Kedzior Napisano 29 Listopad 2006 Napisano 29 Listopad 2006 Witam. W ślady za innymi, by nie być gorszym :) zamieszczam pracę ukończoną w bitwie. Każdy komenatarz mile widziany. Pozdrawiam
Kub@ Napisano 29 Listopad 2006 Napisano 29 Listopad 2006 Woda sprawia brzydkie wrażenie, w fosie raczej powinna stac w miejscu, a tam są jakby fale i białe odblaski. sam Zamek bardzo ładny i klimat miły bajkowy.
piksar Napisano 29 Listopad 2006 Napisano 29 Listopad 2006 odbłyski na wodzie faktycznie nie takie jak trzeba poza tym rewelka, konary drzewa na pierwszym planie trochę sztuczne
Gość obo Napisano 29 Listopad 2006 Napisano 29 Listopad 2006 Ogólnie mi się podoba. Taki fajny klimacik z gry albo bajki baśniowej ;) I tak jak napisali poprzednicy - woda (szczególnie przy zamku) jest okropna. Ten displace albo bump powinnien być znacznie mniejszy rozmiarów ustawiony ;) Pozdro
polka dot Napisano 29 Listopad 2006 Napisano 29 Listopad 2006 wow w tle jest wyczesana kraina! i polana przed zamkiem świetna brawo :D
Ania Napisano 29 Listopad 2006 Napisano 29 Listopad 2006 świetny wiosenny klimat, trochę zaspany, podoba mi się bardzo. jest kilka błędów, ale tylko technicznych więc co tam.
peterr Napisano 29 Listopad 2006 Napisano 29 Listopad 2006 extra widok ,zamek..no wypas:) i ta woda troche kiszna:P pozdrawiam
Orangegraphics Napisano 29 Listopad 2006 Napisano 29 Listopad 2006 super, jakieś wyróżnienie ci wróże :D:D:D
Hynol Napisano 29 Listopad 2006 Napisano 29 Listopad 2006 Gratuluje skończenia. Takie słodziutko Herosowate :). Materiały i światło nie w moim guście niestety. Detale ładne, dobra kompozycja.
LISEK Napisano 30 Listopad 2006 Napisano 30 Listopad 2006 Wszystko byloby super gdyby nie ten mur i kareta, ktore odrozniaja sie od reszty.... Pozdro
kurt_hectic Napisano 30 Listopad 2006 Napisano 30 Listopad 2006 moim skromym zdaniem tylko 2gi plan jest OK, reszta jest bardzo slaba....tak jak Ci z reszta pisalem wczesniej......moze jeszcze post production zaslguje na uznanie. tak czy owak poziom wykonania elementarnych skaldowych, tj. modeli i textur stoii na dosc niskim poziomie. czek dis ałt :
Intervain Napisano 30 Listopad 2006 Napisano 30 Listopad 2006 zgadzam sie z wczesniejszymi komentarzami co do wody i perspektywy. Czy tam w ogole jest ambient occlusion - bo wszystko wyglada bardzo gladko? Brakuje ciemniejszych miejsc zwlaszcza na styku wody, trawy etc... :) ogolnie bardzo ambitny pomysl!
Chalek Napisano 30 Listopad 2006 Napisano 30 Listopad 2006 Niezbyt mi sie ta pracka podoba niestety, nie jest jakas fatalna, ale mnie nie powala, nuda. Podoba mi sie koncept i kompozycja (ale z tego jestem slaby, wiec moge sie mylic w ocenie). Jeszcze te pare pikseli kaluzy jest fajo. Reszta nie za bardzo. Modele prosciutkie, czasem duzo za prosciutkie, ja rozumiem, ze moze to jest jakas stylizacja, ale model drzewa jest bardzo slaby. Modelu zamku nie komentuje, bo nie bardzo jest co. Co to sa te wigwamy? Fosa fatalna. tesktury wszystkie bez wyjatku bardzo kiepskie. Mam wrazenie, ze miales fajny pomysl, ale troche Cie to przeroslo, bo koncept mimo, ze malo oryginalny (co nie jest samo w sobie wielka wada), to daje rade, ale z "egzekucja" tego pomyslu juz nie bylo tak dobrze. Moze w mniejszej scenie wyszloby Ci to lepiej. PS ja juz kompletnie nie rozumiem jakie prace dlaczego, za co i kiedy sa wrzucane na strone glowna, zadnego sensu w tym chyba nie ma...
Gość Raffaello Napisano 1 Grudzień 2006 Napisano 1 Grudzień 2006 fajna pracka powiem tak -bajkowo- dobre na okladke ksiazki dla dzieci, mi sie najbardziej podoba drugi plan. gratuluje ukonczenia! pozdro
hcpiter Napisano 1 Grudzień 2006 Napisano 1 Grudzień 2006 pracka ciekawa, drugi plan o niebo lepszy, textury pojechane całkowicie :| tiling szczegolnie, scena ogolnie ma klimat ale wystawienie jej na głownej to troszke przesada :]
Kedzior Napisano 10 Grudzień 2006 Autor Napisano 10 Grudzień 2006 Dzieki za komentarze. W pewnym sensie moglbym zgodzic sie z kazdym po trochu. Z jednej strony biorac techniczne sprawy na warsztat mozna faktycznie wytknąć niską rozdzielczosc i rozmycie tekstur, ktos powie ze i modele niezbyt skomplikowane są, niech mu będzie :). Lecz musze mojej pracy bronić bo pomimo tych wad, klimat, kolorystyka i ogólny wizerunek jaki udało mi się osiągnąć nawet u mnie wywołuje banana na twarzy(mimo iż patrze nią od ponad dwóch miesięcy dzień w dzień )to wiem, że sporej liczbie osób się również podoba, a że trafiła na stronę główną, to znaczy że temu komuś kto za to odpowiada wpadła w oko mimo wyżej wymienionych wad...ja sie ciesze. :) . Jeszcze raz dzieki za komentarze i pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi