Napisano 29 Październik 200618 l hi po gg krąży wirus w postaci linku do strony www*brico-ok*com/ja_woll*php. w firefoxie nie działa, jednak po otwarciu przez ie wasz komputer zostaje zainfekowany. link jest wtedy rozsyłany do wszystkich osób na liście co kończy się banem konta gadu-gadu. i kto wie co jeszcze :) pozdrawiam
Napisano 29 Październik 200618 l dzieki za info, niedlugo z domu nie bedzie mozna wyjsc bez antywirusa :D
Napisano 29 Październik 200618 l anouk z kad to wiesz ;> sam tego doswiadczyles? ale naszczescie ja uwazam na linki ktore mi ktos przesyla;) dzieki za ostrzezenie ;) ale pewnie teraz kazdy bedzie ten link przesylal do osob ktorych nie lubi;p
Napisano 29 Październik 200618 l hehe, rano odbieram wiadomosc z nadzieją ze to jakas fajna strona arch i ciekawe projekty a u benc :P firefox uratowal mi zycie ;] i przesiadzcie sie na tlena ;] drem - ta, i sam dostanie bana ;]
Napisano 29 Październik 200618 l Autor tak sam tego doświadczyłem. teraz czekam aż odblokują moje konto :)
Napisano 29 Październik 200618 l hehehehehe moja siostra tez to miała. nie mogła do nikogo pisać wiadomości na gg
Napisano 29 Październik 200618 l ciekawe czy rozprzestrzenia się też na alternatywnych komunikatorach, ja używam konnekta, jak narazie nic nie dostałem ;)
Napisano 29 Październik 200618 l Po co otwierać takie dziwne linki? Nawet jeśli ktoś ma IE, to jeżeli trochę pomyśli, nic mu nie zagrozi...
Napisano 29 Październik 200618 l Autor ja tego linka nawet nie dostałem. w archiwum również nie miałem zapisanych rozmów z rozsyłaniem linka do innych. to jakiś szemrany automat i wielka mistyfikacja :)
Napisano 29 Październik 200618 l piotrek chyba mi nie powiesz ze nigdy nie otwozyles linku o podobnej tresci "czesc widzialam twoje zdjecie na http://www.fotka.pl chce sie z toba umowis oto moje zdjecie www........." bo ja raz otworzylem ale to bylo dawno :P bylem nie swiadomy tego co robie;]
Napisano 29 Październik 200618 l piotrek: jeśli dostaniesz wiadomość od kome (jak ja rano) czy od kogoś kto jest u Ciebie na liście to chyba nie zastanawiasz się długo tylko walisz na strone. swoją drogą ognisty lisek uchronił mnie od złośliwości anouk'a ;]
Napisano 29 Październik 200618 l No niby macie rację. Zwykle jednak pytam się, do czego link prowadzi ;] drem - a żebyś wiedział, że nie... :p
Napisano 29 Październik 200618 l anouk - chyba nie masz bana na gg bo dzisiaj rano dostałem Twoją wiadomość z tym linkiem, wszedłem na nią ale na szczęście mam ff - w każdym razie dalej rozsyłasz tą wiadomość
Napisano 29 Październik 200618 l Cześć masz czas na nową znajomość? Zobacz moje gorące fotki, www.hehehe.zaraz.bedziesz .mial.wirusa.com/a_tu_wirus.jpeg Basia :* ...
Napisano 29 Październik 200618 l kome -> odblokowali ci konto? i pytane do reszty... czy w ff sie wyswietla jakas strona czy poprostu... biała strona i ten skrypt? bo sobie zobacze
Napisano 29 Październik 200618 l anouk to zwykły leszczyk podszywający się pod kome.... ;) Edit: Aniu nie wierz mu !
Napisano 29 Październik 200618 l Też dzisiaj dostałem to ścierwo. Pytanie, czy jako użytkownik Opery jestem bezpieczny?
Napisano 29 Październik 200618 l Jaki syf, też to dostałem. wielbijmy panów z mozzilli. outlookowi i IE mówimy NIE
Napisano 29 Październik 200618 l fikołek -> z tym myśleniem to za daleko się posunąłeś :P niewielki procent ludzi z tego forum ma inny system operacyjny niż windows. Jak zapewne wszyscy wiedzą, windows i IE to jedność (dwa w jednym, święta dwójca itd ;) )