hkropinski Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 czesc:* WIP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur728 Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 Witka :) Ładnie modelik wyglada a siatunia jeszcze lepiej. Jestem ciekaw jak bedzie póżniej. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 Znowu merol :p jak tam chcesz :p na razie czysto czekam na dopracowany finisz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#Pawel Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 ładnie czysto fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 Widze ze moda na Audi tt się skończyła a teraz nastał czas mercedesa. Czekam na troche więcej......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 na razie wiele nie widac, ale zapowiada sie ciekawie. Modeluj dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 Już dawno nie widziałem jak modelujesz jakąś furke ;) Siatka jest baaardzo ładna według mnie. Czekam na upki z niecierpliwością :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 no ladnie ladnie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 Ble, kolejny samochód :) Ale, kolejny fajny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur_Perzyna Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 Hejka, ładnie się prezentuje, ale mało jeszcze masz. :) Wrzuć jakieś dobre zdjęcie, by ludzie mogli odrazu wyszukać błędy. Będziesz robił wnętrze? Ps: Ja też robie merca, ale klasy A. ;) Mam już 3/4 karoserii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 jak na razie cool ;]. nie wiem tylko czy w miejscach gdzie siatka jest szczególnie gęsta nie będzie krzywo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 Jak zawsze bardzo ładnie. :) Pracuj dalej. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urban Napisano 11 Grudzień 2006 Share Napisano 11 Grudzień 2006 Kolejny merol i w wydaniu Hkropinskiego bez skazy :D czekam na updaty ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Grudzień 2006 Share Napisano 11 Grudzień 2006 heh hk a ty znowu samochody :) dawaj cos innego ;) musze chyba z toba powaznie na gg pogadac :D:D abys zrobil cos innego ;)[joke] ogolnie fajnie ale przod grill i okolice krzywe i to baaardzo :) do wymiany ;) pamietaj ze teraz fury bez wnetrza z detalami to zwykle modele bez rewelacji pozdro i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 11 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2006 oj nielot. watpie... pokaz lepiej gdzie... EDIT: no nielocie ja juz nie wiem o co ci chodzi bo nikt inny nie widzi podobnych bledów... a i po skorzystaniu z raytraca wszystko wydaje sie byc w porzadku:/ pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 13 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2006 cos sie powolutku dzieje... mam nadzieje ze teraz to szybciej pojdzie, pozdrawiam i dziekuje wszystkim za komentarze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 13 Grudzień 2006 Share Napisano 13 Grudzień 2006 No jak narazie super. Prościutko ;) Tylko dlaczego tyle musimy czekac na update'y. Dawaj częściej i szybciej :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur728 Napisano 14 Grudzień 2006 Share Napisano 14 Grudzień 2006 No jak narazie super. Prościutko ;) Tylko dlaczego tyle musimy czekac na update'y. Dawaj częściej i szybciej :) Pozdrawiam Daj chłopakowi pracować niech wypieści swoje dzieło. Bo zapowiada się bardzo ciekawo. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::Krzysiek M::.. Napisano 14 Grudzień 2006 Share Napisano 14 Grudzień 2006 piękna siateczka mmm :D powodzenia w dalszej pracy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 14 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2006 obo -> dzięki;) artur728 -> dzięki;) Krzysiek -> dzięki;) Paweł -> dzięki;) maczuga -> dzięki;) John -> dzięki;) Drab -> dzięki;) Artur -> dzięki;) co do wnętrza to pewnie bedzie jakas prowizorka jak w przypadku cl'a;) mentaller -> dzięki;) nvidia -> dzięki;) urban -> dzięki;) nielot -> ty to sie na gg odezwij bo musze z toba powaznie porozmawiac:P Tylko dlaczego tyle musimy czekac na update'y. Dawaj częściej i szybciej :) no wlasnie masz racje i zdaję sobie z tego sprawe ze wolno to idzie, jednak ostatnie dni to bylo ciągłe wystawianie ocen i ich poprawa... brakowalo czasu i jeszcze tylko jutro chemia zostaje, ale od jutra biore sie za wóz pełną parą;) update -> jutro wieczorkiem... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 14 Grudzień 2006 Share Napisano 14 Grudzień 2006 ale od jutra biore sie za wóz pełną parą;) To fajnie :) Wiedziałem, że coś Ci przeszkadza w tworzeniu, bo normalnie dajesz up'a co dzień lub nawet dwa razy dziennie ;) To czekam z niecierpliwością. Pozdrawiam PS. Powodzenia z chemią :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 26 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 26 Grudzień 2006 Share Napisano 26 Grudzień 2006 super :) nie ma do czego sie przyczepic .... chociaz w tych dolnych swiatelkach zderzaka zapomniales włączyć meshsmootha :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 26 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2006 max-> dzieki;) masz racje, zapomnialem wlaczyc ms'a i na kratce w zderzaku tez go nie ma;) ale w kolejnym updacie bedzie wlaczony:D pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 