Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 24
  • Wyświetleń 4,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No no. Kawał dobrej arch i świetnej wizki :)

Genialny stadion :)

Jakieś większe zlecenie czy tak dla wprawy?

Napisano

Daj wiekszy render, przy tylu detalach szkoda zeby sie marnowały.

A tak ogólnie to kawał dobrej roboty. Jakiś rzeczywisty stadion to jest czy tak z głowy?

Napisano

1. Przylączam się do prośby o większy render.

2.Projekcik SUPER!!!!1

3.Ale troszku malutkie te trybuny:(

Napisano

Kawał dobrej roboty...

Moja maszyna z taki projektem nie ma szans... render chyba z miesiac... :P

Napisano

Nom niezle... Tylko murawa mi nie podchodzi... Maly render tez i nie wiele widac. Za to genialnie dobrales niebo :)))

Napisano

Ładnie, ale... brak krzesełek, a poza tym stadiony to mają się przede wszystkim z "zewnątrz" prezentować więc poprosze o widok całości, a nie tylko trybun i murawy. :)

Napisano

Very, very nice. Myślałem że PES6 ;P

Troszke wiekszy render prosze... :)

Napisano

Ja tu nic super nie widze, bo super to mogą byc detale, a twoj obrazek jest za mały aby cokolwiek oceniac, oczywiście kiedy widze taką ikonke na forum to klikam bo myśle że podspodem kryje się super pracka. Najgorsze jest hiperłącze w któym klikając na ikonke trafiasz na ikonke....

heh, poprostu daj większy render.

Napisano
Ładnie, ale... brak krzesełek,
Sprzęt może nie wydoli takiego obciażenia... :]
Napisano
  • Autor
Sprzęt może nie wydoli takiego obciażenia... :]

Dokladnie :). Dzieki za komentarze. Stadion robliem na dyplom jakis czas temu ale dopiero teraz skubany dał sie wyrenderowac w maxie.

Napisano

Bardzo efektownie to wygląda, troszkę mi nie pasi tak strasznie zielona murawa no ale to kwestia gustu, ile cała scena ma poly??

Napisano

Ciekawa konstrukcja, choć nie przemawia do mnie. Nie sądzisz, że takie miejscowe pasy cienia źle będą wpływały na zawodników tam grających? Jak będzie taki chciał odebrać piłkę główką i wyskoczy z cienia prosto w prażące słoneczko to go może nieźle oślepić. Sam render jest niezły chociaż przydało by się trochę kolorków na widowni.

Napisano

Wszystko ok tylko troche nie do przyjęcia w zeczywisyości

Napisano

Powala za pierwszym razem. To najważniejsze.

Możnaby było się czepnąć tego co koledzy wyżej, ale jeżeli zrobiłbym taki dyplom byłbym z siebie zadowolony.

Napisano

No ładnie ładnie.

ale zastanawiam się czy nie było by lepiej jakbyś powiększył krzesełka i albo powiększył render albo jak mały dać lekkiego blurka bo oczy bolą ;D

Keep it up.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności