Napisano 8 Grudzień 200618 l witam wszystkich.... ...oto praca w trakcie... ...jak narazie to utknolem... mam zamiar zrobic animacje...
Napisano 8 Grudzień 200618 l Jeeezu... te niebieskie litery zabijaja. Albo mam cos z oczami albo z monitorem, albo ten kolor taki jest. Nic nie widze;-) Powodzenia.
Napisano 8 Grudzień 200618 l seblen11: zmien nazwe watku i zapoznaj sie z REGULAMINEM FORUM oraz zasadami dzialu w którym stworzyles watek. Aby dokonac zmiany nazwy watku nalezy wyedytowac pierwszego posta i tam dokonac odpowiednich zmian. W przypadku braku jakiejkolwiek reakcji watek zostanie usuniety.
Napisano 8 Grudzień 200618 l fajna małolata za takie rendery jest 2-8 lat w zawieszeniu na 5 -----------spam on modki was porąbało z tymi kotami czy co ? -----------spam off
Napisano 8 Grudzień 200618 l LoL Ludzisze opanujcie się xD Ledwo ludź przyszedł na forum a wy mu już od niebieskiego jeździcie, już od pedofilii XD pikSar - za rendery chyba nie wsadzają do więzienia (chociaż w Polsce to i to jest możliwe) xD Co do pracy, to pracuj pracuj. Ściągaj siateczki (nie mylić z "majteczkami"), rób głowy, aż się nauczysz wykonywać je w 2 h, itd. Pozdro ;)
Napisano 8 Grudzień 200618 l pikSar - za rendery chyba nie wsadzają do więzienia (chociaż w Polsce to i to jest możliwe) chyba koń Cię poniósł. mi się podoba. zaraz pedofilia jesteś przewraźliwiony
Napisano 1 Styczeń 200718 l Samochodzik wygląda jak taki mojej małej kuzynki. Dla lalki Barbie xD Przede wszystkim z powodu materiału...
Napisano 12 Luty 200718 l Autor (ograniczam polygony do minimum... jak bede troszkie czasu to moze zrobie animacje z nią)
Napisano 13 Luty 200718 l anatomia tragiczna, chyba ze to ma byc taka cartoon'owa lala ;) ps. z tego samego Chełmna co ja 8) ?
Napisano 13 Luty 200718 l Autor tak to ma byc taka cartonowa... szkic jest pokazany wczesniej... PS.jesli mówimy o Chełmnie na 9 pagórkach … to o tym samym…
Napisano 13 Luty 200718 l a to spoko nie zwróciłem uwagi na koncept, czyli o tym samym :D jaki ten internet jest mały LOL
Napisano 13 Luty 200718 l Autor Fakt, bardzo maly tak jak świat wbrew pozorom… A dakladnie to mieszkam niedaleko Chełmna, dlatego wpisałem powiat Chełmno:)