26 Grudzień 2006 Share Napisano 26 Grudzień 2006 czysciutko;] tylko do jednego miejsca mam male watpliwosci, tam gdzie jest napis karoseria;] dziwne ladny tam sa. Lepiej to widaac na pierwszym zalaczniku;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 26 Grudzień 2006 Share Napisano 26 Grudzień 2006 JohnZi ma racje troche tam faluje. Ale ogólnie naprawdę bardzo ładnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 26 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2006 wiec tak... miejsce ktore pokazujecie nie faluje tylko przygotowalem sobie siatkę do chamfera, narazie tylko ją tam zagialem, a po dodaniu chamfera bedzie to wygladalo odobnie jak na referencji ponizej: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 26 Grudzień 2006 Share Napisano 26 Grudzień 2006 Wszystko bardzo fajnie. :) Wewnętrzna strona nadkola tylko taka nie do końca płynna jest. Nie jest taka jak na referce, którą wkleiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 26 Grudzień 2006 Share Napisano 26 Grudzień 2006 Aha, no więc spoko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 28 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 bardzo ladnie to wyglada;] zazdroszcze ci ze nie masz zadnych rowkow przy nadkolu:d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 No ładnie, ładnie. Ale coś wolno :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 daj mu spokoj, niech spokojnie robi:PP za szybko tez nie dobrze bo pozniej same bugi sa:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 28 Grudzień 2006 Share Napisano 28 Grudzień 2006 Kto jak kto, ale on potrafi szybko bez bugów :P hehe... Widać poprostu że mu się nie chce, albo nie ma czasu za dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 29 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2006 na siake nie ma czasu, bedzie w kolejnym updacie... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 29 Grudzień 2006 Share Napisano 29 Grudzień 2006 Przednie nadkole wydaje sie troche krzywe. Widac to bardzoej na wczesniejszych obrazkach+jakies dziwne wklesniecie(na czerwono)? A z tylu to chyba sam widzisz :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 29 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2006 ja sie tam z toba nie zgodze... przod moze sie wydawać zly przez gi a tyl raczej zgadza sie z referencjami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 29 Grudzień 2006 Share Napisano 29 Grudzień 2006 Fakt przodu moze sie czepiam, ale zaznaczylem o co mi chodzi. A co do tylu to jednak jest zle Edit: Powinno dzialac :] Z tylu chodzi o to ze masz za ostre przejscie na nakolu tam gdzie masz rowek drzwi. Sory za jakosc :/ ale oblukaj sobie ten przod na tych wczesniejszych a zreszta oblukaj model ;) WSydaje mi sie ze jest minimalnie krzywo, To co zaznaczone na siatce to odstepy pomiedzy edge, wydaje mi sie ze jakby byly rowne na calym nadkolu (no moze nie na calym) to byloby lepiej, ale tak jak pisalem to juz chyba czepialstwo ;) Powodzenia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 29 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2006 zdjecia sie nie otwierają tylko przekierowuje mnie do strony glownej imageshacka:/ a codo tylu to jak mozesz to napisz dokladnie co jest nie tak, bo przygladam sie i neiweim zbytnio... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 29 Grudzień 2006 Share Napisano 29 Grudzień 2006 Bubu ma racje co do tego tyłu. Tam powinno być płynne przejście, a u Ciebie robi się mały dziubek/kancik. Reszta cud, miód i orzeszki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 30 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2006 oki dzieki, tyl tez bedzie "cud, miód i orzeszki", zaraz sie wezme za poprawianie;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 30 Grudzień 2006 Share Napisano 30 Grudzień 2006 zazdroszcze skillsa;) super robota fakt jakies male bledy sa ale mysle ze dasz sobie rade bez problemu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 6 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2007 dzieki wszystkim za komentarze;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 bardzo ladnie siateczke poprowadziles;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 Nie da się ukryć ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 Miescami zdecydowanie za gesto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 13 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2007 JohnZi -> dzieki obo -> dzieki damus -> byc moze, jednak jestem usatysfakcjonowany, nie ma krzywizn i skrzywień po ms'ie;) scena-studio;) eh nie patrzcie na proporcje, bo obiekty sa swiezo po mergowaniu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urban Napisano 13 Styczeń 2007 Share Napisano 13 Styczeń 2007 orginalne podejście ciekaw jestem efektu końcowego :P modelik świetny auta :) powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 13 Styczeń 2007 Share Napisano 13 Styczeń 2007 hk scenka się nie pokazuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 13 Styczeń 2007 Share Napisano 13 Styczeń 2007 jeśli nie zamierzasz pokazywać studia w finalu, to po co Ci wszystkie kabelki itp. ;) ? lepiej pokarz referkę i swoje wyniki z otrzymywania cudownych refleksów :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi