Napisano 13 Kwiecień 200717 l Autor spline nie jest wygiety ;) ladnie Bubu sobie poczynasz :) Jest wygiety ;p
Napisano 13 Kwiecień 200717 l no Bubu ładnie starasz się, widać, że powstała na forum mała grupa wymiataczy w poly :P
Napisano 14 Kwiecień 200717 l Autor no Bubu ładnie starasz się, widać, że powstała na forum mała grupa wymiataczy w poly :P Nop to fakt :] Chcialbym kiedys tak potrafic :D
Napisano 15 Kwiecień 200717 l Nop to fakt :] Chcialbym kiedys tak potrafic :D jakbym mr krzyska slyszal ;p taki skromniaczek i wyrzeka sie swoich umiejetnosci ogromnych :)
Napisano 23 Kwiecień 200717 l Autor Qba fajnie slyszec to od Ciebie, ale ja pozostaje przy tym, ze jeszcze mi brakuje :]
Napisano 23 Kwiecień 200717 l fajne, łady shaderek, tylko jeszcze chyba jakichś srubek brakuje ;) ps. patrz u Ciebie mój tysięczny post ;)
Napisano 23 Kwiecień 200717 l Autor Brakuje brakuje i to nawet sporej ilosci srubke, ale to juz chyba bedzie proscizna ;) Pecet mi tez niedawno pierwszy 1000 strzelil ;) Gavreel dzieki :]
Napisano 26 Kwiecień 200717 l Autor I tak nie bedziesz lepszy ;p ;) Nowy filtr a w zasadzie pokrywa xD
Napisano 26 Kwiecień 200717 l Autor Gavreel doiero to zobaczylem :]pewnio blad w zaznaczaniu w PS bo troszke rozjasnialem czarne :] Damus oslona filtra :D I nie mow ze czegos takiego nie ma bo jest ;p
Napisano 26 Kwiecień 200717 l świetne, same te rendery poszczególnych części cieszą oko, no a te modele. Profeska :)
Napisano 27 Kwiecień 200717 l damusTo: jak ty nic nie wiesz o samochodach ;P Podoba sie mi to wszystko co modelujesz - fajna sprawa tylko strasznie wolno to idzie i sie zaczynam nudzic przegladajac ten watek ;P No to czekam na kolejne wypasione czesci :)
Napisano 27 Kwiecień 200717 l Wobec tego powiedz nam tu wszystkim czemu ma ona słuzyc jeśli nie ozdobie :p
Napisano 27 Kwiecień 200717 l Autor Wobec tego powiedz nam tu wszystkim czemu ma ona słuzyc jeśli nie ozdobie :p Wiesz jakby np cos sie urwalo ;p albo np jako lapacz wrobli czy czegos podobnego :D damusTo: jak ty nic nie wiesz o samochodach ;P Podoba sie mi to wszystko co modelujesz - fajna sprawa tylko strasznie wolno to idzie i sie zaczynam nudzic przegladajac ten watek ;P No to czekam na kolejne wypasione czesci :) He Wiktor jak bedziesz za mnie pracowal i sie uczyl to moge dawac upki nawet codziennie ;) Ogolnie fajnie ze sie podoba :]
Napisano 27 Kwiecień 200717 l Wedlug mnie tylko sruby w tym filtrze sa cos nie teges, bo jesli by sie tak im przyjzec to wkrecasz je w powietrze, hehe chyba ze lebki tylko tak dla picu sa poprzyklejane: ]
Napisano 27 Kwiecień 200717 l damus przesadzasz, czy wszystko ma czemuś służyć? jeśli tak myślisz to zobacz to: http://www.lad.lv/~martini/porsche/Videos/TurboHistory.asf Bubu ignoruj go i jedź dalej z tym koksem:)
Napisano 27 Kwiecień 200717 l Za malo miejsca zostawiles miedzy krawedziami bocznymi napisow a ramka. Ramka powinna sie stykac juz z 6 zeberkiem z lewej jak i z prawej (chyba) :) http://www.edelbrock.com/automotive_new/mc/accessories/images/4207.jpg
Napisano 27 Kwiecień 200717 l Autor Komic pewno dla picu tu sa pokrywke trzyna nakretka a raczej taki docisk na srodku:] Dariusz dzia :] Gavreel racja, ale juz chyba zostanie tak jak jest bo nie mama na to sily
Napisano 27 Kwiecień 200717 l damusTo: no ja ci powiem ale uwazam ze w dobrym tonie byloby sobie poszukac np na google czegos na ten temat ;P hehehehehehe +1 pkt dla mnie :>