Bubu Napisano 13 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2007 spline nie jest wygiety ;) ladnie Bubu sobie poczynasz :) Jest wygiety ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 no Bubu ładnie starasz się, widać, że powstała na forum mała grupa wymiataczy w poly :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 14 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2007 no Bubu ładnie starasz się, widać, że powstała na forum mała grupa wymiataczy w poly :P Nop to fakt :] Chcialbym kiedys tak potrafic :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 Nop to fakt :] Chcialbym kiedys tak potrafic :D jakbym mr krzyska slyszal ;p taki skromniaczek i wyrzeka sie swoich umiejetnosci ogromnych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 23 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2007 Qba fajnie slyszec to od Ciebie, ale ja pozostaje przy tym, ze jeszcze mi brakuje :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 23 Kwiecień 2007 Share Napisano 23 Kwiecień 2007 fajne, łady shaderek, tylko jeszcze chyba jakichś srubek brakuje ;) ps. patrz u Ciebie mój tysięczny post ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavreel Napisano 23 Kwiecień 2007 Share Napisano 23 Kwiecień 2007 Male a cieszy :) slicznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 23 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2007 Brakuje brakuje i to nawet sporej ilosci srubke, ale to juz chyba bedzie proscizna ;) Pecet mi tez niedawno pierwszy 1000 strzelil ;) Gavreel dzieki :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QbisieQ Napisano 24 Kwiecień 2007 Share Napisano 24 Kwiecień 2007 Bardzo ładnie. Te szczegóły - naprawdę fajnie :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 24 Kwiecień 2007 Share Napisano 24 Kwiecień 2007 ladnie ladnie, czekam az polaczysz to wszystko w calosc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 25 Kwiecień 2007 Share Napisano 25 Kwiecień 2007 BUBU :] no to sie nam robi BITWA :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 26 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2007 I tak nie bedziesz lepszy ;p ;) Nowy filtr a w zasadzie pokrywa xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 ale jazda :D napis modelowałeś czy to tekst?? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 26 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2007 Modelowalem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 genialnie - jednym słowem XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 szalony...:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 mhy ładnie bardzo ładnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavreel Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 Piknie prosze Pana :D A co to to czarne miedzy "o" i "c" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 Ujdzie :p tylko co to za siateczka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 26 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2007 Gavreel doiero to zobaczylem :]pewnio blad w zaznaczaniu w PS bo troszke rozjasnialem czarne :] Damus oslona filtra :D I nie mow ze czegos takiego nie ma bo jest ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 hm nie mówie ze nie ma tylko ze jest absolutnie zbedne :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 26 Kwiecień 2007 Share Napisano 26 Kwiecień 2007 świetne, same te rendery poszczególnych części cieszą oko, no a te modele. Profeska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 27 Kwiecień 2007 Share Napisano 27 Kwiecień 2007 damusTo: jak ty nic nie wiesz o samochodach ;P Podoba sie mi to wszystko co modelujesz - fajna sprawa tylko strasznie wolno to idzie i sie zaczynam nudzic przegladajac ten watek ;P No to czekam na kolejne wypasione czesci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 27 Kwiecień 2007 Share Napisano 27 Kwiecień 2007 Wobec tego powiedz nam tu wszystkim czemu ma ona słuzyc jeśli nie ozdobie :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 27 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2007 Wobec tego powiedz nam tu wszystkim czemu ma ona słuzyc jeśli nie ozdobie :p Wiesz jakby np cos sie urwalo ;p albo np jako lapacz wrobli czy czegos podobnego :D damusTo: jak ty nic nie wiesz o samochodach ;P Podoba sie mi to wszystko co modelujesz - fajna sprawa tylko strasznie wolno to idzie i sie zaczynam nudzic przegladajac ten watek ;P No to czekam na kolejne wypasione czesci :) He Wiktor jak bedziesz za mnie pracowal i sie uczyl to moge dawac upki nawet codziennie ;) Ogolnie fajnie ze sie podoba :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 27 Kwiecień 2007 Share Napisano 27 Kwiecień 2007 Wedlug mnie tylko sruby w tym filtrze sa cos nie teges, bo jesli by sie tak im przyjzec to wkrecasz je w powietrze, hehe chyba ze lebki tylko tak dla picu sa poprzyklejane: ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 27 Kwiecień 2007 Share Napisano 27 Kwiecień 2007 damus przesadzasz, czy wszystko ma czemuś służyć? jeśli tak myślisz to zobacz to: http://www.lad.lv/~martini/porsche/Videos/TurboHistory.asf Bubu ignoruj go i jedź dalej z tym koksem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavreel Napisano 27 Kwiecień 2007 Share Napisano 27 Kwiecień 2007 Za malo miejsca zostawiles miedzy krawedziami bocznymi napisow a ramka. Ramka powinna sie stykac juz z 6 zeberkiem z lewej jak i z prawej (chyba) :) http://www.edelbrock.com/automotive_new/mc/accessories/images/4207.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 27 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2007 Komic pewno dla picu tu sa pokrywke trzyna nakretka a raczej taki docisk na srodku:] Dariusz dzia :] Gavreel racja, ale juz chyba zostanie tak jak jest bo nie mama na to sily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 27 Kwiecień 2007 Share Napisano 27 Kwiecień 2007 damusTo: no ja ci powiem ale uwazam ze w dobrym tonie byloby sobie poszukac np na google czegos na ten temat ;P hehehehehehe +1 pkt dla mnie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi