spinoza Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 Witam wszystkich uczestników minibitwy. Spróbuję się zmierzyć z tym małym futerkowcem , może sie uda skończyć w terminie :). Pierwsze updaty wkrótce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrisbear Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 No bardzo fajna postać życzę powodzenia pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 witamy :) zyczymy powodzenia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 Również życzę powodzenia i liczę że nie pozbawisz go nieodzownego ekwipunku pod postacią żołędzia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 26 Listopad 2006 Share Napisano 26 Listopad 2006 kóóóól, DoBrY wYbóR, blah, blah, blah... :D pOwOdZeNiA! :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 27 Listopad 2006 Share Napisano 27 Listopad 2006 czesc spinoza - w koncu jestes dostepna :) muhahaha cos dawno cie tu nie bylo byczku krasy :) pozdrawiam, no i jedziesz do przodu :) poaad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spinoza Napisano 28 Listopad 2006 Autor Share Napisano 28 Listopad 2006 ...witam starych znajomych (byczku krasy hehe) i lece z koksem ... tyle dzis wieczorkiem wydłubałem jakies 1650 trójkątów na razie ... ... ide spać ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 28 Listopad 2006 Share Napisano 28 Listopad 2006 whohoho jak na razie jest super :) Bardzo przypomina orginał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 28 Listopad 2006 Share Napisano 28 Listopad 2006 Zapowiada się fajna pracka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadowski25 Napisano 28 Listopad 2006 Share Napisano 28 Listopad 2006 Niop :D Wiewiór(szablozębny) górą buhehehhe :D dajcie mu żołędzia bo samotny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerebrate Napisano 28 Listopad 2006 Share Napisano 28 Listopad 2006 suuuper !!! :D:D podoba mi sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 28 Listopad 2006 Share Napisano 28 Listopad 2006 BARDZo dobre. :][: :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spinoza Napisano 2 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2006 ..dzieki wszystkim za komentsy :)... wrzucam prawie skonczony model , jutro go jeszcze na świerzo musze zobaczyc i skorygować to i owo , wszelkie sugestie mile widziane ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 2 Grudzień 2006 Share Napisano 2 Grudzień 2006 Wygląda jakby był wściekły. Czyli super! Bardzo fajnie Ci wyszło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Grudzień 2006 Share Napisano 2 Grudzień 2006 masakra :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 2 Grudzień 2006 Share Napisano 2 Grudzień 2006 jaki slodziutki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 2 Grudzień 2006 Share Napisano 2 Grudzień 2006 hmmm nie wiem czy mi sie wydaje ale te raczki chyba troche za bardzo w tyl poszly, ale reszta jak oryginal ;) super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 2 Grudzień 2006 Share Napisano 2 Grudzień 2006 Milutki, byle tak dalej :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziamka Napisano 3 Grudzień 2006 Share Napisano 3 Grudzień 2006 słiiiiiiiiit :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bad Moon Napisano 5 Grudzień 2006 Share Napisano 5 Grudzień 2006 No Spinoza, nie ociągaj się :D gdzie texturka? Chce widzieć kudły na grzbiecie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 5 Grudzień 2006 Share Napisano 5 Grudzień 2006 świetny, wsadź mu w łapki excalibura ;] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 5 Grudzień 2006 Share Napisano 5 Grudzień 2006 Dajesz ... Podobac sie modelik :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spinoza Napisano 6 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2006 ha dzieki za doping ... zrobiłem szybką uv'ke , niezbyt optymalna i równa ale jak da radę to nie bede jej juz zmieniał ... ..miałem jeszcze żołędzia ale mi sie gdzieś zapodział , jak znajdę to wrzucę ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 6 Grudzień 2006 Share Napisano 6 Grudzień 2006 Jakbys cial morde to bys mogl jeszcze bardziej upakowac. Pare tweakow na mapowaniu by sie przydalo. Troche poprzesuwaj pyszczek do dolu, bedzie checker bardziej w kwadrat, rozszerz troche tylca aby tez poszedl bardziej w kwadrat, generalnie troche delikatnego przesuwania i powinno byc idealnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 6 Grudzień 2006 Share Napisano 6 Grudzień 2006 Świetnie Ci to idzie. ;) Czy w blenderze robiłesz UVałkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bad Moon Napisano 6 Grudzień 2006 Share Napisano 6 Grudzień 2006 UV-kę jak i model zrobił w Maya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spinoza Napisano 7 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2006 ...tak w maya wszytko idzie :) .. irytujący brak czasu skłania do wymyślania szybkich rozwiązań ... proszę nie traktować poniższego screena poważnie ... texturka diff 512x512 ... pierwsze przymiarki .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 7 Grudzień 2006 Share Napisano 7 Grudzień 2006 hihi super wygląda :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 7 Grudzień 2006 Share Napisano 7 Grudzień 2006 ogon musi mieć fura na alpha teście, po prostu musi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 7 Grudzień 2006 Share Napisano 7 Grudzień 2006 ... super :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 7 Grudzień 2006 Share Napisano 7 Grudzień 2006 Jak dla mnie futrzak bomba :D Aż strach pomyśleć co będzie, gdy go już skończysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 7 Grudzień 2006 Share Napisano 7 Grudzień 2006 Hehe... ekstra wygląda. Mi się bardzo podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 7 Grudzień 2006 Share Napisano 7 Grudzień 2006 hehe mświetny, wygląda zabawnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spinoza Napisano 9 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2006 ...dobra powoli finiszuje ... jakbym jutro nic nie update'nął prosze uznać ten screen za ostateczny... ..model 4990 trókątów textura diffuse 1024x1024... screen realtime z vieport'u... moze uda mi sie jescze jakąś scenke zrobić ... btw. koniec bitwy 10 grudnia ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 0_o wyczesane futerko! świetnie! Tylko ten efekt na ogonie mi się nie podoba, ale jest naprawtę gites :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 duzo dobre :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 Tak ja się spodziewałem, wyszło bardzo fajnie. Co do terminu, w regulaminie jest napisane start 15, koniec 10 następnego miesiąca. Myślę że w wyniku obsunięcia terminu w poprzedniej bitwie, należałoby uaktualnić regulamin - start 20, koniec 15 i 4-5 dni głosowania. Jednak jako osobnik o "nieokreślonej reputacji" nie śmiem nalegać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 nice, normale bedą(uszy, nos)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spinoza Napisano 11 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2006 ..zrobiłem normale , co prawda na nosie i uszach coś nie teges akurat , troche tweeków i tym razem zapodaje renderki ...no i walcze z tym furem na kicie ... uparlem sie ze musi byc jak w nowych gierkach- realizowane przez shader (albo na ps2 gdzie nie ma shaderów) na zasadzie layerów ... na statecznych screenach jest kiepsko bo sie da policzyć layerki :) ale w ruchu z jakąś postprodukcją realtimową daje rade (Colossus na ps2 albo ice age 2 na pc ) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 11 Grudzień 2006 Share Napisano 11 Grudzień 2006 dla mnie swietnie wychodzi :) tak trzymaj, jest naprawde super, no ale ile razy mozna juz to pisac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 11 Grudzień 2006 Share Napisano 11 Grudzień 2006 Świetne, może pod nosem bym poprawił, to pomarańczowe bym usunął, bo troszkę przypomina mi zardzewiałe zacieki. Lol :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spinoza Napisano 17 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2006 ...ogarneło mnie wielkie lenistwo w tym tygodniu , nic wiecej nie zrobiłem , a miał być jeszcze żołądź , rig i jakaś scenka .. no cóż wrzucam texturke a ostatnie rendery uznaję za końcowe ... dziekuje wszystkim za komentarze i świetną zabawe ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 17 Grudzień 2006 Share Napisano 17 Grudzień 2006 super ze udalo sie dokonczyc :) prosze o podmienienie miniturki z napisem na niem "koniec", w przyszlosci prace bez takiej miniturki nie beda zbierane gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spinoza Napisano 17 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2006 ...hmm a "fin" nie moze być ??:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 17 Grudzień 2006 Share Napisano 17 Grudzień 2006 przepraszam nie zauwazylem :) jak wchodzilem do watku to jeszcze nie odswiezylo :) jasne ze fin moze byc :) dzieki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi