Napisano 22 Listopad 200618 l No to koniec. praca była w wipie. dużo problemów mi przyspożyła. nie wyszłą dokładnie tak jak tego chciałem, ale z wielu rzeczy jestem zadowolony i bardzo dużo się dzięki niej nauczyłem, choćby i tego że nie wszędzie pakować GI:D final: wiem że nie jest idealnie ale cóż.... no nic
Napisano 22 Listopad 200618 l Może i kosmos to nie jest, ale jak sam powiedziałeś - dużo się z niej nauczyłeś. Następne będą lepsze. Przyczepić możnaby się do wielu rzeczy - światło liche, woda za mało wodnista, tekstury dość proste. Jednak ogólny efekt nie jest taki zły. Bardzo dobrze, że w ogóle ukończyłeś pracę :) Powodzenia w przyszłości. :)
Napisano 23 Listopad 200618 l niesamowity potencjał ma ten render, można by naprawdę sporo z niego wyciągnąć gdyby dopracować detale. Jako koncept jest naprawdę bardzo ciekawy. Pozdrawiam
Napisano 23 Listopad 200618 l Autor GI zupełnie nic tu nie dawało, za duże odległości poiędzy obiektami, a liczyło się 3 razy dłużej;)
Napisano 1 Grudzień 200618 l No nieźle, prracka niezła choc dziwnie się na nia patrzy ale jak już sie przypatrzysz to jest super xD
Napisano 4 Grudzień 200618 l Fajna pracka, boli troche antyaliasing. Generalnie troche by trzeba bylo popracowac nad swiatlem. Anyway gdzie Ty w Bydgoszczy masz takie miejsce? Bo to mi wyglada na Fare ale mam watpliwosci. W sumie raz jaralismy z kumepla kolo fary, ale za duzo nie pamietam bo to bylo jakies 6 lat temu :P Jakies refki masz moze?
Napisano 4 Grudzień 200618 l hm.. j.w . gównie brak detalu i światłą dobrego.. ale ogólnie to fajnie wygląda por@szek: był wip i pełno referencji ;) pozdrawiam
Napisano 4 Grudzień 200618 l Witam Dla mnie przypomina filmiki tak wykonaniem jak i klimatem z Badur's Gate co znaczy że jesteś na niezłym poziomie. Jesteś na dobrej drodze. Pozdrawiam
Napisano 7 Grudzień 200618 l Fajna pracka jakby klimatem z gry podobna. Ale od spodu na dachach chyba złe mapowanie się wkradło
Napisano 12 Grudzień 200618 l Autor Dzięki za comments'y nie spodziewałem się takiego przyjęcia ;) rzeczywiście Uv-lo padły od spodu, bo pododawałęm poly w niektórych miejscach i zapomniałem poprawić w stosie modyfikatorów UVW mapping na poly od dołu... no ale nic;)
Napisano 24 Grudzień 200618 l tak miejscami alpha chanel drzewa szwankuje;/ ale klimacik jest, to sie liczy;]