Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

hi

po gg krąży wirus w postaci linku do strony www*brico-ok*com/ja_woll*php. w firefoxie nie działa, jednak po otwarciu przez ie wasz komputer zostaje zainfekowany. link jest wtedy rozsyłany do wszystkich osób na liście co kończy się banem konta gadu-gadu. i kto wie co jeszcze :)

pozdrawiam

• Odpowiedzi 26
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

anouk z kad to wiesz ;> sam tego doswiadczyles?

ale naszczescie ja uwazam na linki ktore mi ktos przesyla;)

dzieki za ostrzezenie ;) ale pewnie teraz kazdy bedzie ten link przesylal do osob ktorych nie lubi;p

Napisano

hehe, rano odbieram wiadomosc z nadzieją ze to jakas fajna strona arch i ciekawe projekty a u benc :P firefox uratowal mi zycie ;] i przesiadzcie sie na tlena ;]

drem - ta, i sam dostanie bana ;]

Napisano

piotrek chyba mi nie powiesz ze nigdy nie otwozyles linku o podobnej tresci "czesc widzialam twoje zdjecie na http://www.fotka.pl chce sie z toba umowis oto moje zdjecie www........." bo ja raz otworzylem ale to bylo dawno :P bylem nie swiadomy tego co robie;]

Napisano

piotrek: jeśli dostaniesz wiadomość od kome (jak ja rano) czy od kogoś kto jest u Ciebie na liście to chyba nie zastanawiasz się długo tylko walisz na strone.

swoją drogą ognisty lisek uchronił mnie od złośliwości anouk'a ;]

Napisano

anouk - chyba nie masz bana na gg bo dzisiaj rano dostałem Twoją wiadomość z tym linkiem, wszedłem na nią ale na szczęście mam ff - w każdym razie dalej rozsyłasz tą wiadomość

Napisano

kome -> odblokowali ci konto?

i pytane do reszty... czy w ff sie wyswietla jakas strona czy poprostu... biała strona i ten skrypt? bo sobie zobacze

Napisano

fikołek -> z tym myśleniem to za daleko się posunąłeś :P niewielki procent ludzi z tego forum ma inny system operacyjny niż windows. Jak zapewne wszyscy wiedzą, windows i IE to jedność (dwa w jednym, święta dwójca itd ;) )