Lis Napisano 7 Listopad 2006 Napisano 7 Listopad 2006 No no. Kawał dobrej arch i świetnej wizki :) Genialny stadion :) Jakieś większe zlecenie czy tak dla wprawy?
Secator Napisano 7 Listopad 2006 Napisano 7 Listopad 2006 Daj wiekszy render, przy tylu detalach szkoda zeby sie marnowały. A tak ogólnie to kawał dobrej roboty. Jakiś rzeczywisty stadion to jest czy tak z głowy?
Orangegraphics Napisano 7 Listopad 2006 Napisano 7 Listopad 2006 dołączam się do prośby o większy Render;) Jest super.:D
mariusz90 Napisano 7 Listopad 2006 Napisano 7 Listopad 2006 1. Przylączam się do prośby o większy render. 2.Projekcik SUPER!!!!1 3.Ale troszku malutkie te trybuny:(
floo Napisano 7 Listopad 2006 Napisano 7 Listopad 2006 Kawał dobrej roboty... Moja maszyna z taki projektem nie ma szans... render chyba z miesiac... :P
banana.split Napisano 7 Listopad 2006 Napisano 7 Listopad 2006 oooo tak, to jest ten gatunek wizualizacji, który uwielbiam! Bardzo przyjemny obrazek. super! nic dodać nic ująć
Master Kiełbaster Napisano 7 Listopad 2006 Napisano 7 Listopad 2006 Na trybunach materiał wcieło :P Poza tem super :*
yooshi Napisano 7 Listopad 2006 Napisano 7 Listopad 2006 Nom niezle... Tylko murawa mi nie podchodzi... Maly render tez i nie wiele widac. Za to genialnie dobrales niebo :)))
voodoo_Dancer Napisano 7 Listopad 2006 Napisano 7 Listopad 2006 Ładnie, ale... brak krzesełek, a poza tym stadiony to mają się przede wszystkim z "zewnątrz" prezentować więc poprosze o widok całości, a nie tylko trybun i murawy. :)
DraB Napisano 7 Listopad 2006 Napisano 7 Listopad 2006 Very, very nice. Myślałem że PES6 ;P Troszke wiekszy render prosze... :)
JohnyCa Napisano 8 Listopad 2006 Napisano 8 Listopad 2006 Skala robi wrazenie. Bedzie ten wiekszy render?
Cruzh3r Napisano 8 Listopad 2006 Napisano 8 Listopad 2006 Ja tu nic super nie widze, bo super to mogą byc detale, a twoj obrazek jest za mały aby cokolwiek oceniac, oczywiście kiedy widze taką ikonke na forum to klikam bo myśle że podspodem kryje się super pracka. Najgorsze jest hiperłącze w któym klikając na ikonke trafiasz na ikonke.... heh, poprostu daj większy render.
Secator Napisano 8 Listopad 2006 Napisano 8 Listopad 2006 Ładnie, ale... brak krzesełek, Sprzęt może nie wydoli takiego obciażenia... :]
grunio Napisano 8 Listopad 2006 Autor Napisano 8 Listopad 2006 Sprzęt może nie wydoli takiego obciażenia... :] Dokladnie :). Dzieki za komentarze. Stadion robliem na dyplom jakis czas temu ale dopiero teraz skubany dał sie wyrenderowac w maxie.
hcpiter Napisano 8 Listopad 2006 Napisano 8 Listopad 2006 no poprostu pięknie ! Taki duzy obiekt a tak super wygląda ! Gratulacje
Georgas Napisano 8 Listopad 2006 Napisano 8 Listopad 2006 Bardzo efektownie to wygląda, troszkę mi nie pasi tak strasznie zielona murawa no ale to kwestia gustu, ile cała scena ma poly??
Tores Napisano 8 Listopad 2006 Napisano 8 Listopad 2006 Ciekawa konstrukcja, choć nie przemawia do mnie. Nie sądzisz, że takie miejscowe pasy cienia źle będą wpływały na zawodników tam grających? Jak będzie taki chciał odebrać piłkę główką i wyskoczy z cienia prosto w prażące słoneczko to go może nieźle oślepić. Sam render jest niezły chociaż przydało by się trochę kolorków na widowni.
Gość Mirlo_Master Napisano 16 Listopad 2006 Napisano 16 Listopad 2006 Wszystko ok tylko troche nie do przyjęcia w zeczywisyości
Maceo Napisano 18 Listopad 2006 Napisano 18 Listopad 2006 Powala za pierwszym razem. To najważniejsze. Możnaby było się czepnąć tego co koledzy wyżej, ale jeżeli zrobiłbym taki dyplom byłbym z siebie zadowolony.
Siryoshua Napisano 18 Listopad 2006 Napisano 18 Listopad 2006 No ładnie ładnie. ale zastanawiam się czy nie było by lepiej jakbyś powiększył krzesełka i albo powiększył render albo jak mały dać lekkiego blurka bo oczy bolą ;D Keep it up.
Rekomendowane odpowiedzi