share Napisano 16 Lipiec 2008 Najlepszy banan w dzbanku (ostatni)... fajne szkło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 17 Lipiec 2008 Share Napisano 17 Lipiec 2008 super zwlaszcza przedostatni ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 29 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2008 kolejne tym razem olowki( nie mam czasu i checi na digital- wakacje pochlaniająąąąąąą;]) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 przepiękne ołóweczki! resztki z bramki świetne, fajnie wychodzą Ci dalsze plany, jak masz to wrzuć więcej, bo Twoje ołóweczki cieszą moje oczy! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varmer Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 fajne te traditionale! dwie ostatnie akwarele cudne i ołówczany las ciekawie potraktowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 29 Lipiec 2008 Share Napisano 29 Lipiec 2008 I gadaj z takim....:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 3 Sierpień 2008 Share Napisano 3 Sierpień 2008 Fantastyczny ołówek :) Mógłbys strzelic jakis szybki opis jak pracujesz? To Rysunki ze szkicownika robione w czasie wakacyjnego spaceru...czy może jakies przemyslane prace w plenerze...? Bardzo Fajne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 5 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2008 no niestety nie rysuje to co bym chcial tylko to co "klient" zazyczy;] robie rysunki do szkoly rysunku( przygotowania na architekture w bialymstoku). Najczesciej wlasnie tematami sa wioski, jakies drzewa,zielen, budynczeki itp Zadne przemyslane rzeczy;p najczesciej dostajesz fotke i dzialasz po swojemu;] ciesze sie ze sie podoba;] pozdro!;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 6 Sierpień 2008 Share Napisano 6 Sierpień 2008 :) no no nicponim :) ładne te Twoje ołóweczki. //Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 28 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2009 (edytowane) znowu dopadla choroba, nie bylo jak polatac, poszalac, pobawic sie, wiec postanowilem troche anatomie pocwiczyc;] W sumie powstalo mnostwo szkicy, glownie olowki,ale nie nadaja sie one raczej na pokaz, wiec wrzuce tylko 3 digitale;p na podstawie rzezb Marka Newmana.http://www.marknewman.deviantart.com/ PS.postaram sie wyszukac jeszcze kilka sceneri w olowku,ale jakos nie moge doszukac sie fot, a prace niestety sprzedane;/ PS2. dlaczego nie moge zmienic tytułu wątku? zmienia mi sie jedynie tytuł postu;/ Edytowane 28 Wrzesień 2009 przez nicponim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 28 Wrzesień 2009 Share Napisano 28 Wrzesień 2009 ps. zmien w pierwszym poscie :) wpyte prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 28 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2009 no ale ja zmieniam wlasnie w pierwszym poscie i nic;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 29 Wrzesień 2009 Share Napisano 29 Wrzesień 2009 Lubiem czaszky i Hulki - fane... =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 5 Październik 2009 Autor Share Napisano 5 Październik 2009 nowe wydłubalisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frank600 Napisano 5 Październik 2009 Share Napisano 5 Październik 2009 Jazda jak po LSD :) Fajnie wydłubane . Pozdro . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi