Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano
  • Autor
spline nie jest wygiety ;)

ladnie Bubu sobie poczynasz :)

Jest wygiety ;p

• Odpowiedzi 129
  • Wyświetleń 14,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor
no Bubu ładnie starasz się, widać, że powstała na forum mała grupa wymiataczy w poly :P

Nop to fakt :] Chcialbym kiedys tak potrafic :D

Napisano
Nop to fakt :] Chcialbym kiedys tak potrafic :D

jakbym mr krzyska slyszal ;p taki skromniaczek i wyrzeka sie swoich umiejetnosci ogromnych :)

Napisano
  • Autor

Qba fajnie slyszec to od Ciebie, ale ja pozostaje przy tym, ze jeszcze mi brakuje :]

pokrywabq1.jpg

Napisano

fajne, łady shaderek, tylko jeszcze chyba jakichś srubek brakuje ;)

ps. patrz u Ciebie mój tysięczny post ;)

Napisano
  • Autor

Brakuje brakuje i to nawet sporej ilosci srubke, ale to juz chyba bedzie proscizna ;) Pecet mi tez niedawno pierwszy 1000 strzelil ;)

Gavreel dzieki :]

Napisano
  • Autor

I tak nie bedziesz lepszy ;p ;) Nowy filtr a w zasadzie pokrywa xD

261607534630a429c441d.jpg

Napisano
  • Autor

Gavreel doiero to zobaczylem :]pewnio blad w zaznaczaniu w PS bo troszke rozjasnialem czarne :]

Damus oslona filtra :D I nie mow ze czegos takiego nie ma bo jest ;p

Napisano

świetne, same te rendery poszczególnych części cieszą oko, no a te modele. Profeska :)

Napisano

damusTo: jak ty nic nie wiesz o samochodach ;P

Podoba sie mi to wszystko co modelujesz - fajna sprawa tylko strasznie wolno to idzie i sie zaczynam nudzic przegladajac ten watek ;P No to czekam na kolejne wypasione czesci :)

Napisano
  • Autor
Wobec tego powiedz nam tu wszystkim czemu ma ona słuzyc jeśli nie ozdobie :p

Wiesz jakby np cos sie urwalo ;p albo np jako lapacz wrobli czy czegos podobnego :D

damusTo: jak ty nic nie wiesz o samochodach ;P

Podoba sie mi to wszystko co modelujesz - fajna sprawa tylko strasznie wolno to idzie i sie zaczynam nudzic przegladajac ten watek ;P No to czekam na kolejne wypasione czesci :)

He Wiktor jak bedziesz za mnie pracowal i sie uczyl to moge dawac upki nawet codziennie ;)

Ogolnie fajnie ze sie podoba :]

Napisano

Wedlug mnie tylko sruby w tym filtrze sa cos nie teges, bo jesli by sie tak im przyjzec to wkrecasz je w powietrze, hehe chyba ze lebki tylko tak dla picu sa poprzyklejane: ]

Napisano
  • Autor

Komic pewno dla picu tu sa pokrywke trzyna nakretka a raczej taki docisk na srodku:]

Dariusz dzia :]

Gavreel racja, ale juz chyba zostanie tak jak jest bo nie mama na to sily